Αν αυτές τις γιορτές αναζητάτε μια κωμωδία που θα σας ευφράνει και θα σας ανεβάσει αυτή είναι η ιδανική πρόταση. Το θέατρο και η ζωή είναι "συγκοινωνούντα δοχεία" και η ιστορία που περιγράφουν στο έργο "Άντρες με τα όλα τους" οι Στίβεν Σινκλέρ και Άντονι ΜακΚάρτεν θα μπορούσε να είχε συμβεί και σ’ εσάς ή σε κάποιο φίλο. Σε μια Αθήνα, μετά την πανδημία και μέσα στην ενεργειακή κρίση, έξι άντρες εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους, με μόνο κοινό το ότι μένουν στην ίδια γειτονιά, έχουν μείνει άνεργοι...Στην απελπισία τους και μέσα από κωμικοτραγικές καταστάσεις, αποφασίζουν να κάνουν όλοι μαζί ένα βήμα για να βγουν από το αδιέξοδο. Ποιο είναι αυτό το ριψοκίνδυνο βήμα; Ένα σόου με στριπτήζ, για να μπορέσουν να βγάλουν χρήματα και να σώσουν ό, τι προλαβαίνουν από τις ζωές τις δικές τους και των οικογενειών τους... Μόνο που κανείς απ' αυτούς δεν ξέρει να χορεύει και κυρίως να γδύνεται!
Μια παράσταση γεμάτη χιούμορ, γέλιο, μουσική και καλή διάθεση έχει στήσει στη σκηνή του Βέμπο η έμπειρη στα μεγάλα θεάματα Θέμις Μαρσέλλου, που έκανε τη διασκευή και τη σκηνοθεσία της κωμωδία που βασίστηκε στο "Ladies Night" των Στίβεν Σινκλέρ και Άντονι ΜακΚάρτεν. Θα δείτε τον Αντώνη Λουδάρο, τον Σωτήρη Καλυβάτση, τον Γιώργο Γαλίτη, τον Ησαΐα Ματιάμπα, τον Θανάση Πατριαρχέα και τον Ντάνιελ Νούρκα όπως δεν τους έχετε δει ποτέ. Μέσα από τους ρόλους τους αναδεικνύουν προβλήματα της καθημερινότητας όπως είναι ένα διαζύγιο και τα παρελκόμενα του, η απιστία και οι εξωσυζυγικές σχέσεις, η απόλυση, ο νεοπλουτισμός, ο ρατσισμός και πολλά άλλα. Μαζί με τη γυναικεία δύναμη της παράστασης την Ελένη Καρακάση, την Παρθένα Χοροζίδου, την Ιζαμπέλα Φούλοπ και την Κατερίνα Στικούδη αναδεικνύουν τους πολυεπίπεδους χαρακτήρες του έργου και το κυριότερο χαρίζουν στους θεατές δυο ώρες ευφορίας που τόσο έχουμε ανάγκη, ειδικά αυτές τις γιορτινές μέρες.
Περισσότερες πληροφορίες
Άντρες με τα όλα τους
Έξι άνεργοι γείτονες αποφασίζουν να κάνουν ένα σόου στριπτίζ για να βγουν από το οικονομικό αδιέξοδο στη μεταφορά του έργου των Στίβεν Σινκλέρ και Άντονι ΜακΚάρτεν, που γράφτηκε το 1987 στη Νέα Ζηλανδία, στη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα. Επειδή όμως κανείς τους δεν ξέρει ούτε να χορεύει ούτε να γδύνεται, ζητούν βοήθεια από μια χορογράφο. Μέσα από κωμικοτραγικές καταστάσεις βγαλμένες από το σήμερα, αναδεικνύονται προβλήματα της καθημερινότητας όπως είναι ένα διαζύγιο και τα παρελκόμενα του, η απιστία και οι εξωσυζυγικές σχέσεις, η απόλυση, ο νεοπλουτισμός, ο ρατσισμός και πολλά άλλα. Κάθε ένας από τους χαρακτήρες είναι ένα κομμάτι ενός παζλ που περιγράφει όλες τις εκφάνσεις της ανθρώπινης ψυχοσύνθεσης.