Samsung: νέες τεχνολογικές προτάσεις με ολοκληρωμένο οικοσύστημα AI

Εντυπωσιακά αναδιπλούμενα κινητά, υψηλών επιδόσεων ασύρματα ακουστικά και επιβλητικό smartwatch για καταναλωτές με απαιτήσεις

Οι εταιρείες που βρίσκονται στην αιχμή των τεχνολογικών εξελίξεων παγκοσμίως γνωρίζουν πολύ καλά δύο πράγματα: ότι τα κορυφαία τους προϊόντα οφείλουν να ξεχωρίζουν προσφέροντας κάθε φορά κάτι χρήσιμα διαφορετικό, αλλά και ότι τα ίδια αυτά κορυφαία προϊόντα αποδίδουν στον καταναλωτή το 100% της αξίας τους όταν συνεργάζονται μεταξύ τους με τρόπους που διευκολύνουν την καθημερινή του ζωή. Η Samsung αυτές τις ημέρες αποδεικνύει έμπρακτα πως καταλαβαίνει την σημασία και των δύο, προσφέροντας ανανεωμένα μοντέλα των πασίγνωστων αναδιπλούμενων κινητών της - εξοπλισμένων για πρώτη φορά με λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης χάρις στο λογισμικό Galaxy AI - αλλά και ένα πλήρες οικοσύστημα στο οποίο εντάσσονται αυτά και άλλα νέα προϊόντα της.

Τα καινούργια αναδιπλούμενα κινητά της Samsung, τα Galaxy Z Fold6 και Galaxy Z Flip 6, χαρακτηρίζονται από σημαντικές αναβαθμίσεις και πληθώρα βελτιώσεων σε πολλούς τομείς. Ο σχεδιασμός και των δύο τούς επιτρέπει να είναι λεπτότερα κι ελαφρύτερα από ποτέ, το περίβλημά τους και ο μηχανισμός δίπλωσης των οθονών τους είναι ακόμη ανθεκτικότερα, ενώ στηρίζονται σε σημαντικά ισχυρότερο επεξεργαστή (τον πανίσχυρο SnapDragon 8 Gen3 for Galaxy). Ο τελευταίος ενσωματώνει ειδικό συνεπεξεργαστή (NPU) που επιταχύνει την πλειάδα λειτουργιών τεχνητής νοημοσύνης Galaxy AI της Samsung, διευκολύνοντας την παραγωγικότητα, την δημιουργικότητα και την επικοινωνία των κατόχων ενός Fold6 ή Flip6 με τρόπους τόσο χρήσιμους, όσο και διασκεδαστικούς.

Πέρα από τα κοινά τους στοιχεία, φυσικά, τα δύο αναδιπλούμενα κινητά της Samsung έχουν τα δικά τους πλεονεκτήματα. Το Galaxy Z Fold6, για παράδειγμα, που ενσωματώνει μεγαλύτερη οθόνη, δίνει έμφαση στην παραγωγικότητα προσφέροντας λειτουργίες που αξιοποιούν γραφίδα, δημιουργούν ή επεξεργάζονται έγγραφα, οργανώνουν ή διεκπεραιώνουν εργασίες με τρόπο ευκολότερο από ποτέ. Για ένα γρήγορο διάλλειμα από την δουλειά, βέβαια, ή απλά για διασκέδαση οποτεδήποτε κι οπουδήποτε, η πολύ μεγάλη αυτή οθόνη δεν παύει να είναι απολαυστική για τα πλέον εντυπωσιακά mobile games που κυκλοφορούν σήμερα!

Το Galaxy Z Flip6, από την άλλη πλευρά, διατηρεί πάντοτε το πλεονέκτημα του σημαντικά μικρότερου μεγέθους και βάρους χωρίς να στερείται επεξεργαστικής δύναμης ή να υπολείπεται σε αυτονομία. Δίνει ωστόσο έμφαση περισσότερο στην δημιουργικότητα, αξιοποιώντας τις υψηλών επιδόσεων κάμερες που ενσωματώνει με ευφάνταστους τρόπους, και την ενημέρωση, καθώς η εξωτερική του οθόνη παραμένει ενεργή ακόμη κι όταν το Flip6 είναι "διπλωμένο" ώστε να προβάλλει διαφόρων ειδών χρήσιμες πληροφορίες. Όπως και το Fold6, το Flip6 διασφαλίζει την ακεραιότητα των δεδομένων του κατόχου του μέσω του λογισμικού Galaxy Knox, το οποίο είναι ικανότερο από ποτέ στην προστασία από Δικτυακές απειλές.

Παράλληλα με τα νέα της αναδιπλούμενα κινητά η Samsung ανακοίνωσε καινούργια ασύρματα ακουστικά - τα Galaxy Buds3 και Galaxy Buds3 Pro - αλλά και νέο μέλος στην οικογένεια των smartwatch της, το εντυπωσιακό Galaxy Watch Ultra. Τα δύο ικανότερα από αυτά τα προϊόντα της, τα Buds3 Pro και Watch Ultra, επιδεικνύουν με πολλαπλούς τρόπους το πώς ακριβώς ένα μελετημένο οικοσύστημα συσκευών - όπως αυτό που έχει "χτίσει" η Samsung - αποδίδει πρόσθετη αξία για τον καταναλωτή. Τα Buds3 Pro, για παράδειγμα, όχι μόνο βελτιώνουν την ποιότητα απόδοσης του ήχου με την βοήθεια αλγορίθμου βασισμένου σε AI, αλλά μεταφράζουν - με την βοήθεια smartphones της Samsung εξοπλισμένων με λογισμικό Galaxy AI - κάτι που ακούει ο κάτοχός τους από μία γλώσσα σε μία άλλη, ή ακόμη και live φωνητικές συνομιλίες σε... πραγματικό χρόνο!

Το Watch Ultra, από την άλλη, αναλύει σε πραγματικό χρόνο με την βοήθεια ρουτινών AI όλους τους δείκτες ζωτικών λειτουργιών του κατόχου του και δίνει συμβουλές για το πώς αυτός μπορεί να βελτιώσει την φυσική του κατάσταση και την ξεκούρασή του. Στέλνει, δε, τα δεδομένα αυτά σε smartphones της Samsung με Galaxy AI έτσι ώστε αυτά να κρατούν πλήρες ιστορικό σε βάθος χρόνου, να θέτουν σχετικούς στόχους και να κάνουν τις απαραίτητες υπενθυμίσεις. Το Galaxy Watch Ultra αναλαμβάνει ακόμη και να κάνει βάσει τεχνητής νοημοσύνης προτάσεις για γρήγορες και σωστές απαντήσεις σε συνομιλίες (chat) που ο κάτοχός του μπορεί να κάνει απευθείας από την μεγάλη, φωτεινή οθόνη της συσκευής.

Τα νέα Galaxy Z Fold6, Galaxy Z Flip6, Galaxy Buds 3 Pro και Galaxy Watch Ultra δεν φέρνουν στο προσκήνιο μόνο όσα μπορεί να προσφέρει στο κοινό η τεχνητή νοημοσύνη μέσω του λογισμικού Galaxy AI, μα και όλα εκείνα που το οικοσύστημα της Samsung προσφέρει ως πρόσθετη αξία στους καταναλωτές. Όλα τα παραπάνω καινούργια προϊόντα της Samsung διατίθενται ήδη στην χώρα μας μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας αλλά και το επίσημο δίκτυο εμπορικών συνεργατών της σε Ελλάδα και Κύπρο. Γιατί να συμβιβαστεί κανείς με λιγότερα, όταν μπορεί να έχει περισσότερα, σήμερα;

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ