Games: για κάθε ηλικία και... τσέπη

Προτάσεις για PS3, Xbox 360, PC, Wii, PSP και DS

Για προσωπικούς υπολογιστές

The Elder Scrolls Skyrim: ο τίτλος που ξεχωρίζει φέτος ως η υπερπαραγωγή των τίτλων RPG φιλοξενείται, δικαιωματικά, στην καλύτερή του μορφή σε PC. Αμέτρητες ώρες εξερεύνησης και διασκέδασης, μέσα σε έναν κόσμο πειστικά σχεδιασμένο που προσφέρει σε κάθε βήμα πολυάριθμες επιλογές.

Εναλλακτική πρόταση: το Battlefield 3 επίσης κυκλοφορεί και για PS3/Xbox 360, όπως και το Skyrim όμως είναι σαφώς καλύτερο, σε όλους τους τομείς, στην έκδοσή του για προσωπικούς υπολογιστές. Ομαδικό... Δικτυακό σπορ, σχεδόν!

Όπως ισχύει για τους κατόχους PS3 ή Xbox 360, οι PC gamers με συγκεκριμένες... αδυναμίες θα βρουν ενδιαφέρουσες και τις φετινές εκδόσεις των Call of Duty, Assassin's Creed και Batman. Συνιστούμε, συγκριτικά, περισσότερο την τελευταία!


Για Nintendo Wii

The Legend of Zelda Skyward Sword: Ειρωνικό που ο καλύτερος τίτλος ever για το σύστημα της ιαπωνικής εταιρείας εμφανίζεται τώρα, που το Wii παίρνει πια τις τελευταίες του ανάσες στην αγορά, όμως είναι ένα αριστούργημα που όλοι οι κάτοχοί του οφείλουν να το έχουν. Τόσο απλά.

Εναλλακτική πρόταση: το εξαιρετικό Rayman Origins φαντάζει παιδικό λόγω των cartoony γραφικών, μα είναι μία από τις πλέον διασκεδαστικές εμπειρίες που μπορεί να μοιραστεί κανείς με ένα φίλο ή το παιδί του στο Wii. Υπέροχο!


Για Sony PSP

Killzone Liberation: Επιτέλους σε τιμή PSP Essentials (€9.90 και προσιτή σε όλους) ένα από τα top games του φορητού συστήματος της Sony. Απίθανα γραφικά και ήχος, συνδυασμένα με καταιγιστική δράση, εγγυώνται πολλές ώρες ποιοτικής διασκέδασης.

Εναλλακτική πρόταση: το Tomb Raider Legend είναι η καλύτερη "φορητή" περιπέτεια της Lara Croft, με όλο το περιεχόμενο που προσέφεραν στους οικιακούς gamers οι εκδόσεις για PS3/Xbox 360. Στην τιμή των PSP Essentials, μικρή... κλοπή!


Για Nintendo DS

The Legend of Zelda Four Swords, Anniversary Edition: Πιθανώς ο καλύτερος τίτλος της χρονιάς για το φορητό σύστημα της ιαπωνικής εταιρείας, απολαυστικός με 4 (!) παίκτες ταυτόχρονα αλλά πολύ καλός και για... μοναχικούς. Παραγωγή ΑΑΑ σε όλα.

Εναλλακτική πρόταση: το Kirby Mass Attack είναι απατηλά παιδικό με τα απίθανα γραφικά και τα παστέλ του χρώματα, παραμένει όμως από τα πλέον πρωτότυπα και διασκεδαστικά platform games των τελευταίων ετών. Για... κάθε ηλικία!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ