"The party": Χορός σαν μαύρη κωμωδία στο Olvio

Η ομάδα χορού Dance Company Μαζί κι η Μαρία Μάργαρη παρουσιάζουν μια παράσταση σύγχρονου χορού εμπνευσμένη από την ομότιτλη ταινία της Σάλι Πότερ, όπου μία μάζωξη παίρνει απροσδόκητη τροπή μετά από κάποιες αποκαλύψεις.

The party © Κατερίνα Αρβανίτη, Γιώργος Μαρινάκης

Η ομάδα χορού Dance Company Μαζί παρουσιάζει την παράσταση χορού "The party”. Πρόκειται για μια παράσταση σύγχρονου χορού με την αισθητική της μαύρης κωμωδίας που θα παρουσιαστεί για μόνο δύο παραστάσεις (18 και 19/5) στο θέατρο Olvio. Τη χορογραφία υπογράφει η Μαρία Μάργαρη.

The party
© Κατερίνα Αρβανίτη, Γιώργος Μαρινάκης

The party
© Κατερίνα Αρβανίτη, Γιώργος Μαρινάκης

Λίγα λόγια για το έργο

Ένα ζευγάρι υποδέχεται καλεσμένους στο σπίτι του για να γιορτάσουν την προαγωγή της γυναίκας. Ο οικοδεσπότης όμως του σπιτιού, πίνοντας κρασί, βρίσκεται βυθισμένος στις σκέψεις του οδηγείται στο να κάνει κάποιες αποκαλύψεις που θα δώσουν στο πάρτι μια απροσδόκητη τροπή. Ένα έργο εμπνευσμένο από την ταινία "The party” της Σάλι Πότερ, βρίσκει εφτά διαφορετικούς ανθρώπους, εγκλωβισμένους στο κοινωνικό προσωπείο το οποίο φέρουν και στις υπαρξιακές τους ανησυχίες. Οι ήρωες βρίσκονται αντιμέτωποι με τα δικά τους κωμικοτραγικά δράματα που ονομάζονται ζωή.

 

The party
© Κατερίνα Αρβανίτη, Γιώργος Μαρινάκης

The party
© Κατερίνα Αρβανίτη, Γιώργος Μαρινάκης

Οι συντελεστές

Χορεύουν ο Λουκάς Θεοδοσόπουλος, η Λένα-Δανάη Καστελιώτη, η Άννα-Μαρία Μαρκοπούλου, ο Μάριος-Αθανάσιος Μποζίκας, η Μαρία Παντελάκη, η Ισιδώρα Πρίμπα και η Έρη Τζώρτζη. Τα σκηνικά του "The party” είναι της Σεμέλης Αβραμιώτη και τα κοστούμια του Φραντσέσκο Ινφάντε. 

Προπώληση μέσω more.com εδώ.

>> Για περισσότερο χορό, δες εδώ:

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

The party

  • Χορός
  • Διάρκεια: 60 '

Μια παράσταση σύγχρονου χορού που έχει την αισθητική της μαύρης κωμωδίας. Η υπόθεση εκτυλίσσεται γύρω από ένα ζευγάρι το οποίο υποδέχεται καλεσμένους στο σπίτι του για να γιορτάσουν όλοι μαζί την προαγωγή της γυναίκας. Ο οικοδεσπότης όμως του σπιτιού, πίνοντας κρασί, βρίσκεται βυθισμένος στις σκέψεις του και οδηγείται στο να κάνει κάποιες αποκαλύψεις που θα δώσουν στο πάρτι μια απροσδόκητη τροπή. Ένα έργο εμπνευσμένο από την ταινία “The party” της Σάλι Πότερ, βρίσκει εφτά διαφορετικούς ανθρώπους, εγκλωβισμένους στο κοινωνικό προσωπείο το οποίο φέρουν και στις υπαρξιακές τους ανησυχίες. Οι ήρωες βρίσκονται αντιμέτωποι με τα δικά τους κωμικοτραγικά δράματα που ονομάζονται ζωή.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Ικέτιδες": Sold out Επίδαυρος και έναρξη προπώλησης για Λυκαβηττό

Παρασκευή 23 Αυγούστου και Σάββατο 24 Αυγούστου θα παιχτούν οι "Ικέτιδες" στην Επίδαυρο κι όπως μαθαίνουμε έχουν μείνει ελάχιστα εισιτήρια. Λόγω της ζήτησης ανοίγει και η προπώληση του Λυκαβηττού. Μάθετε περισσότερα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
14/08/2024

Πέντε κωμωδίες για τον Δεκαπενταύγουστο

Η κωμωδία έχει ευεργετικές ιδιότητες. Αν μείνατε Αθήνα την εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου και θέλετε να γελάσετε και να περάσετε καλά υπάρχουν πέντε κωμωδίες που υπόσχονται βραδιές χαλάρωσης και γέλιου.

Ακρόαση ηθοποιών στο ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας

Άντρες και γυναίκες ηθοποιούς αναζητά το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Πάτρας για τις νέες του παραγωγές. Προλαβαίνετε να στείλετε βιογραφικό μέχρι την Τρίτη 20 Αυγούστου.

Η μουσικός Κατερίνα Φωτεινάκη τραβά ένα ταρώ για το μέλλον

Μιλήσαμε με την καλλιτεχνική διευθύντρια και μία από τις μουσικούς της παράστασης "Ταρώ του Οδυσσέα" που θα παιχτεί στη Μήλο σε σκηνοθεσία Αγλαΐας Παππά, στο πλαίσιο του "Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός".

Τέσσερις γυναίκες του πενταγράμμου εμφανίζονται στο θέατρο

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου, η Κορίνα Λεγάκη, η Μαρίνα Σάττι και η Nalyssa Green, τέσσερις γοητευτικές προσωπικότητες του πενταγράμμου εμφανίζονται σε θεατρικές παραστάσεις αυτή την περίοδο.

Ο Κιάνου Ριβς κάνει το ντεμπούτο του στο Μπρόντγουεϊ

Ο γνωστός ηθοποιός με καριέρα στο σινεμά σε πολλές επιτυχημένες ταινίες δράσης και επιστημονικής φαντασίας θα πρωταγωνιστήσει το φθινόπωρο του 2025 σε μια όχι και τόσο αναμενόμενη θεατρική επιλογή.