PS Move, τα καλύτερα νέα games

Ποιές νέες κυκλοφορίες αξίζουν προσοχής και αγοράς;

Move Fitness

Τα games προσωπικής γυμναστικής είναι πλέον μια κατηγορία από μόνα τους - κι αυτή είναι η πρόταση της Sony σε αυτήν, αξιολογότατη μάλιστα. Χρησιμοποιώντας με τα χέρια του δύο χειριστήρια, ο παίκτης μπορεί να ασχοληθεί με μια σειρά από διαφορετικές δραστηριότητες, 30 περίπου, και να εξασκήσει τα αντίστοιχα σημεία του σώματός του όσο εντατικά θέλει. Υπάρχει ο απαραίτητος... εικονικός προπονητής για τις υποδείξεις, ενώ πολύ καλή είναι τόσο η παρουσίαση, όσο και τα γραφικά και ο ήχος. Το Μove Fitness καταφέρνει, δε, κάτι σημαντικό: κουράζει, αλλά διασκεδάζει παράλληλα. Για όσους και όσες το γυμναστήριο ακούγεται μονότονο και βαρετό, με άλλα λόγια... να η λύση!

After Hours Athletes

Καμία σχέση με τον... αθλητισμό: εδώ έχουμε να κάνουμε αμιγώς με διασκέδαση. Αυτή είναι μία συλλογή χαμηλού κόστους, που αποτελείται από τρία games που κάποτε μπορούσε να αγοράσει κανείς μόνο μέσω του PlayStation Store, αλλά τώρα περιλαμβάνονται σε ένα Blu-ray. Είναι τα High Velocity Bowling, Hustle Kings και Top Darts, τα οποία προφανώς αντιστοιχούν σε μπόουλιγνκ, μπιλιάρδο και "βελάκια". Και τα τρία προσφέρονται κυρίως για ανταγωνιστικό παιχνίδι με φίλους στο σαλόνι (προσφέρονται πάντως και κάποιες επιλογές μέσω Internet). Δεν είναι ιδιαιτέρως εντυπωσιακά σε γραφικά και ήχο, είναι η αλήθεια, αλλά... "πάνω στην κόντρα", σπάνια τα προσέχουμε αυτά (ειδικά στο "αμερικάνικο"). Καλή επιλογή για... μεγαλύτερα παιδιά, ασχέτως του πώς φωνάζουν!

Εκτός από τους τίτλους που αναφέραμε, άξιος προσοχής τίτλος για PlayStation Move είναι το Dancestar Party - το πιο πρόσφατο, αν και όχι το καλύτερο, video game χορού που κυκλοφορεί για PS3 - ίσως και το Start The Party, Save The World (αν και έχουμε την αίσθηση ότι το περυσινό Start the Party σε πολλά πράγματα ήταν καλύτερο). Και τα δύο δεν είναι άσχημα, αξίζουν πάντως αγοράς λιγότερο από τα τέσσερα που ξεχωρίσαμε. Για τα καλύτερα... γενικώς, δε, υπομονή μέχρι το σχετικό αυριανό άρθρο!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ