Εκπτωτικά εισιτήρια για άτομα σε αμαξίδιο στις συναυλίες της Smoke the Fuzz

Η σχετική καμπάνια ισχύει και για τις προσεχείς παραγωγές (Fu Manchu, Alcest, Chelsea Wolfe).

προσβσιμότητα συναυλίες © shutterstock.com

Στο εξής, σε όλες τις παραγωγές της Smoke the Fuzz, όλοι οι άνθρωποι σε αμαξίδιο δικαιούνται ειδικής έκπτωσης στο εισιτήριό τους. Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να μας στείλετε ένα e-mail στο smokethefuzz@gmail.com ώστε να λάβουν έναν μοναδικό κωδικό μίας χρήσεως, ο οποίος θα εξαργυρώνεται κατά την online αγορά εισιτηρίου στο more.com, κάνοντας κλικ στο πεδίο "Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό σας | Please Insert your code".

Επίσης, θα έχει ενημερωθεί εκ των προτέρων το προσωπικό του εκάστοτε χώρου σχετικά, ώστε να αναλαμβάνει να οδηγεί το άτομο σε αμαξίδιο, μαζί με τον/την συνοδό του, σε μια κατάλληλη και ασφαλή θέση. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, σε αυτή την περίπτωση να προσέρχονται στον χώρο λίγα λεπτά πριν ανοίξουν οι πόρτες (θα υπάρχει έγκαιρη ενημέρωση κάθε φορά για την αντίστοιχη ώρα), ώστε να εισέρχονται πρώτοι και με άνεση.

Η σχετική καμπάνια έχει ήδη ενεργοποιηθεί για το επερχόμενο Fu Manchu w/ Khirki στο "Gagarin205", την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου. Σύντομα θα ενεργοποιηθεί και για τις επόμενες παραγωγές που έχουν ανακοινωθεί από τη διοργανώτρια εταιρία (Alcest w/ Once Upon A Winter στο "Gagarin205", Chelsea Wolfe w/ Sofia Sarri & Chrysa Tsaltampasi "Gagarin205" και για όλες όσες θα ανακοινώνονται στο εξής).

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Fu Manchu

  • Rock-pop-folk

Δημιουργήθηκαν το 1990 και έχουν σταθερή πορεία στο χώρο του stoner rock. Επιστρέφουν στην Αθήνα με αφορμή το 13ο άλμπουμ τους «The Return οf Tomorrow». Το νέο τους album έρχεται 6 χρόνια μετά το φοβερό “Clone Of The Universe”, το οποίο έγινε από τα αγαπημένα albums των οπαδών τους, ενώ το ελληνικό κοινό θα ξαναδεί το συγκρότημα 5μισι χρόνια μετά την ΚΟΡΥΦΑΙΑ τους εμφάνιση σε open-air φεστιβάλ το 2019, όπου κατόρθωσαν να διαλύσουν τα πάντα επί σκηνής, στέλνοντας τον κόσμο στο διάστημα με την απόδοσή τους.

Gagarin 205 Live Music Space

Λιοσίων 205 (στάση μετρό Αττική)
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Τι θα δούμε στη σκηνή του "Faust" τον Οκτώβριο;

Το Faust ανοίγει τη νέα μουσική του σεζόν, φιλοξενώντας καλλιτέχνες όπως ο Γιάννης Τσελώνης με τους Red Wines, η soul funk βασίλισσα Idra Kayne, καθώς και πολλούς άλλους, προσφέροντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα.

02/10/2024

Αντλώντας δύναμη μέσα από το τραγούδι

Διαβάστε το άρθρο της Μεξικανής τραγουδίστριας και τραγουδοποιού Silvana Estrada στους New York Times.

5+1 τραγούδια του Sting που γεννήθηκε σαν σήμερα (2/10)

Με αφορμή τα γενέθλια του αγαπημένου τραγουδιστή, ακούμε ξανά έξι κομμάτια του.

Αυτή η εβδομάδα θα έχει πολλή μουσική

Στα άχαστα μουσικά ραντεβού των επόμενων ημερών βρίσκουμε ένα open party στη γειτονιά του Νέου Κόσμου, ένα δωρεάν φεστιβάλ που ξετυλίγει διαφορετικές πτυχές της εγχώριας εναλλακτικής σκηνής, ένα all-rap b2b στον Λόφο του Λυκαβηττού και πολλά ακόμα.

Δανάη Παπαματθαίου-Μάτσκε και Γιώργος-Εμμανουήλ Λαζαρίδης συναντιούνται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Δύο έλληνες σολίστ με διεθνή διαπιστευτήρια ερμηνεύουν τρεις εμβληματικές σονάτες του ρεπερτορίου της μουσικής δωματίου.

Tο 2025 ανακηρύσσεται έτος Μίκη Θεοδωράκη

Ο Σύλλογος Οι Φίλοι της Μουσικής διοργανώνει πλήθος εκδηλώσεων για να τιμήσει τον μεγάλο συνθέτη.

Ένα μεγάλο αφιέρωμα στον Ozzy Osbourne από τους Rhoads of Revelation

Το Wizards Of Ozz Fest vol.2 έρχεται στο "HolyWood Stage", στον Άγιο Δημήτριο