H Μαρίνα Σάττι ανεβαίνει "EPANO STO TRAPEZI"

Άγριος χορός στο νέο τραγούδι της Σάττι. Κυκλοφόρησε και το video clip.

Μαρίνα Σάττι

Το πολυπλατινένιο P.O.P. μουσικό ταξίδι, που έθισε το ελληνικό και το διεθνές κοινό στο πρωτοποριακό μουσικό και αισθητικό σύμπαν της Μαρίνας Σάττι, συνεχίζεται. Νέος σταθμός… "EPANO STO TRAPEZI" για το άλμπουμ "P.O.P. II", με τη μοναδική hitmaker και performer να επιστρέφει με το απόλυτο χορευτικό τραγούδι, το οποίο κυκλοφορεί από τη Minos EMI, A Universal Music Company και τη Golden Records, και ένα τολμηρό βίντεο, που σπάει την ιλουστρασιόν βιτρίνα του λαμπερού κόσμου της δημοσιότητας και τον αποκαλύπτει, άγριο και ακόρεστο, μέσα από το δικό της καλλιτεχνικό πρίσμα.

Μαρίνα Σάττι

Με μια απογειωτική βαλκανική trans μουσική πρόταση, η Μαρίνα Σάττι δίνει με αφοπλιστική ωμότητα τη δική της μαρτυρία για το σύγχρονο κυνήγι μαγισσών που εκτυλίσσεται στις οθόνες μας, σε μια θαρραλέα αλληγορία για την ανθρωποφαγία των μίντια αλλά και του πληκτρολογίου. Το σκηνικό, μια –βαρετή– συνέντευξη Τύπου, ώσπου μια αποστροφή του λόγου της, σε έναν συμβολισμό αίματος, ξυπνά το ενδιαφέρον και έτσι προσφέρεται τροφή για τα θηρία σε ένα πεινασμένο ακροατήριο. Μια πείνα που γίνεται μεταδοτική και πυροδοτεί το χάος, τόσο που προσιδιάζει σε ρωμαϊκό όργιο και στην ενστικτώδη μέθεξη του φιλοθεάμονος κοινού μπροστά στην πυρά.

Αντιστρέφοντας τους ρόλους, η Μαρίνα Σάττι απομακρύνει την κάμερα από πάνω της και δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο σε ένα ακροατήριο που σταδιακά γίνεται όχλος, ένα κοπάδι λύκων που κινητοποιούνται από τη μυρωδιά του αίματος.

Δείτε το videoclip

Εκρηκτική και αισθησιακή, ρυθμική, λυρική και προκλητική, η Μαρίνα Σάττι σπέρνει πανικό με ένα διεισδυτικό οπτικοακουστικό κοινωνικό σχόλιο που δεν θα μπορείς να σταματήσεις να ακούς και να χορεύεις… "EPANO STO TRAPEZI": Ένα digital single που, μετά το radio single "ANATOLI", δίνει τον τόνο για το πολυσυλλεκτικό άλμπουμ "P.O.P. II", τη δεύτερη ενότητα τραγουδιών που θα έρθει για να ολοκληρώσει την εξερεύνηση της "P.O.P." πτυχής της, ρίχνοντας αυλαία σε ένα από τα πιο επιτυχημένα πρότζεκτ στη σύγχρονη ελληνική μουσική ιστορία.

Τη μουσική υπογράφουν οι Marina Satti, OGE, Nikos Kodonas και τους στίχους ο Anastasios Tsordas και ο Mikros Kleftis. Τη σκηνοθεσία του video clip ανέλαβαν οι FA & FON και την παραγωγή οι Riff Raff Films & Nomad Productions

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Το Σπύρος Γραμμένος Τρίο θα αφήσει το... μισό του πρόγραμμα σπίτι!

Ο Σπύρος Γραμμένος με τους Χρήστο Καλκάνη και Χάρη Παρασκευά έρχονται για μια ιδιαίτερη νύχτα στον Σταυρό του Νότου club.

26/04/2025

Kamasi Washington: Πώς έγινε όνομα σε δύσκολους καιρούς για την τζαζ

Ο Αμερικανός σαξοφωνίστας καταφτάνει ξανά στην Αθήνα (Τρίτη 29/4, στο "Christmas Theater"), δείχνοντας ότι, μια δεκαετία μετά τις συζητήσεις που προκάλεσε το άλμπουμ "The Epic" (2015), κρατά τη σχέση που σφυρηλάτησε τότε με ένα ευρύ και πολυσυλλεκτικό πλήθος μουσικόφιλων.

O Ανδρέας Πολυζωγόπουλος επιμελείται μια playlist για τη Διεθνή Ημέρα της Τζαζ

O κορυφαίος τρομπετίστας επιλέγει μερικά από τα αγαπημένα του τζαζ κομμάτια πριν την εμφάνισή του στο "Half Note Jazz Club" (30/4).

Τι έγινε με την προπώληση εισιτηρίων για τη συναυλία του ΛΕΞ;

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρείας αλλά και η δήλωση της More στο "α" για το μεγαλύτερο sold out του καλοκαιριού.

Κουίζ: Μαντεύουμε τη θέση σου στη συναυλία του ΛΕΞ

Ή, με άλλα λόγια, τσέκαρε πόσα ξέρεις για τον ράπερ και εμείς θα σε "τοποθετήσουμε" στην αρένα του ΟΑΚΑ Complex ανάλογα με το πόσο γνώστης είσαι.

Ma-Ri-Na is back με τον νέο δίσκο POP TOO

Η Μαρίνα Σάττι επιστρέφει με νέο άλμπουμ όπου κάνει feats, σπάει rules και γράφει hits.

Χαίντελ, Κερουμπίνι & Μπρίττεν: Οι 3 κορυφαίες μουσικές προτάσεις της προ-πασχαλινής περιόδου

Μεγάλη ποικιλία και μεγάλη συμμετοχή του κοινού χαρακτήρισε τις φετινές εκδηλώσεις κλασικής μουσικής στην περίοδο πριν το Πάσχα.