Εξερυνώντας την τέχνη με έναν νέο τρόπο στην έκθεση "ανυπΟγραφα" στη Χίο

Στην έκθεση συμμετέχουν πάνω από 70 καλλιτέχνες και καλλιτέχνιδες από Χίο και άλλα μέρη, παρουσιάζοντας ασπρόμαυρα έργα τέχνης, χωρίς να αποκαλύπτεται η ταυτότητα των δημιουργών.

ανυπΟγραφα Χίος

Το ιστορικό κτίριο "Κωστάλα" στη Χίο ανοίγει ξανά τις πόρτες του μετά από 30 χρόνια και υποδέχεται από 1 Αυγούστου έως 21 Αυγούστου κοινό και καλλιτέχνες για στην πρωτοποριακή έκθεση "ανυπΟγραφα".

ανυπΟγραφα Χίος

Στην έκθεση συμμετέχουν πάνω από 70 καλλιτέχνες και καλλιτέχνιδες από Χίο και άλλα μέρη, παρουσιάζοντας ασπρόμαυρα έργα τέχνης. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της έκθεσης είναι ότι τα έργα εκτίθενται ανυπόγραφα, χωρίς να αποκαλύπτεται η ταυτότητα των δημιουργών. Κάθε έργο έχει σταθερή τιμή πώλησης 90€, προσφέροντας ίσες ευκαιρίες σε όλους και ενισχύοντας τη δημοκρατικότητα στην τέχνη.

ανυπΟγραφα Χίος

Η έκθεση "ανυπΟγραφα" έχει ως στόχο να ενθαρρύνει, να ενώνει και να εξισώνει τους δημιουργούς, δημιουργώντας μια μοναδική ευκαιρία για τους επισκέπτες να εξερευνήσουν την τέχνη με έναν νέο τρόπο. Χωρίς προκαταλήψεις και προκαθορισμένες επιλογές, αυτό το κοινωνικό πείραμα προάγει τη δημιουργικότητα και την ισότητα, δημιουργώντας έναν ανοιχτό διάλογο ανάμεσα σε καλλιτέχνες και κοινό.

ανυπΟγραφα Χίος

Info: "Κωστάλα" | 1-21/8 | Ωράριο λειτουργίας: Τετ.: 7-9 μ.μ., Σαβ.: 10.30 π.μ.-2.30 μ.μ. | Είσοδος ελεύθερη

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Έρχεται το πρώτο πολυθεματικό φεστιβάλ Κορινθίας

Το φεστιβάλ περιλαμβάνει δράσεις σε εμβληματικές τοποθεσίες, πολιτιστικές εκδηλώσεις, εκθέσεις τοπικών προϊόντων και γευσιγνωσίες, εκδηλώσεις live cooking.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
08/08/2024

Τάρτου: Φιλιά απ’ τη ρομαντική φοιτητούπολη της Εσθονίας

Aπ' το παλαιότερο πανεπιστήμιο της Εσθονίας στην τέχνη του δρόμου, μετρήσαμε οκτώ λόγους που μάς δελεάζουν ν’ ανακαλύψουμε μία απ’ τις Πολιτιστικές Πρωτεύουσες της Ευρώπης 2024.

Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ "Διαδρομές στη Μάρπησσα"

Για 14η χρονιά είναι έτοιμο να μας υποδεχτεί στην Πάρο το πρωτοποριακό φεστιβάλ της Μάρπησσας.

4 κοντινά νησιά για σύντομες αποδράσεις από την Αθήνα

4 προορισμοί που θα σε κάνουν να ψάξεις για το επόμενο καράβι, καθώς το ταξίδι είναι λιγότερο από δύο ώρες.

Μπανγκόκ: Η ασιατική "Πόλη των Αγγέλων"

Μεγαλοπρεπή μνημεία πολιτισμού, θεόρατοι φουτουριστικοί ουρανοξύστες, πλωτές και υπαίθριες αγορές, θεατράλε γαστρονομικές αλητείες και street food ντελικάτσες με τοπική ούγια χτίζουν τον πληθωρικό μύθο ενός από τους πιο κουλ προορισμούς της νοτιανατολικής Ασίας.

Η sui generis γοητεία της Νισύρου

Το νησί με το ηφαιστειώδες σεξ απήλ, σε χαϊδεύει με τρυφερό ζεν, σε ηλεκτρίζει με έξαψη, καλλιεργεί τον πολιτισμό και την οικολογία, το φεστιβάλ είναι επιπλέον λόγος επίσκεψης, και οι γεύσεις του θα σας εκπλήξουν.

Φύγαμε για Κτήμα Αφιανές; Με θέα το Αιγαίο ένα ποτήρι κρασί δεν φτάνει

Οινική και πολιτιστική κουλτούρα απόλυτο "ένα" σε ένα Κτήμα στις Ράχες Ικαρίας που σχεδιάζει το ατόφιο παζλ του καλοκαιριού.