H Μαρίνα Σάττι εύχεται "Στην Υγειά Μας" από ένα... πανηγύρι στο Κορωπί

Η εντυπωσιακή performer δημοσίευσε στο κανάλι της στο YouTube το επίσημο visualizer για το νέο τραγούδι της.

Μαρίνα Σάττι Μαρίνα Σάττι

Άλλο ένα καλοκαιρινό δώρο για τους fans της Μαρίνας Σάττι: η εντυπωσιακή performer δημοσίευσε στο κανάλι της στο YouTube το επίσημο visualizer για το τραγούδι "Στην Υγειά Μας", ένα από τα μεγαλύτερα viral τραγούδια για το φετινό καλοκαίρι. Μετά το πολύ πρόσφατο και Νο1 στο YouTube "Αχ Θάλασσα", που εντυπωσίασε αλλά και συγκίνησε το κοινό με το ιδιαίτερο μήνυμά του, η Μαρίνα Σάττι παρουσιάζει το "Στην Υγειά Μας" μέσα από ένα πανηγύρι… στο Κορωπί, με το βίντεο του τραγουδιού να μπαίνει κατευθείαν στα trending videos της δημοφιλούς πλατφόρμας.

Το χρυσό single "Στην Υγειά Μας" συμπεριλαμβάνεται στο album "P.O.P.”  που κυκλοφορεί από την Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company και μετράει ήδη σχεδόν 50 εκατομμύρια streams στο Spotify. Το συγκεκριμένο τραγούδι αλλά και όλες τις επιτυχίες της Μαρίνας, έχει την ευκαιρία να απολαύσει ζωντανά φέτος το καλοκαίρι το κοινό στις sold out εμφανίσεις της τραγουδίστριας σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, ενώ η μεγάλη συναυλία της Μαρίνας Σάττι στο Θέατρο του Λυκαβηττού την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, είναι ήδη sold out.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Σταμάτης Κραουνάκης: "Πιάνει ο έρωτας δουλειά"... στο Δημοτικό Αμφιθέατρο "Μίκης Θεοδωράκης"

Ο Σταμάτης Κραουνάκης έρχεται σε μια ξεχωριστή συναυλία για να εγείρει συναισθήματα και αναμνήσεις.

ΓΡΑΦΕΙ: ΖΩΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
27/08/2024

Η επανένωση των Oasis είναι γεγονός

Οι αδελφοί Gallagher ανακοίνωσαν την επανένωση τους και ένα μεγάλο τουρ.

Μίνως Μάτσας: "Τα ρεμπέτικα είναι στο κύτταρό μου"

Ο Βαμβακάρης, ο Τσιτσάνης, ο Παπαϊωάννου και άλλοι εκπρόσωποι του ρεμπέτικου επιβιβάζονται σε ένα φανταστικό ταξίδι σαπό τις όχθες του Μισισιπή, στη Λισαβόνα και στo Μπουένος Άιρες παρέα με τον Robert Johnson, την Amalia Rodrigues και τον Carlos Gardel, χάρη στον Μίνωα Μάτσα. Ο συνθέτης τούς ενώνει με αφορμή τη συναυλία του στις 2 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο, μια βραδιά-"προσωπική υπόθεση".

Το ΚΠΙΣΝ φιλοξενεί τη 2η συνάντηση των Μουσικών σχολείων

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος σε συνεργασία με την Εθνική Λυρική Σκηνή διοργάνωνουν για δεύτερη χρονιά μια συνάντηση των μουσικών σχολείων.

Θεοφάνους, Αργυρός, Ασλανίδου, Μακεδόνας, Παπαδοπούλου, Ρέμος σε μια ξεχωριστή συναυλία έρχεται στο Ηρώδειο

Μια συναυλία που διοργανώνει ο Γιώργος Θεοφάνους για να γιορτάσει στο Ηρώδειο... "μαζί με τους φίλους του για το παιδί".

10 φθινοπωρινά φεστιβάλ, για κάθε μουσικό γούστο

Ήδη από τις αρχές του Σεπτέμβρη, ως (και) τις παρυφές του Δεκέμβρη, η Αθήνα δονείται από μια πληθώρα χιπ χοπ, ηλεκτρονικών, alternative rock και παραδοσιακών ήχων, τιμά όμως και την τζαζ μέσω ενός νέου, τριήμερου θεσμού, όπως και την underground heavy metal κουλτούρα.

O Μιχάλης Ρακιτζής φέρνει μια "S.A.G.A.P.O" βραδιά στην Τεχνόπολη

Μια συναυλία διαφορετική από τις υπόλοιπες κρατώντας όμως πάντοτε τη νότα καλοκαιριού που ο Μιχάλης Ρακιτζής προσφέρει μέσα από τα τραγούδια του.