Καμπαρέ Ποτ-Πουρέ απευθείας από το Λονδίνο στο Red Jasper Cabaret Theatre

Ποτισμένοι με κέφι και σουρεαλισμό είναι οι “Κουκουλίλι” (Coocoolili) που έρχονται για δύο βραδιές στο Red Jasper Cabaret Theatre.

Coocoolili

Αν σας αρέσει να ακούτε ταυτόχρονα Βιβάλντι, Κάρμεν Μιράντα, Πίτσα Παπαδοπούλου, Queen, νησιώτικα και Σοστακόβιτς, δείτε τους Κουκουλίλι στο Red Jasper Cabaret Theatre την Παρασκευή 1 και το Σάββατο 2 Νοεμβρίου. Η κεφάτη παρέα μουσικών παρουσιάζει ένα βαριετέ με μουσική, κείμενα, περφόρμανς στο καμπαρέ Jamboree στο Λονδίνο. "Είμαστε εξερευνητές της χαρτογράφητης μπούρδας και των θαλασσώντης κασκαρίκας, λάτρεις των μεθυστικών αναθυμιάσεων του σουρρεαλισμού, σε μια καλλιτεχνική αναζήτηση του θρυλικού πλανήτη Μεταξύ-σοβαρού-και-αστείου” δηλώνουν τα μέλη της ομάδας Μιχάλης Αγγελάκης, DominiqueChardonnay, Άρτεμις Ιγνατίδου, Marie-Angela Melato, Αντριάνα Μίνου, Στέλλα Παρλαβάντζα, ΧάρηςΣασλής, Νίκος Σταυλάς και Γιάννη Σωτηρίου. 

Coocoolili στο Red Jusper 2024-25

Λατρεύουν να (παρ)ερμηνεύουν πρόσωπα και καταστάσεις την ώρα που οι θεατές χαλαρά πίνουν τα ποτάκια τους και (σιγο)μουρμουρίζουν μεγάλα χιτ για μια αλλοπρόσαλλη ελίτ. Η παράσταση γεμάτη ζωντανή μουσική, σουρρεαλιστικό χιούμορ, πολύχρωμα κοστούμια, "σασπένς, ίντριγκα, ντίβες, ντραγκκουήνες και ντραγκ μικροαστές, αιθέριες παρουσίες, λυγερόκορμες απουσίες, εθιστικά σουξέ, τρας γκουρμεδιές και γκουρμέτρασιές, όλα σε συσκευασία μυρωδάτου πουρέ αποσμητικών φρούτων και απομιζερικών ζαρζαβατικών. Το Καμπαρέ Ποτ-Πουρέ είναι ένα βαριετέ για αταίριαστα πλάσματα. Πλάσματα που δε χωράνε στην πραγματικότητα αλλά ούτε στα παραμύθια. Πλάσματα που αψηφούν τους νόμους της φυσικής (ιδίως του Μέρφυ)καιτης χημείας (ιδίως της ερωτικής)”. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Ο "Μάρτυρας κατηγορίας" της Αγκάθα Κρίστι με ένα θίασο αγαπημένων ηθοποιών στο θέατρο "Δημήτρης Χορν"

Έξυπνο χιούμορ, ανατροπές, ένα απροσδόκητο φινάλε, ένα σκανδαλώδες έγκλημα κι ένας μάρτυρας-κλειδί είναι τα συστατικά του διάσημου δικαστικού θρίλερ της μετρ του αστυνομικού μυστηρίου, που σκηνοθετεί ο Νικορέστης Χανιωτάκης με all star θίασο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/10/2024

Η "Ρίτα" κάνει πρεμιέρα στο Θέατρο του Νέου Κόσμου

Οι ταλαντούχοι ηθοποιοί Ιφιγένεια Καραμήτρου και Γιώργος Καφετζόπουλος ζωντανεύουν την εκρηκτική μαύρη κωμωδία που καταπιάνεται πολύ εύστοχα με το δίπολο ζωή - θάνατος, τη μνήμη και τη λήθη, την αγάπη, σε σκηνοθεσία Ρηνιώς Κυριαζή.

"Outro": Πρώτες φωτογραφίες από την παράσταση που φέρνει μαζί στη σκηνή Φέστα-Καραμίχο

Αντί να βυθιζόμαστε στην απογοήτευση, αξίζει να σταθούμε με ειλικρίνεια απέναντι στη ζωή μας δείχνει το "Outro", που μόλις έκανε πρεμιέρα στο ΠΛΥΦΑ.

Ποια είναι η σούπερ ομάδα του "Σούπερ Ατού" στο Vox;

Η καλλιτεχνική παρέα είναι συγκλονιστική: Δημήτρης Μακαλιάς, Ζήσης Ρούμπος, Λάμπρος Φισφής, Χάρης Χιώτης, Αντιγόνη Ψυχράμη, Παρθένα Χοροζίδου, Σάρα Τοσκάνο, Άννα Φιλιππάκη, Μαρία Παπαφωτίου, Κώστας Γάκης. Τι ετοιμάζουν στο Vox;

"Ay, Carmela": Το αντιφασιστικό έργο επιστρέφει στο θέατρο Μεταξουργείο

Οι δύο δημιουργοί της θεατρικής εταιρείας Theartes υποδύονται δυο πλανόδιους θεατρίνους που διασκεδάζουν τα δημοκρατικά στρατεύματα με επιθεωρησιακά σκετς στο "Ay, Carmela" που επιστρέφει για τρίτη χρονιά

14 + 2 δημοφιλή θεατρικά έργα που θα δούμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Ένας οδηγός για τις θεατρικές παραστάσεις του Οκτωβρίου που μας συστήνουν πρωτόπαικτα στην ελληνική σκηνή έργα. Σύγχρονα ή και με κινηματογραφική αίγλη, κωμωδίες ή με κοφτερό κοινωνικό σχόλιο, οι επιλογές ανάμεσά τους είναι πολλές. Και για να είστε στην ώρα σας στη παράσταση και χωρίς άγχος, μπορείτε να μοιραστείτε ένα Uber με τη παρέα σας και με την επιλογή του Split fare να διαμοιράσετε το τελικό κόστος του ταξί.

Η Έλενα Καρακούλη γράφει για το δικό της "True West"

Η σκηνοθέτρια Έλενα Καρακούλη έκανε ένα θεατρικό ταξίδι με προορισμό το "True west". Με αφορμή την πρεμιέρα στο θέατρο Χώρα γράφει για την πολυσήμαντη εμπειρία της σκηνοθετώντας το έργο του Σαμ Σέπαρντ.