Οι επιλογές μας: 4 κατηγορίες, 16 μοντέλα

Τί προτείνουμε ανάμεσα στις εκατοντάδες προτάσεις της ελληνικής αγοράς

Ψηφιακές φωτογραφικές "Υβριδικές" (Mirrorless)

Panasonic Lumix GF3 (κόστος αγοράς: €449)

Το συγκεκριμένο μοντέλο της ιαπωνικής εταιρείας αξιοποιεί την τεχνολογία Micro Four Thirds (αυτή... εγκαινίασε την κατηγορία ουσιαστικά) και θα αντικατασταθεί τον επόμενο καιρό από την GF5, για την ώρα όμως είναι η πιο προσιτή επιλογή για ποιοτικές φωτογραφίες, ευελιξία στη χρήση και γκάμα λειτουργιών. Ψάξτε την σε προσφορά!


Sony NEX-5N (κόστος αγοράς: €599)

Ο "πρωταθλήτης", για την ώρα, όσον αφορά στο λόγο τιμής/απόδοσης είναι ακριβώς αυτός: εργονομικός σχεδιασμός, ποιοτική κατασκευή, άφθονα Megapixel, μεγάλος αισθητήρας, ισχυρό συνοδευτικό flash, απρόσμενα καλή σύλληψη video υψηλής ευκρίνειας, καθαρή οθόνη προεπισκόπησης... ο κατάλογος συνεχίζεται. All-time classic.


Samsung NX200 (κόστος αγοράς: €849)

To σχετικό άλμα κόστους από την προηγούμενη πρόταση αγοράζει 3 πράγματα για τον επίδοξο αγοραστή: πιο πολλά Megapixel, ταχύτατο κι αποτελεσματικό σύστημα αυτόματης εστίασης, αλλά και οξύτερες, περισσότερης λεπτομέρειας φωτογραφίες στις "τυπικές" ρυθμίσεις. Ένα μικρό θέμα υπάρχει με την μέτρια αυτονομία, αλλά... λύσεις υπάρχουν!


Olympus PEN E-P3 (κόστος αγοράς: €899)

Μία PEN αξίζει να συμπεριληφθεί σε οποιοδήποτε αφιέρωμα όπως το παρόν γιατί η Olympus "άνοιξε" όλην αυτήν την κατηγορία ψηφιακών φωτογραφικών. H EP-3 θα πρέπει να θεωρηθεί ακριβή με τα σημερινά δεδομένα, προσφέρει όμως την καλύτερη ποιότητα κατασκευής, ευρύτατη γκάμα λειτουργιών και πλήθος ρυθμίσεων. Οι νοσταλγοί, ξέρουν!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ