Public: Στα τρία, το ένα δώρο!

Προσφορά σε CD, ταινίες και t-shirt, για μερικές ακόμη μέρες

Δεν χρειάζεται να... παρακολουθεί κανείς συνεχώς δελτία ειδήσεων των 8.00 για να αντιληφθεί πως το καταναλωτικό κοινό της χώρας μας δεν είναι ακριβώς "στα καλύτερά της" από πλευράς ψυχολογίας και διάθεσης/δυνατότητας για αγορές αυτόν τον καιρό. Ευπρόσδεκτες, λοιπόν, κινήσεις όπως αυτές του Public, το οποίο αυτές τις ημέρες κάνει μία πολύ ενδιαφέρουσα προσφορά στις κατηγορίες της μουσικής και των ταινιών: συγκεκριμένα, έως και το Σάββατο 3/3, προσφέρει τη δυνατότητα αγοράς τριών προϊόντων από κάθε κατηγορία, με τον καταναλωτή να πληρώνει μόνο τα δύο από αυτά.

Η προσφορά ισχύει - σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει συνήθως - στο σύνολο (!) του στοκ των Public για ταινίες σε DVD, ταινίες σε Blu-ray, μουσικά album σε CD, μουσικά album σε βινύλιο και t-shirt με μουσικό θέμα. Το στοκ των Public αυτή τη στιγμή αριθμεί περισσότερες από 40.000 ταινίες σε DVD/Βlu-ray και περισσότερα από 80.000 μουσικά album σε CD/βινύλια, οπότε η γκάμα επιλογών είναι προφανώς πολύ μεγάλη. Η προσφορά ισχύει, δε, τόσο για αγορές στα ίδια τα καταστήματα, όσο και μέσα από το Public.gr - για όσους και όσες δεν ευνοεί και... ο καιρός για επισκέψεις στα πρώτα!

Αν και είναι σαφώς εντυπωσιακό το γεγονός ότι η προσφορά ισχύει για το σύνολο των προϊόντων του Public για κάθε μία από τις προαναφερθείσες κατηγορίες, υπάρχουν και κάποιοι - ευτυχώς εύλογοι - περιορισμοί. Από τα τρία προϊόντα που θα αγοράσει ο καταναλωτής, λαμβάνει το φθηνότερο εκ των τριών δωρεάν, ενώ η συγκεκριμένη προσφορά δεν συνδυάζεται με άλλες που ίσως ισχύουν το ίδιο διάστημα. Σε κάθε περίπτωση, είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους συλλέκτες να "συμπληρώσουν κενά" στις συλλογές τους των ταινιών ή album με συμφέροντα τρόπο, καθώς και καλή ευκαιρία για το καταναλωτικό κοινό συνολικά να αποκτήσει φιλμ και μουσική . Η προσφορά ισχύει μέχρι και το Σάββατο 3/3, οπότε όσοι πιστοί κι ενδιαφερόμενοι... βιαστείτε!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ