Updated | "Mamma mia!": Η Θέμις Μαρσέλλου φέρνει το καλοκαίρι στο ανοιχτό Christmas Theater

Το πολυβραβευμένο μιούζικαλ με τα εμβληματικά τραγούδια των Abba ανεβαίνει με ανανεωμένη διανομή στο City Garden Festival by Christmas Theater με θίασο 30 ηθοποιών, χορευτών και μουσικών.

Mamma mia Γιώργος Καλφαμανώλης©

Σαν βόμβα έσκασε το νέο ανέβασμα του "Mamma mia!" από την Θέμιδα Μαρσέλλου με ανανεωμένη διανομή στο City Garden Festival by Christmas Theater από 25 Ιουνίου. Το πολυβραβευμένο μιούζικαλ των Μπένι Άντερσον, Μπιόρν Ούλβεους και Κάθριν Τζόνσον που έχουν λατρέψει εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο ετοιμάζεται να σηκώσει ξανά αυλαία για λίγες παραστάσεις σε απόδοση κειμένου, στίχων και σκηνοθεσία της Ελληνίδας μετρ του μιούζικαλ με τα εμβληματικά τραγούδια των Abba και πρωταγωνίστρια στο ρόλο της Ντόνα Σέρινταν την Νάντια Κοντογεώργη στο πλευρό ενός θιάσου 30 ηθοποιών, χορευτών και μουσικών.

Mamma mia
Γιώργος Καλφαμανώλης©

Το City Garden Festival μεταμορφώνεται στην όμορφη καλοκαιρινή πλατεία ενός ελληνικού νησιώτικου χωριού για να υποδεχτεί την ελληνική εκδοχή ενός από τα πιο feel good μιούζικαλ όλων των εποχών, μια μητέρα, μια κόρη, τρεις πιθανούς μπαμπάδες και έναν γάμο που θα εξελιχθεί στο μεγαλύτερο μουσικοθεατρικό πάρτι του καλοκαιριού.

Μαζί με την Νάντια Κοντογεώργη θα δούμε επί σκηνής τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη που επιστρέφει στο ρόλο του Σαμ Καρμάικλ, την πρωτοεμφανιζόμενη στο μιούζικαλ Αφροδίτη Λιάντου στο ρόλο της νύφης Σόφι Σέρινταν, τον Γιώργο Χρανιώτη ως Μπιλ Όστιν, τον Ιβάν Σβιτάιλο ως Χάρι Μπράιτ, την Ντορέττα Παπαδημητρίου και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου ως φίλες της Ντόνα, Τάνια και Ρόζι αντίστοιχα, και τους Ίαν Στρατή και Νίκο Κύρτσο σε διπλή διανομή στο ρόλο του γαμπρού Σκάι. 

Mamma mia
Γιώργος Καλφαμανώλης©

Θυμάστε όμως την ιστορία του "Mamma mia!";

Στην ηλιόλουστη, χαρούμενη και συγκινητική ιστορία της Κάθριν Τζόνσον, σε μουσική και πρωτότυπους στίχους των Μπένι Άντερσον και Μπιόρν Ούλβεους, που εκτυλίσσεται σ’ ένα παραδεισένιο ελληνικό νησί, η κόρη της Ντόνα η Σόφι, ετοιμάζεται να παντρευτεί κι έχει ανάγκη να ανακαλύψει την άγνωστη ταυτότητα του πατέρα της. Διαβάζοντας κρυφά το νεανικό ημερολόγιο της μητέρας της, καταλαβαίνει ότι έχει τρεις πιθανούς μπαμπάδες τους οποίους καλεί στο γάμο της για να μάθει ποιος είναι ο αληθινός. Η συνέχεια της ιστορίας είναι συναρπαστική και επεισοδιακή, πλημμυρισμένη από τα τραγούδια και τη μουσική των Abba.

Mamma mia
Γιώργος Καλφαμανώλης©

Παίζουν επίσης οι Βασίλης Αξιώτης, Μαρία Βασιλάτου, Βαγγέλης Πιτσιλός, Βαρβάρα Νεμπή, Ιουλίτα Μωσαίδου, Γιάννης Πλιάκης, Μάριος Μαριόλος, Εύα Σταμάτη, Γιώργος Βούντας, Γιώργος Μαρτίνος, Στέργιος Περτσινίδης, Μάρα Τζίμα, Πέγκυ Μανωλά και η Θέμις Μαρσέλλου. Διευθυντής της ζωντανής ορχήστρας είναι ο Νικόλας Γουάστωρ. Συνοδεύει στο πιάνο ο Ανδρέας Καρανίκας.

Mamma mia
Γιώργος Καλφαμανώλης©

Τις χορογραφίες υπογράφει η Άννα Αθανασιάδη, τα σκηνικά η Μαίρη Τσαγκάρη, τα κοστούμια η Παναγιώτα Κοκκορού, τους φωτισμούς η Μελίνα Μάσχα, το video design και τις προβολές ο Κάρολος Πορφύρης.

Mamma mia
Γιώργος Καλφαμανώλης©

Προπώληση εισιτηρίων μέσω www.viva.gr, www.ct.gr και στο 2117701700 (για ΑμεΑ μόνο με τηλ. κράτηση). Ισχύουν ειδικές τιμές για ομαδικά εισιτήρια.

 

Το "Mamma mia!" παρουσιάζεται στο Λονδίνο σε παραγωγή των Judy Craymer, Richard East και Björn Ulvaeus για την LITTLESTAR, σε συνεργασία με τις Universal Stage Entertainment και NGM.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Hecuba, not Hecuba": Στην Επίδαυρο η παράσταση του αντισυμβατικού Τιάγκο Ροντρίγκες που πλέκει το μύθο με μια αληθινή ιστορία

Ο μύθος της "Εκάβης" του Ευριπίδη συναντά την αληθινή ιστορία μιας οργισμένης μητέρας που παλεύει ενάντια στη συγκάλυψη της εξουσίας και την έλλειψη απόδοσης δικαιοσύνης.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/07/2024

Το "Μπορντέλο της Μαντάμ Ρόζας" και ο "Μπογιατζής" βάζουν τα... καλοκαιρινά τους

Οι δύο παραστάσεις που παρουσιάστηκαν τον χειμώνα συνεχίζουν την πορεία τους και τη θερινή περίοδο στην αυλή του θεάτρου Από Κοινού.

Ορέστεια

Ο Θεόδωρος Τερζόπουλος δοκίμασε τα όρια της μεθόδου του σε ένα τιτάνιο έργο και, αν και σε σημεία προδόθηκε, παρέδωσε μια παράσταση με στοιχεία μυσταγωγίας και "ιερού μεγαλείου", που θα εγγραφεί στις σπουδαιότερες της σύγχρονης παραστασιογραφίας του αρχαίου δράματος.

Η "Ορέστεια" του Θεόδωρου Τερζόπουλου πηγαίνει περιοδεία

Μάθετε σε ποιους σταθμούς θα παρουσιαστεί η τριλογία του Αισχύλου μετά την παρουσίασή της στο κατάμεστο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου (από όπου μπορείτε να δείτε εντός φωτογραφίες).

Οι παραγωγές της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση ταξιδεύουν σε όλον τον κόσμο

Η βρετανική εφημερίδα The Stage πλέκει το εγκώμιο της Στέγης που προωθεί και στηρίζει την εξακτίνωση της σύγχρονης ελληνικής δημιουργίας του θεάτρου και του χορού στην Ευρώπη - κι όχι μόνο.

Θεσσαλικό Θέατρο: Ο Ορέστης Τάτσης νέος καλλιτεχνικός διευθυντής

Το Θεσσαλικό Θέατρο εμπιστεύεται τα ηνία του θεσμού στο νέο αίμα του ελληνικού θεάτρου.

Το αφιέρωμα "60 Χρόνια Εουτζένιο Μπάρμπα – Odin Teatret" έρχεται σε Φάμπρικα και Ρεκτιφιέ

Η σημαντική φυσιογνωμία του παγκόσμιου θεάτρου Εουτζένιο Μπάρμπα έρχεται στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο για μία σειρά καλλιτεχνικών και εκπαιδευτικών δράσεων οργανωμένων από την ομάδα τέχνης Fabrica Athens.