"Ok Boomer": Το ξεκατίνιασμα συνεχίζεται στο Μικρό Παλλάς μέχρι τις 26 Μαρτίου!

Φαίδρα Δρούκα και Θοδωρής Αθερίδης ξεμπροστιάζονται με αγάπη κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00, υπό το αδιάκριτο μουσικό βλέμμα του Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλου.

OK, boomer © Γιώργος Καλφαμανώλης

Για δέκα ακόμη παραστάσεις θα συνυπάρχουν στη σκηνή οι δύο αγαπημένοι ηθοποιοί Φαίδρα Δρούκα και Θοδωρής Αθερίδης και ο ταλαντούχος μουσικός Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος. Έχοντας προσφέρει άφθονη διασκέδαση και γέλιο σε μπόλικες παραστάσεις, αρχής γενομένης από τον Νοέμβριο του 2023, κατεβάζουν σιγά σιγά αυλαία με έναν πολύ θετικό απολογισμό. Οι τρεις τους ανεβαίνουν στη σκηνή για ένα παιχνιδιάρικο stand up comedy σε σκηνοθεσία και κείμενα Θοδωρή Αθερίδη, καυτηριάζοντας την επικαιρότητα, ανεβοκατεβαίνοντας ακούραστα στη σκηνή και χαρίζοντάς μας μία πληθώρα αστείων στιγμών.

OK, boomer
© Γιώργος Καλφαμανώλης

Η Φαίδρα και ο Θοδωρής αγαπιούνται στα αλήθεια. Αυτό, δεν σημαίνει ότι συμφωνούν κιόλας. Δεν συμφωνούν σχεδόν σε τίποτα. Όμως, περιέργως αγαπιούνται. Μας μιλούν για τον πραγματικό εαυτό τους! Στα αλήθεια! Κι εμείς κόβουμε εισιτήρια με γνήσιο "κοινωνικό ενδιαφέρον" για να δούμε αυτό το ξεκατινιάρικο ξεμπρόστιασμα μεταξύ τους! Μαζί μας τους παρακολουθεί -από πολύ κοντά- και ο Αλκιβιάδης, καθ’ όλη τη διάρκεια, σαν μία γνήσια κουτσομπόλα και παίζει live μόνος του όλα τα μουσικά όργανα που έχουν ανακαλυφθεί. Όλοι μαζί μας χαρίζουν ένα ρεσιτάλ φωνητικής που συνοδεύει τη μουσική και ολοκληρώνει την πρόζα. Είναι αλήθεια, όχι μυθοπλασία! Ανεβαίνουν στη σκηνή και… ό,τι γίνει!

OK, boomer
© Γιώργος Καλφαμανώλης

Και τι γίνεται εν τέλει; Απολαμβάνουμε ένα διασκεδαστικό και χιουμοριστικό έργο πίσω από το οποίο κρύβονται, επίσης, ο Άγις Παναγιώτου στα κοστούμια, ο Χρήστος Τζιόγκας στο σχεδιασμό του φωτισμού και ο Παντελής Μάκκας στο video art. Δεξί χέρι του σκηνοθέτη είναι η Άρτεμις Δούρου και την παράσταση απαθανατίζει ο Γιώργος Καλφαμανώλης.

Όλα αυτά μέχρι τις 26 Μαρτίου στο Θέατρο Μικρό Παλλάς στην καρδιά της Αθήνας! OK Boomers; Όσοι πιστοί προσέλθετε!

Περισσότερες πληροφορίες

OK boomer

  • Stand up Comedy

Ο Θοδωρής κι η Φαίδρα αγαπιούνται. Αυτό είναι αλήθεια, όχι μυθοπλασία. Αυτό δεν σημαίνει ότι συμφωνούν κιόλας. Δεν συμφωνούν. Σχεδόν σε τίποτα. Απορίας άξιο που αγαπιούνται κιόλας. Μιλούν για τον εαυτό τους. Τον πραγματικό εαυτό τους. Αυτό είναι αλήθεια, όχι μυθοπλασία! Μιλούν και για τους άλλους και κριτικάρουν τους πάντες και τα πάντα. Ένα ξεκαρδιστικό ξεκατινιάρικο ξεμπρόστιασμα που αν δεν γίνει, δεν κόβεις εισιτήρια. Καθόλη τη διάρκεια, τους παρακολουθεί ως άγρυπνος φρουρό (ή μάλλον ως μέγας… «κουτσομπόλης») ο Αλκιβιάδης, ενώ παίζει όλα τα μουσικά όργανα που έχουν ανακαλυφθεί, ζωντανά και μόνος του. Σαν να ήταν συμφωνική ορχήστρα. Καλά θα πάει αυτό…

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Το "Μπορντέλο της Μαντάμ Ρόζας" και ο "Μπογιατζής" βάζουν τα... καλοκαιρινά τους

Οι δύο παραστάσεις που παρουσιάστηκαν τον χειμώνα συνεχίζουν την πορεία τους και τη θερινή περίοδο στην αυλή του θεάτρου Από Κοινού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/07/2024

Η "Ορέστεια" του Θεόδωρου Τερζόπουλου πηγαίνει περιοδεία

Μάθετε σε ποιους σταθμούς θα παρουσιαστεί η τριλογία του Αισχύλου μετά την παρουσίασή της στο κατάμεστο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου (από όπου μπορείτε να δείτε εντός φωτογραφίες).

Οι παραγωγές της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση ταξιδεύουν σε όλον τον κόσμο

Η βρετανική εφημερίδα The Stage πλέκει το εγκώμιο της Στέγης που προωθεί και στηρίζει την εξακτίνωση της σύγχρονης ελληνικής δημιουργίας του θεάτρου και του χορού στην Ευρώπη - κι όχι μόνο.

Θεσσαλικό Θέατρο: Ο Ορέστης Τάτσης νέος καλλιτεχνικός διευθυντής

Το Θεσσαλικό Θέατρο εμπιστεύεται τα ηνία του θεσμού στο νέο αίμα του ελληνικού θεάτρου.

Το αφιέρωμα "60 Χρόνια Εουτζένιο Μπάρμπα – Odin Teatret" έρχεται σε Φάμπρικα και Ρεκτιφιέ

Η σημαντική φυσιογνωμία του παγκόσμιου θεάτρου Εουτζένιο Μπάρμπα έρχεται στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο για μία σειρά καλλιτεχνικών και εκπαιδευτικών δράσεων οργανωμένων από την ομάδα τέχνης Fabrica Athens.

Τη θεατρική παράσταση "Οδυσσέας" υποδέχεται το Μικρό Γκλόρια τον Οκτώβριο

Μια παράσταση που εμπνέεται από αληθινή ιστορία και έχει θέμα τη νόσο Αλτσχάιμερ έρχεται τη νέα σεζόν, με πρωταγωνιστή τον Τάσο Παλαντζίδη.

Φεστιβάλ Αθηνών: Στην Παλαιά Βουλή έρχεται η παράσταση "Ετυμολογίες"

Ρένη Πιττακή και Αγγελική Παπούλια πρωταγωνιστούν στο νέο έργο του Ευθύμη Φιλίππου σε ένα κτίριο-ορόσημο της ελληνικής ιστορίας.