Θεοφάνους, Αργυρός, Ασλανίδου, Μακεδόνας, Παπαδοπούλου, Ρέμος σε μια ξεχωριστή συναυλία έρχεται στο Ηρώδειο

Μια συναυλία που διοργανώνει ο Γιώργος Θεοφάνους για να γιορτάσει στο Ηρώδειο... "μαζί με τους φίλους του για το παιδί".

Γιώργος Θεοφάνους

Με αφορμή τα 35 χρόνια του στο ελληνικό τραγούδι ο Γιώργος Θεοφάνους διοργανώνει μια μεγάλη συναυλία με τίτλο "35 Σ’ Αγαπώ… Μαζί Για Το Παιδί" στο Ηρώδειο τη Παρασκευή 11 Οκτωμβρίου, με ώρα έναρξης στις 8:30. Ο συνθέτης και στιχουργός με τις τεράστιες διαχρονικές επιτυχίες επέλεξε να γιορτάσει μαζί με τους φίλους του "για το παιδί" και έτσι όλα τα έσοδα θα διατεθούν στην Ένωση "Μαζί Για Το Παιδί". 

Θα παρουσιαστούν μεγάλες επιτυχίες του συνθέτη από την 35ετη πορεία του στο ελληνικό τραγούδι, με τον ίδιο στο πιάνο συνοδεία 14μελους ορχήστρας σε μουσική επιμέλεια του Λεωνίδα Τζίτζου. Συμμετέχουν οι σολίστες (με αλφαβητική σειρά) Θάνος Γκιουλετζής στο βιολί, Νίκος Ζωιδάκης στη λύρα και ο Μανώλης Καραντίνης στο μπουζούκι.

Επί σκηνής θα βρεθούν και περισσότεροι από 100 χορωδοί, από τις χορωδίες: παιδική χορωδία Δήμου Διονύσου (διεύθυνση: Χρυσούλα Τσιμούρη), παιδική χορωδία Ι. Ν. Αγίας Βαρβάρας Αργυρούπολης (διεύθυνση: Λώρα Πετροπούλου - Ελεωνόρα Ζαχαριά), παιδική χορωδία Cantus Atenas (διεύθυνση: Δήμητρα Χανού), παιδική χορωδία Con Anima Συλλόγου Εργάνη (διεύθυνση: Ιουλία Τζανετουλάκου).


Τα μέλη των χορωδιών θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά ένα καινούργιο τραγούδι, με την υπογραφή του Γιώργου Θεοφάνους στη μουσική και του Θάνου Παπανικολάου στους στίχους, εμπνευσμένο από φράσεις γραμμένες από τα παιδιά της Ένωσης "Μαζί Για Το Παιδί" σε σημειώματα και ζωγραφιές τους, αφιερωμένο στα παιδιά όλου του κόσμου.

Μαζί του επι σκηνής για να τραγουδίσουν θα βρεθούν: Κωνσταντίνος Αργυρός, Μελίνα Ασλανίδου, Χρήστος Δάντης, Ευρυδίκη, Πέγκυ Ζήνα, Κώστας Μακεδόνας, Πίτσα Παπαδοπούλου, Αντώνης Ρέμος. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Σταμάτης Κραουνάκης: "Πιάνει ο έρωτας δουλειά"... στο Δημοτικό Αμφιθέατρο "Μίκης Θεοδωράκης"

Ο Σταμάτης Κραουνάκης έρχεται σε μια ξεχωριστή συναυλία για να εγείρει συναισθήματα και αναμνήσεις.

ΓΡΑΦΕΙ: ΖΩΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
27/08/2024

Η επανένωση των Oasis είναι γεγονός

Οι αδελφοί Gallagher ανακοίνωσαν την επανένωση τους και ένα μεγάλο τουρ.

Μίνως Μάτσας: "Τα ρεμπέτικα είναι στο κύτταρό μου"

Ο Βαμβακάρης, ο Τσιτσάνης, ο Παπαϊωάννου και άλλοι εκπρόσωποι του ρεμπέτικου επιβιβάζονται σε ένα φανταστικό ταξίδι σαπό τις όχθες του Μισισιπή, στη Λισαβόνα και στo Μπουένος Άιρες παρέα με τον Robert Johnson, την Amalia Rodrigues και τον Carlos Gardel, χάρη στον Μίνωα Μάτσα. Ο συνθέτης τούς ενώνει με αφορμή τη συναυλία του στις 2 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο, μια βραδιά-"προσωπική υπόθεση".

Το ΚΠΙΣΝ φιλοξενεί τη 2η συνάντηση των Μουσικών σχολείων

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος σε συνεργασία με την Εθνική Λυρική Σκηνή διοργάνωνουν για δεύτερη χρονιά μια συνάντηση των μουσικών σχολείων.

10 φθινοπωρινά φεστιβάλ, για κάθε μουσικό γούστο

Ήδη από τις αρχές του Σεπτέμβρη, ως (και) τις παρυφές του Δεκέμβρη, η Αθήνα δονείται από μια πληθώρα χιπ χοπ, ηλεκτρονικών, alternative rock και παραδοσιακών ήχων, τιμά όμως και την τζαζ μέσω ενός νέου, τριήμερου θεσμού, όπως και την underground heavy metal κουλτούρα.

O Μιχάλης Ρακιτζής φέρνει μια "S.A.G.A.P.O" βραδιά στην Τεχνόπολη

Μια συναυλία διαφορετική από τις υπόλοιπες κρατώντας όμως πάντοτε τη νότα καλοκαιριού που ο Μιχάλης Ρακιτζής προσφέρει μέσα από τα τραγούδια του.

Μια "παραμυθένια" μουσική βραδιά με τη Lamia Bedioui

Ανακαλύψτε τον κόσμο του Τυνήσιου παραμυθά Abdel Aziz el Aroui, μέσα από τη φωνή της Lamia Bedioui, στο Μουσείο Ιστορίας Πανεπιστημίου Αθηνών.