"Moon Music": Ο Chris Martin μιλάει για το "τελευταίο κεφάλαιο" των Coldplay

Ο frontman ανέφερε σε αποκλειστική συνέντευξή του στο περιοδικό ΝΜΕ ποια θα είναι τα επόμενα βήματα του συγκροτήματος.

Coldplay

To δέκατο άλμπουμ του bigger than life βρετανικού συγκροτήματος "Moon Music" κυκλοφόρησε μόλις προκαλώντας ενθουσιασμό στους κύκλους των Coldplay fans. Με αφορμή τη νέα κυκλοφορία ο frontman παραχώρησε μια αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό ΝΜΕ σχετικά με τα επόμενα βήματα του συγκροτήματος. Ο Chris Martin έκανε λόγο για το κλείσιμο ενός κύκλου με τους Coldplay: "Η εποχή που γράφουμε νέο υλικό φαίνεται να πλησιάζει στο τέλος της. Αυτό δεν σημαίνει πώς θα σταματήσουμε να περιοδεύουμε βέβαια".

"Αυτή τη στιγμή, και από το 2008 περίπου, αν κάτι έχω μια καλή ιδέα ή ένα τραγούδι, που να την αισθάνομαι αυθεντική, θα το κάνουμε. Δεν έχει σημασία τι πιστεύει οποιοσδήποτε άλλος", είπε, εξηγώντας σε τι φάση βρίσκεται το συγκρότημα τώρα. Περιέγραψε το καινούργιο "Moon Music" ως "την ιστορία του να ξυπνάς το πρωί και να νιώθεις απαίσια με τον εαυτό σου και μέχρι το τέλος τη μέρας να νιώθεις το εντελώς αντίθετο".

Πηγή: NME.com

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας στον οδηγό μουσικής του "α".

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

6+1 τραγούδια του Γιάννη Κότσιρα που γεννήθηκε σαν σήμερα (5/10)

Με αφορμή τα γενέθλια του αγαπημένου Έλληνα τραγουδιστή, ακούμε ξανά εφτά κομμάτια του.

05/10/2024

"Ο Γκρεμιστής": O Κώστας Μακεδόνας ερμηνεύει τον κύκλο τραγουδιών του Δημήτρη Παπαδημητρίου

Τα τραγούδια του album "Ο Γκρεμιστής" κυκλοφορούν σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και σε φυσικό προϊόν.

Διάσημοι συντελεστές απογειώνουν όπερες… outsiders σε Σάλτσμπουργκ και Πέζαρο

Υψηλές θερμοκρασίες, υψηλού επιπέδου παραστατικές εμπειρίες και προσέλευση κοινού απ’ όλο τον κόσμο σφράγισαν τα δύο σημαντικότερα ευρωπαϊκά θερινά μουσικά φεστιβάλ σε Σάλτσμπουργκ και Πέζαρο, τα οποία παρακολούθησε και φέτος το "α".

To φαινόμενο NEMO για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Το Nemo κέρδισε τις καρδιές των μουσικόφιλων με την εξαιρετική ερμηνεία του "The Code" στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2024.

Ρεσιτάλ σπουδαίων πιανιστών (Καντορό, Βόλοντος) και 9η Συμφωνία του Μάλερ από Φιλαρμονική Βιέννης- Νέλσονς στο Φεστιβάλ Σάλτσμπουργκ

Το Φεστιβάλ του Σάλτσμπουργκ, ένα από τα πιο εμβληματικά πολιτιστικά γεγονότα της Ευρώπης, γιορτάζει τη μεγάλη παράδοση της κλασικής μουσικής μέσα από ποικιλία εκδηλώσεων που περιλαμβάνουν όπερα, συμφωνική και θρησκευτική μουσική, καθώς και έντεχνο τραγούδι.

Οι La Femme προσγειώνονται ξανά στην Αθήνα

Το γαλλικό φαινόμενο έρχεται στο "Universe" για ένα ατελείωτο πάρτι.