PS Move, τα καλύτερα νέα games

Ποιές νέες κυκλοφορίες αξίζουν προσοχής και αγοράς;

To PlayStation Move έχει καταφέρει να συγκεντρώσει στο διάστημα του τελευταίου έτους περισσότερα από 85 διαφορετικά games που εκμεταλεύονται τις δυνατότητές του, όμως κατά το τελευταίο τρίμηνο της χρονιάς οι εταιρείες - συμπεριλαμβανόμενης και της Sony - πάντοτε φροντίζουν να παρουσιάσουν νέους τίτλους για την εορταστική αγορά. Είτε λοιπόν κάποιος έχει ήδη στην κατοχή του το Move, είτε ενδιαφέρεται να το δωρίσει μαζί με ένα καινούργιο τίτλο του PS3 που το αξιοποιεί, στο παρόν άρθρο θα βρει τις νέες παραγωγές που θεωρούμε πως ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες. Για να τις δούμε!

Carnival Island

Η καλύτερη καινούργια επιλογή για... οικογενειακή διασκέδαση. Ο συγκεκριμένος τίτλος είναι μια συλλογή από μεγάλο αριθμό mini-games, εύκολων στην κατανόηση και στο χειρισμό, που έχουν σχεδιαστεί για παιδιά αλλά ενθαρρύνουν τη συμμετοχή και των γονιών. Η χρήση του PS Move είναι αποτελεσματικότατη σχεδόν σε όλα, η ποικιλία των δραστηριοτήτων που προσφέρεται είναι άκρως ικανοποιητική, ενώ αξιόλογος είναι και ο τομέας των γραφικών και του ήχου. Όχι ό,τι συναρπαστικότερο για εφήβους "και πάνω", αλλά σαφώς... ασφαλής family για μικρότερες ηλικίες.

Medieval Moves

Διαφορετικού στυλ από το Carnival Island, αυτός ο τίτλος αναθέτει στον παίκτη το ρόλο του κωμικού χαρακτήρα Edmund, ο οποίος πρέπει να... ξαναπάρει πίσω το σώμα του από τον σατανικό Morgrimm (ναι ναι). Ο βασικός μηχανισμός παιχνιδιού είναι αυτός του χειρισμού ασπίδας/ξίφους, τόξου και... σούρικεν - για να αντιμετωπίσει ο Edmund τις εχθρικές ορδές από κοντινή, μέση και μακρινή απόσταση - και, ενώ η περιπλάνηση στον εικονικό του κόσμο δεν είναι ελεύθερη, παραμένει ενδιαφέρουσα. Το πηγαίο α λα καρτούν χιούμορ είναι ευχάριστο και στα μάτια των μεγαλύτερων, τους οποίους όμως ο τίτλος θ' απασχολήσει λιγότερο απ' ότι τις νεαρές ηλικίες. Λογικό, θα λέγαμε!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ