Καλές γιορτές, καλή χρονιά, πολλές κληρώσεις!

Αποχαιρετούμε το 2012 με δώρα αξίας €3500, ραντεβού στη CES 2013!

Έτσι είναι τα... κλισέ τα δημοσιογραφικά: είτε τ' αγνοείς εντελώς (και ρισκάρεις να εκτεθείς στα μάτια όσων δεν καταλάβουν πως το έκανες από πρόθεση), είτε τα σέβεσαι γι' αυτό που είναι και τ' ακολουθείς. Κλισέ λοιπόν, μεν, αλλά απολύτως ουσιαστικό - αν το απογυμνώσει κανείς από την κοινοτυπία των λέξεων που ακούγονται παντού και κρατήσει μόνο την ουσία του: "Καλές Γιορτές, Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά"! Τις αληθινά θερμότερες ευχές μας σε όλους και όλες για ξεκούραση κι ευτυχισμένες στιγμές μέσα στις γιορτές, αλλά ένα καλύτερο, περισσότερο γόνιμο, περισσότερο ψύχραιμο, τελικά περισσότερο ευτυχισμένο 2013.

To Αθηνόραμα Digital θα επιστρέψει στην κανονική ροή της ύλης του τη Δευτέρα, 7/1 - την πρώτη σημαντική εβδομάδα του χρόνου για την αγορά της τεχνολογίας, καθώς τότε λαμβάνει χώρα η μεγαλύτερή της έκθεση, η αμερικανική CES. Από τη φετινή διοργάνωση περιμένουμε πολλά ενδιαφέροντα σε μία σειρά από προϊοντικές κατηγορίες και σαφώς ουκ ολίγες εκπλήξεις... ο οποίες, για να είμαστε ειλικρινείς, μάς έλειψαν μέσα στο 2012. Στις ημέρες που απομένουν μέχρι τότε, δεν μπορούμε παρά να προτείνουμε την ανάγνωση των άρθρων που συνέθεσαν τις θεματικές μας εβδομάδες μέχρι τα Χριστούγεννα: τα Αθηνόραμα Digital Weeks για τα Windows 8, τα PC της Hewlett Packard με Windows 8, τα 30 Χρόνια Microsoft Hardware, το PlayStation Vita και το PlayStation Plus.

Υπενθυμίζουμε, άλλωστε, πως η πρώτη φάση των μεγάλων μας εορταστικών κληρώσεων περιλαμβάνει ως δώρα Blu-Ray player της Sony, αντίτυπα Δικτυακής προστασίας Panda Internet Security 2012-2013, αδιάβροχα πληκτρολόγια της Logitech, ετήσιες συνδρομές στην υπηρεσία PlayStation Plus, games για PS3 και PS Vita, καθώς και το καλύτερο εμπορικό πακέτο PlayStation3. H φάση αυτή των κληρώσεών μας ολοκληρώνεται την Τετάρτη 26/12 και την Πέμπτη 27/12 ξεκινά η δεύτερη, με δώρα όπως τα Xbox 360, PS Vita, HTC Desire X και φυσικά games για Xbox 360, PS3 και PS Vita. Για όλες τις παραπάνω κληρώσεις ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους και όλες και, για μία ακόμη φορά, καλή χρονιά!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ