Ο Γιώργος Θεοφάνους γιορτάζει τα 35 χρόνια του με μία μοναδική συναυλία στο Ηρώδειο

Ο συνθέτης και στιχουργός υποδέχεται αγαπημένους καλλιτέχνες σε μία βραδιά "Μαζί" με τους φίλους του "για το Παιδί".

Γιώργος Θεοφάνους

Ο Γιώργος Θεοφάνους, ο συνθέτης και στιχουργός με τις τεράστιες διαχρονικές επιτυχίες, γιορτάζει τα 35 χρόνια του στο ελληνικό τραγούδι, "Μαζί" με τους φίλους του "για το Παιδί", σε μία μεγάλη συναυλία στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, στις 8.30 μ.μ.. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στην Ένωση "Μαζί Για Το Παιδί".

Τραγουδούν: Κωνσταντίνος Αργυρός, Μελίνα Ασλανίδου, Χρήστος Δάντης, Ευρυδίκη, Πέγκυ Ζήνα, Κώστας Μακεδόνας, Πίτσα Παπαδοπούλου, Αντώνης Ρέμος

Με μαέστρο τον Γιώργο Θεοφάνους στο πιάνο, θα παρουσιαστούν μεγάλες επιτυχίες του συνθέτη από την 35ετη πορεία του στο ελληνικό τραγούδι, συνοδεία 14μελους ορχήστρας σε μουσική επιμέλεια του Λεωνίδα Τζίτζου. Συμμετέχουν οι σολίστες Θάνος Γκιουλετζής (βιολί), Νίκος Ζωιδάκης (λύρα) και ο Μανώλης Καραντίνης (μπουζούκι).

Επί σκηνής θα βρεθούν και περισσότεροι από 100 χορωδοί, από τις χορωδίες: παιδική χορωδία Δήμου Διονύσου (διεύθυνση: Χρυσούλα Τσιμούρη), παιδική χορωδία Ι. Ν. Αγίας Βαρβάρας Αργυρούπολης (διεύθυνση: Λώρα Πετροπούλου - Ελεωνόρα Ζαχαριά), παιδική χορωδία Cantus Atenas (διεύθυνση: Δήμητρα Χανού), παιδική χορωδία Con Anima Συλλόγου Εργάνη (διεύθυνση: Ιουλία Τζανετουλάκου).

Τα μέλη των χορωδιών θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά ένα καινούργιο τραγούδι, με την υπογραφή του Γιώργου Θεοφάνους στη μουσική και του Θάνου Παπανικολάου στους στίχους, εμπνευσμένο από φράσεις γραμμένες από τα παιδιά της Ένωσης "Μαζί Για Το Παιδί" σε σημειώματα και ζωγραφιές τους, αφιερωμένο  στα παιδιά όλου του κόσμου.

Τιμές εισιτηρίων: Κάτω Διάζωμα | Διακεκριμένη: €100, Α’ Ζώνη: €80, Β’ Ζώνη: €60, Γ’ Ζώνη: €50 | Άνω Διάζωμα: €35, €25 | Μειωμένα (περιορισμένη ορατότητα) & AMEA: 15€ 

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Τα μουσικά φεστιβάλ του καλοκαιριού "καλά κρατούν": Ποια προλαβαίνεις;

Δες 5 μουσικά φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα που σου δίνουν την ευκαιρία για μουσική και ταξίδι.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
08/08/2024

Οι Χατζηφραγκέτα "ξαναχτυπούν" στην Αθήνα

Το αχτύπητο δίδυμο Φραγκιαδάκη – Χατζηγιάννης έρχεται με full-band σύνθεση και άκρως καλοκαιρινή διάθεση στο Θέατρο Βράχων.

Ο Σωκράτης Μάλαμας και ο Γιάννης Κότσιρας live στην παραλία Βαγιωνιάς

Μουσικές βραδιές στην παραλία της Αρχαίας Επιδαύρου.

3 ισπανόφωνοι ΛΟΑΤΚΙ+ τραγουδιστές για να ανακαλύψεις αυτό το καλοκαίρι

Ο ήχος και μόνο της γλώσσας της Ιβηρικής Χερσονήσου και της Λατινικής Αμερικής μάς ξυπνάει το καλοκαιρινό μουντ. Με την αφορμή αυτή, σου προτείνουμε τρία ισπανόφωνα αστέρια που αξίζουν να μπουν στο ραντάρ σου.

Οι Aerosmith ακύρωσαν όλες τις συναυλίες της περιοδείας τους

Το "τέλος εποχής" για το επιτυχημένο συγκρότημα φαίνεται να ήρθε πιο νωρίς από ότι περιμέναν όλοι λόγω τραυματισμού του τραγουδιστή Στίβεν Τάιλερ.

Μιχάλη και Χρήστο Καλκάνη, τι φέρνουν οι Seeds στο Kournos Music Festival στη Λήμνο;

Οι resident artists του 4ου Kournos Music Festival μιλάνε στο "α" για όσα πρόκειται να παρουσιάσουν με όχημα το νέο τους σχήμα Seeds.