O Μιχάλης Ρακιτζής φέρνει μια "S.A.G.A.P.O" βραδιά στην Τεχνόπολη

Μια συναυλία διαφορετική από τις υπόλοιπες κρατώντας όμως πάντοτε τη νότα καλοκαιριού που ο Μιχάλης Ρακιτζής προσφέρει μέσα από τα τραγούδια του.

Ρακιτζής

Με αφορμή το καινούργιο του τραγούδι "Το κορίτσι μου" ο Μιχάλης Ρακιτζής έρχεται στη Τεχνόπολη με μια συναυλία διαφορετική από τις υπόλοιπες. Στις 18 Σεπτεμβρίου, με ώρα έναρξης στις 21:00 και με guest star το Κώστα Χαριτοδιπλωμένο θα πραγματοποιήσει τη συναυλία του με τίτλο "S.A.G.A.P.O". 

Ρακιτζής

Ο Μιχάλης Ρακιντζής υπήρξε πάντα συνεπής απέναντι στην εποχή που τον εμπνέει τόσο πολύ … το καλοκαίρι. Ο αγαπημένος μας συνθέτης και τραγουδιστής που στην διάρκεια της καριέρας του μας παρέδιδε τις ομορφότερες καλοκαιρινές επιτυχίες για να μας συντροφεύουν στο δικό μας καλοκαιρινό ταξίδι και προορισμό, έρχεται ξανά με το νέο του τραγούδι να μας υπενθυμίσει τι σημαίνει συναισθηματική μπαλάντα, από αυτές που ο κάθε ένας από εμάς θα τραγουδά κοιτάζοντας το ταίρι του, από αυτές που το πιθανότερο είναι ότι θα τραγουδάμε για πολλά χρόνια και πάλι... και πάλι μαζί με τον Μιχάλη.

Ο Μιχάλης από τώρα προετοιμάζεται για μια από τις πιο δυνατές και πρωτοποριακές του εμφανίσεις, καθώς όλο του το πρόγραμμα, εκτός των αγαπημένων τραγουδιών του (Δικός σου για πάντα, S.A.G.A.P.O, Πουφ, Μη μου μιλάς για καλοκαίρια, Τι σου λείπει, Μωρό μου φάλτσο, και αμέτρητες ακόμη) αλλά και των ταλαντούχων μουσικών του που θα παρευρίσκονται μαζί του στην σκηνή, θα συνοδεύεται και μεταξύ άλλων από ένα οπτικό πρόγραμμα Sing Along, με ΑI (artificial intelligence) videos και motion graphics visuals που θα τον συνοδεύουν σε κάθε του τραγούδι μέσω γιγαντοοθονών και θα αποτελέσει πρωτόγνωρη συναυλιακή εμπειρία, όχι μόνο σε όποιον παρευρεθεί στη βραδιά αυτή αλλά ακόμη και για τον ίδιο.

Στην νοσταλγική βραδιά που ετοιμάζεται στην Τεχνόπολη θα συμβάλλει δυναμικά και ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος με τις δικές του χαρακτηριστικές και πολλές επιτυχίες των 90s, καθώς οι δυο τους σκοπεύουν να αναστατώσουν ευχάριστα την χειμωνιάτικη νυχτερινή ζωή της Αθήνας.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

"Οι μπαλάντες του Χρήστου Νικολόπουλου" ζωντανεύουν στο Christmas Theater

Μια βραδιά αφιερωμένη στον έρωτα και τη μουσική με κορυφαίους ερμηνευτές της ελληνικής σκηνής.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
18/04/2025

"The Fall of the House of Commons": Όπερα με προβληματισμούς για το ΑΙ στη Λυρική

Ένα τολμηρό έργο για τη συνύπαρξη ανθρώπινης και τεχνητής νοημοσύνης έρχεται στην Εναλλακτική Σκηνή σε μουσική Ορέστη Παπαϊωάννου, λιμπρέτο Αλέκου Λούντζη και Ορφέα Απέργη και σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ευκλείδη.

25 κεράκια για το "Magnificent Tree" των Hooverphonic

Οι αγαπημένοι του ελληνικού κοινού επιστρέφουν με την Geike Arnaert στα φωνητικά και τη συνοδεία κουαρτέτου εγχόρδων, γιορτάζοντας ένα σημαντικό ορόσημο (17/4, "Fuzz Club").

Επιβεβαίωση της κλάσης ενός σπουδαίου πιανίστα (Λουγκάνσκυ) και των υποσχέσεων ενός νέου αρχιμουσικού (Κ. Τερζάκης) σε συναυλίες της ΚΟΑ

Σημαντικά έργα, επιτυχημένες ερμηνείες και η παρουσία ενός σολίστ τεραστίου διαμετρήματος, τράβηξαν την προσοχή στις δύο τελευταίες τακτικές συναυλίες της ΚΟΑ σε Αθήνα και Πειραιά.

Θα πήγαινες ποτέ για όπερα στα Καμίνια;

Η νέα ομάδα της πρωτοβουλίας "Η Όπερα των Καμινίων" παρουσιάζει ένα γκαλά όπερας στον Πολιτιστικό Πολυχώρο "Κ. Κωσταράκος".

10 χρόνια μετά, οι Machine Head ξανά στην Αθήνα

H metal μπάντα φέρνει τον ακραίο της ήχο στο Floyd Live Music Venue. Μαζί τους οι Fleshgod Apocalypse.

Οι "Ροές Αυτοσχεδιασμού" επιστρέφουν για τη Διεθνή Ημέρα Τζαζ

Η βραδιά που συνδυάζει τη τζαζ με το χορό επανέρχεται με τους Scrap Music (Βαγγέλη Στεφανόπουλο, David Lynch, Δημήτρη Κλωνή) και τον Ερμή Μαλκότση, συνεργάτη των "κι όμΩς κινείται".