"8 γυναίκες": Κωμωδία μυστηρίου για δυνατούς λύτες

8 γυναικες

Ο Χρήστος Σουγάρης επανέρχεται σκηνοθετικά με τη διάσημη αστυνομική κωμωδία του Ρομπέρ Τομά. Όλα ξεκινούν όταν οι οκτώ ηρωίδες του τίτλου συγκεντρώνονται σε μια έπαυλη με την αφορμή μιας οικογενειακής συνάντησης. Ξαφνικά, ο οικοδεσπότης τους, ο Μαρσέλ, βρίσκεται νεκρός, χωρίς κανένας άλλος να έχει μπει στο απομονωμένο σπίτι την προηγούμενη νύχτα. Έτσι, οι υποψίες πέφτουν αποκλειστικά στη σύζυγό του, τις δύο κόρες του, την κουνιάδα, την πεθερά, την αδερφή, την οικονόμο και την καμαριέρα του. Η εξιχνίαση αυτού του εγκλήματος θα αποκαλύψει την αλήθεια για το ποιόν του Μαρσέλ: ήταν, τελικά, ένας φιλήσυχος οικογενειάρχης ή μήπως ένας τύραννος; Η υποκριτική dream team που θα μας χαρίσει άφθονο γέλιο αποτελείται από τις Υρώ Μανέ, Γιώτα Φέστα, Τάνια Τρύπη, Φωτεινή Ντεμίρη, Ευγενία Δημητροπούλου, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Ευγενία Ξυγκόρου και Μαρίζα Τσάρη. Η παράσταση θα ταξιδέψει στα ανοιχτά θέατρα της Αττικής, με την αρχή να γίνεται στο Θέατρο Βράχων στις 5/7. Ακολουθούν: Πετρούπολη (6/7), Παπάγου (15/7), Κατράκειο (18/7), Ηλιούπολη (19/7), Νέα Μάκρη (21/7), Κορυδαλλός (6/9), Βεάκειο (10/9), Βριλήσσια (11/9). Και αφού δείτε την παράσταση, θυμηθείτε: μην προδώσετε το τέλος της!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"18/9": Η Δώρα Χρυσικού μιλάει για τον Παύλο Φύσσα που έφυγε "όρθιος σε δημόσια θέα"

Η γνωστή ηθοποιός, που δεν διστάζει να μιλήσει χωρίς να ωραιοποιεί τα πράγματα, δίνει το δικό της νόημα σε μια σειρά φορτισμένων λέξεων και φράσεων, γύρω από τον μονόλογο που ετοιμάζεται να ερμηνεύσει στο Ίδρυμα "Μιχάλης Κακογιάννης" για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και τη δίκη της Χρυσής Αυγής.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΥΣΑ ΠΑΣΙΑΛΟΥΔΗ
04/10/2024

"Καρένινα": Μια τολμηρή θεατρική μεταγραφή του μυθιστορήματος του Τολστόι στο Θησείον

Η ομάδα ΠΥΡ προσεγγίζει το εμβληματικό έργο της ρωσικής και παγκόσμιας λογοτεχνίας "Άννα Καρένινα" μέσα από μία πρωτότυπη μεταφορά στο σήμερα, σε κείμενο του Αργύρη Ξάφη και σκηνοθεσία της Ιώς Βουλγαράκη.

"Ο Ρόζενκραντζ και ο Γκίλντενστερν είναι νεκροί" για δεύτερη σεζόν!

Η ευφυής κωμωδία του Τομ Στόπαρντ επιστρέφει στο Θέατρο της Οδού Κυκλάδων-Λευτέρης Βογιατζής, μετά την μεγάλη επιτυχία στην πρώτη της παρουσίαση την περσινή σεζόν.

Οι πρώτες μεταμφιέσεις του Τάκη Ζαχαράτου στο "Sweet dreams... από κοντά"

Δείτε καλά τη φωτογραφία και απαντήστε στο ερώτημα: ποια περσόνα μιμείται ο Τάκης Ζαχαράτος στη νέα του παράσταση "Sweet dreams... από κοντά";

Αγαπημένοι Έλληνες συγγραφείς που θα ξανασυναντήσουμε στις παραστάσεις της σεζόν

Τα νεοελληνικά έργα, που ως επί το πλείστον αναφέρονταν σε ευαίσθητα κοινωνικά θέματα, έδωσαν αφορμή για να γίνουν ωραίες παραστάσεις την περασμένη θεατρική σεζόν. Κάποιες από αυτές επιστρέφουν και κάνουν πρεμιέρα το διάστημα 3 με 9 Οκτωβρίου.

"Goodbye, Lindita": Στην Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου μετακομίζει η παράσταση του Μάριο Μπανούσι

Η βραβευμένη παραγωγή που ταξίδεψε το Εθνικό Θέατρο στην Ευρώπη κι όχι μόνο, επιστρέφει για λίγες ακόμα παραστάσεις.

Γιατί είναι σημαντικοί αυτοί οι εννιά ξένοι συγγραφείς που βλέπουμε έργα τους σε επανάληψη;

Εννιά έργα επιστρέφουν στη σκηνή σε επανάληψη και μας δίνουν την αφορμή να ξανά δούμε ποια είναι τα στοιχείο εκείνα που κάνουν τους συγγραφείς τους ξεχωριστούς.