"Μπα-Μπαμπά": Ο Γιάννης Κακλέας σκηνοθετεί το μιούζικαλ των Φωτεινής Αθερίδου και Θέμη Καραμουρατίδη

Κωμωδία και μιούζικαλ γίνονται ένα στο ολοκαίνουριο έργο που μιλά για όσα μπορούν να συμβούν σε μια οικογένεια.

Μπα-Μπαμπά Πάτροκλος Σκαφίδας©

Μιούζικαλ και κωμωδία την ίδια στιγμή είναι το "Μπα-Μπαμπά” με τον πρωτότυπο τίτλο που έρχεται στο θέατρο Ήβη από 3 Οκτωβρίου. Ο λόγος για το έργο των Φωτεινής Αθερίδου (κείμενο) και Θέμη Καραμουρατίδη (μουσική) που σκηνοθετεί ο Γιάννης Κακλέας, σε μία παράσταση που εξελίσσεται σε οικογενειακή υπόθεση. Κι αυτό γιατί Φωτεινή Αθερίδου και Θοδωρής Αθερίδης θα μοιραστούν τη σκηνή σε ένα σύγχρονο θεατρικό έργο που ρίχνει μια κωμικοτραγική μουσική ματιά στα προβλήματα μιας οικογένειας. 

Στην υπόθεση ένας πατέρας που φταίει - όσο φταίει - και δε φταίει και λίγο, παιδιά και σύζυγος που τον κατηγορούν και που όμως, κανένας δεν αναλαμβάνει την ευθύνη του εαυτού του

Μπα-Μπαμπά
Πάτροκλος Σκαφίδας©

Με σατιρικό στίχο και με μια "σκηνική πλάκα", το μιούζικαλ αυτό ήρθε για να μας πει αυτό που όλοι ξέρουμε, αλλά ελπίζουμε να μην ισχύει: "αλλάζει ο άνθρωπος;". Επειδή δεν αλλάζει, ας το διασκεδάσουμε. 

Μπα-Μπαμπά
Πάτροκλος Σκαφίδας©

Το ρόλο του φταίχτη πατέρα ερμηνεύει ο Θοδωρής Αθερίδης, την πρώην σύζυγο η Άννα Κουτσαφτίκη. Στο πλευρό τους θα δούμε τους υπόλοιπους πληγωμένους ήρωες, Πάρι Θωμόπουλο, Αθηνά Μουστάκα, Κώστα Μαγκλάρα, Χρήστο Τσάβο, Γιώργο Τριανταφύλλου, Φωτεινή Αθερίδου

Τα σκηνικά και τα κοστούμια είναι της Ηλένιας Δουλαδίρη, οι φωτισμοί της Στέλλας Κάλτσου, η κίνηση της Στεφανίας Σωτηροπούλου. Την ορχήστρα διευθύνει ο Αντώνης Παλαμάρης που είναι και στα πλήκτρα. Παίζουν οι μουσικοί Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος (ηλεκτρικό μπάσο), Δημήτρης Τσόλης (ντραμς), Κώστας Πυρένης (μπάσο). 

Προπώληση εισιτηρίων: more.com

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Ποιον "Βαρόνο" υποδέχεται το Πτι Παλαί;

Η δεύτερη παραγωγή του μόλις ανακαινισμένου θεάτρου παρουσιάζει μία από τις χαρακτηριστικότερες ελληνικές κωμωδίες, σε διασκευή των Γιωργή Τσουρή και Αλέξανδρου Χρυσανθόπουλου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
26/09/2024

"Κατερίνα Γώγου: Το γαμώτο που δεν έζησα" για 4η χρονιά στο Θέατρο 2510

Η βραβευμένη θεατρική παράσταση του Ανδρέα Ζαφείρη, αφιερωμένη στη ζωή και το έργο της ποιήτριας Κατερίνας Γώγου, επιστρέφει για τέταρτη χρονιά.

Λάμπρος Φισφής: "Το Ηρώδειο είναι ιδανικό για stand up comedy"

Λίγο πριν γίνει ο πρώτος Έλληνας κωμικός που θα παρουσιάσει δικό του σόλο στη σύγχρονη ιστορία του ρωμαϊκού ωδείου (1/10), ρωτήσαμε τον πολυσχιδή υπηρέτη του stand up, που εξειδικεύεται στο να βρίσκει την κωμωδία στις μικρές λεπτομέρειες της ζωής, ποια είναι τα μικρά πράγματα που δεν ξέρουμε για τη δική του καθημερινότητα.

Τι θα δούμε στο θέατρο Αργώ φέτος: "Κάθε Πέμπτη κύριε Γκρην", "Caveman", "Χόρεψέ με, πατέρα" και πολλά ακόμη

Μεγάλες επιτυχίες, έργα που έχουν γράψει ιστορία, ξεχωριστά σόλο και ντουέτα και θέατρο για παιδιά έρχονται τη νέα σεζόν 2024-25 στη σκηνή του θεάτρου Αργώ.

"Φθινοπωρινή ιστορία" για δύο ερμηνευτικά ντουέτα

Σε δύο θέατρα θα δούμε την τρυφερή "Φθινοπωρινή ιστορία" του Αλεξέι Αρμπούζοφ. Ποια θα είναι τα πρωταγωνιστικά ντουέτα;

Γεωργία Ζώη και Όλγα Βενέτη μοιράζονται τη σκηνή στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο σε μια "Τέλεια παράσταση"

Πρώτη αποκλειστική ματιά στη μουσικοθεατρική παράσταση της Τάνιας Χαροκόπου, όπου ερμηνεύουν ένα τρυφερό ντουέτο μάνας - κόρης, επενδεδυμένο με αξέχαστα τραγούδια.

Ποια είναι η "Αυτή που ονειρευόμουν" του Αντώνη Καλομοιράκη;

Μια κωμωδία για το μέλλον που ήρθε πιο γρήγορα απ’ ότι είχαμε υπολογίσει ανεβάζει στο θέατρο 2510 η ομάδα Νοκ Άουτ.