The Boy, Nalyssa Green και Δεσποινίς Τρίχρωμη συναντιούνται στο "Gagarin 205"

The Boy, Nalyssa Green & Δεσποινίς Τρίχρωμη

Ο The Boy, η Nalyssa Green και η Δεσποινίς Τρίχρωμη, τρεις καλλιτέχνες με πορείες που τέμνονται συχνά, μοιράζονται ξανά την ίδια σκηνή για μια μοναδική βραδιά. Την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου επιστρέφουν στην σκηνή του "Gagarin 205" με παλιά αγαπημένα και νέα τραγούδια.

O The Boy γεννήθηκε στις 22 Φεβρουαρίου 1981. Μουσικός, σκηνοθέτης, σεναριογράφος, ηθοποιός.  To 1997 και ως το 2003 είναι πίσω από τα πλήκτρα των F(a39). Το 2004 συνεργάζεται με τον Felizol και κυκλοφορούν το πρώτο τους άλμπουμ ως Sportex, στη συνέχεια, μαζί με την Μαίρη Τσώνη δημιουργούν τους Mary And The Boy. Στην αρχή των 10’s, ο Αλέξανδρος Βούλγαρης ξεκινά την μοναχική του πορεία ως The Boy.  Έχει κυκλοφορήσει πάνω από 25 μουσικά άλμπουμ (Please make me dance, Κουστουμακι, Ηλιοθεραπεία, Έτοιμοι, Παραδουλεύτρα, Αντιλόπη, Ώντρευ και άλλα) και έχει γράψει μουσική για τον κινηματογράφο και το θέατρο. 

Η Nalyssa Green γεννήθηκε το 1986. Είναι από τη Νίκαια, κατάγεται από τη Μάνη, πήγε σχολείο στον Πειραιά. Συνθέτις, τραγουδοποιός, περφόρμερ.  Είναι αυτοδίδακτη και παίζει πιάνο, κιθάρα, ακορντεόν, synthesizers, theremin και τραγουδά. Η μουσική της διαδρομή ξεκίνησε το 2009, όταν άρχισε να παίζει σε διάφορες αθηναϊκές μπάντες. Έχει κυκλοφορήσει πέντε άλμπουμ, τα αγγλόφωνα Barock (2010) και The Seed (2012), και τα ελληνόφωνα της, Μπλουμ (2018), Ταξίδι Αστρικό (2020) και Πολύ Καλή Στα Πάρτυ (2024). Από το 2014 ασχολείται με τη σύνθεση πρωτότυπης μουσικής και  για θεατρικές παραστάσεις. Κάποιες σημαντικές δουλειές της: "Ψύχωση 4.48" (Σάρα Κέην-Bios), "Τα πικρά δάκρυα της Πέτρα Φον Καντ" (Ράινερ Βέρνερ Φασμπίντερ-Εθνικό θέατρο), "Φιλουμένα" (Εντουάρντο ντε Φιλίπο – Εθνικό Θέατρο), "Ο θάνατος του Εμποράκου" (Άρθουρ Μίλερ – Εθνικό Θέατρο), "Αγριόπαπια” (Χένρικ Ίψεν – Θέατρο Πορεία).

Η Δεσποινίς Τρίχρωμη είναι μουσικός που δραστηριοποιείται στη σκηνή της Αθήνας. Έχει κυκλοφορήσει τρία προσωπικά μουσικά άλμπουμ, το "Πού πάνε τα μπαλόνια;" (2014), το "όνομα ζώο πράγμα" (2017) και το "Φίλες" (2020). Έχει επίσης κυκλοφορήσει σε περιορισμένα αντίτυπα μία τριλογία από μικρά βιβλία. Έχει συνάψει αρκετές συνεργασίες, δισκογραφικά και σε ζωντανές εμφανίσεις. Συνθέτει επίσης μουσική για κινηματογράφο και θέατρο. Το 2019 συνέθεσε σε συνεργασία με τον The Boy το soundtrack για την ταινία του, "Winona" (βραβείο καλύτερης πρωτότυπης μουσικής, ΙΡΙΣ 2020).  Η πιο πρόσφατη δουλειά της είναι το soundtrack για την ταινία "Πολύδροσο" (2024).

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com.

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Gagarin 205 Live Music Space

Λιοσίων 205 (στάση μετρό Αττική)
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Αντλώντας δύναμη μέσα από το τραγούδι

Διαβάστε το άρθρο της Μεξικανής τραγουδίστριας και τραγουδοποιού Silvana Estrada στους New York Times.

02/10/2024

5+1 τραγούδια του Sting που γεννήθηκε σαν σήμερα (2/10)

Με αφορμή τα γενέθλια του αγαπημένου τραγουδιστή, ακούμε ξανά έξι κομμάτια του.

Αυτή η εβδομάδα θα έχει πολλή μουσική

Στα άχαστα μουσικά ραντεβού των επόμενων ημερών βρίσκουμε ένα open party στη γειτονιά του Νέου Κόσμου, ένα δωρεάν φεστιβάλ που ξετυλίγει διαφορετικές πτυχές της εγχώριας εναλλακτικής σκηνής, ένα all-rap b2b στον Λόφο του Λυκαβηττού και πολλά ακόμα.

Δανάη Παπαματθαίου-Μάτσκε και Γιώργος-Εμμανουήλ Λαζαρίδης συναντιούνται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Δύο έλληνες σολίστ με διεθνή διαπιστευτήρια ερμηνεύουν τρεις εμβληματικές σονάτες του ρεπερτορίου της μουσικής δωματίου.

Tο 2025 ανακηρύσσεται έτος Μίκη Θεοδωράκη

Ο Σύλλογος Οι Φίλοι της Μουσικής διοργανώνει πλήθος εκδηλώσεων για να τιμήσει τον μεγάλο συνθέτη.

28 Ομοσπονδίες, σύλλογοι και σωματεία καταγγέλουν άδικα πρόστιμα σε μουσικούς του δρόμου

Έντονες αντιδράσεις έχουν προκληθεί μετά από επιβολή προστίμων συνολικού ύψους € 10.000 στον υπαίθριο χώρο του λιμανιού του Ναυπλίου.

Street Mode Specials 2024: Μια τριήμερη γιορτή μουσικής με Saske, Πάνο Βλάχο, Ταφ Λάθος και άλλους στη Θεσσαλονίκη

Αυτό το φθινόπωρο, η Μονή Λαζαριστών θα φιλοξενήσει μια μουσική εμπειρία που θα συγκεντρώσει αγαπημένους καλλιτέχνες όπως οι Saske, Νέγρος του Μοριά, Πάνος Βλάχος και πολλοί άλλοι.