'Εξι απολαυστικές κωμωδίες για τις γιορτές

Στο ερώτημα «Τι να δω για να γελάσω;» έχουμε έξι πολύ καλές απαντήσεις για όλα τα γούστα.

'Εξι απολαυστικές κωμωδίες για τις γιορτές

Στο ερώτημα «Τι να δω για να γελάσω;» έχουμε έξι πολύ καλές απαντήσεις για όλα τα γούστα.

«Δείπνο ηλιθίων»

'Εξι απολαυστικές κωμωδίες για τις γιορτές - εικόνα 1

Ο Σ. Παπαδόπουλος μεταφέρει στη σκηνή του Κάππα την κωμωδία του Φ. Βεμπέρ, παρουσιάζοντας με τον Π. Δαδακαρίδη για 2η χρονιά μια μεγάλη θεατρική επιτυχία που σε κάνει να αναρωτηθείς πάνω στο πόσο εύκολα βάζουμε ταμπέλες στους ανθρώπους.

«Οι γαμπροί της Ευτυχίας»

'Εξι απολαυστικές κωμωδίες για τις γιορτές - εικόνα 2

Έχουμε γελάσει με την κινηματογραφική εκδοχή της κωμωδίας των Ν. Τσιφόρου και Π. Βασιλειάδη. Ο Γ. Μπέζος τη μεταφέρει στο Προσκήνιο σε μια τρυφερή παράσταση με πολύ γέλιο και τα υπέροχα τραγούδια του Φ. Δεληβοριά.

«Υπηρέτης δύο αφεντάδων»

'Εξι απολαυστικές κωμωδίες για τις γιορτές - εικόνα 3

Στο Θέατρο Άλφα-Ιδέα ο Κ. Γάκης ανεβάζει το κλασικό έργο του Κάρλο Γκολντόνι με φρέσκια ματιά. Οι ηθοποιοί είναι απολαυστικοί και άψογα συγχρονισμένοι, επιδεικνύοντας το ταλέντο και την αφοσίωσή τους στη σκηνοθετική γραμμή.

«Πέτρες στις τσέπες του»

'Εξι απολαυστικές κωμωδίες για τις γιορτές - εικόνα 4

Ο Μ. Παπαδημητρίου και ο Γ. Χρυσοστόμου πρωταγωνιστούν και αυτοσκηνοθετούνται στο έργο της Μ. Τζόουνς στο Κιβωτός. Ζωντανεύουν 15 ήρωες και μαζί τον ψεύτικο κόσμο του Χόλιγουντ σε σύγκρουση με τη σκληρή πραγματικότητα

«Μια τεράστια έκρηξη»

'Εξι απολαυστικές κωμωδίες για τις γιορτές - εικόνα 5

«Μια παιδική καρδιά χτυπάει και ψάχνει μες στο πουθενά», λέει το τραγούδι στο τέλος της παράστασης, που έγραψε και σκηνοθέτησε ο Β. Μαυρογεωργίου στο Skrow και ουσιαστικά αυτός ο στίχος αντικατοπτρίζει όλο το έργο. Ο Ορ. Αυγουστίδης είναι απολαυστικός.

«Δεν μπορώ να μείνω μόνη μου»

'Εξι απολαυστικές κωμωδίες για τις γιορτές - εικόνα 6

Η Δ. Παπαδοπούλου ξορκίζει με το γέλιο το φόβο, ενώ σατιρίζει παράλληλα τη σύγχρονη πραγματικότητα. Το έργο της επιστρέφει 10 χρόνια μετά το πρώτο του ανέβασμα, αυτήν τη φορά στο Γκλόρια, σε σκηνοθεσία Φ. Ευαγγελινού.

Περισσότερες πληροφορίες

Μια τεράστια έκρηξη

  • Κωμωδία
  • Διάρκεια: 90 '

Η ιστορία του αντιήρωα Γιώργου, ο οποίος προσπαθεί να γίνει ιδανικός εραστής, ζωγράφος, ροκ σταρ, αλλά οι γυναίκες τον φτύνουν, οι καλλιτέχνες τον διώχνουν και ο θάνατος τον ξεγελάει.

Οι γαμπροί της Ευτυχίας

  • Κωμωδία
  • Διάρκεια: 120 '

Αρραβωνιάσματα, παρεξηγήσεις, κληρονομιές και μια νύφη στα αζήτητα, σε μια κλασική κωμωδία που αγαπήθηκε στη μεγάλη και τη μικρή οθόνη με πρωταγωνιστές τους Αυλωνίτη - Βασιλειάδου.

Υπηρέτης δύο Αφεντάδων

  • Κωμωδία
  • Διάρκεια: 110 '

Η πασίγνωστη, ευφρόσυνη βενετσιάνικη κωμωδία με πρωταγωνιστές τον απερίσκεπτο αλλά και παμπόνηρο υπηρέτη και τα δύο ερωτευμένα αφεντικά του

Πέτρες στις τσέπες του

  • Κωμωδία
  • Διάρκεια: 85 '

Δύο Βορειοϊρλανδοί κομπάρσοι αναζητούν μερίδιο από τη λάμψη των σταρ. Έτσι ανεβάζουν το δικό τους έργο, την αφήγηση της εμπειρίας τους ως κομπάρσων σε μια μεγάλη χολιγουντιανή παραγωγή που γυρίστηκε στα μέρη τους.

Δείπνο ηλιθίων

  • Κωμωδία
  • Διάρκεια: 100 '

Ένας κακομοίρης γκαφατζής εισβάλλει στο οργανωμένο σύμπαν ενός μεγαλοεκδότη και το διαλύει σε μια στιγμή.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Η "Προδοσία" του Χάρολντ Πίντερ έρχεται στο Διάχρονο Θέατρο

Τον Νοέμβριο οι Βύρων Κολάσης, Κώστας Μπίγαλης και Έμμυ Δημητρακοπούλου μοιράζονται τις τρεις πλευρές ενός ερωτικού τριγώνου στο ευφυές έργο του Νομπελίστα συγγραφέα, που εξελίσσεται -με κινηματογραφική δομή- μέσα από ένα παιχνίδι με το χρόνο και τη μνήμη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
06/10/2024

Ο "Μπογιατζής" συνεχίζει ακάθεκτος

Η θεότρελη κωμωδία του Άγγλου ηθοποιού και θεατρικού συγγραφέα Ντόναλντ Τσέρτσιλ, "Ο μπογιατζής", συνεχίζεται στο θέατρο Αυλαία σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Λιακόπουλου.

O Κώστας Κουτσολέλος και η Δώρα Στυλιανέση γράφουν για "Το παλτό και μία ιστορία υδρωπικίας"

Ο Κώστας Κουτσολέλος και η Δώρα Στυλιανέση ηθοποιοί αυτό-σκηνοθετούμενοι, καλλιτέχνες αυτό-διαχειριζόμενοι και, πρωτίστως, χωρίς να φοβούνται τον αυτοσαρκασμό μας λένε τις σκέψεις τους για την παράσταση "Το παλτό και μία ιστορία υδρωπικίας", που έρχεται στο Bios Basement (από 17 Οκτωβρίου).

Κωνσταντίνος Ασπιώτης: "Η ‘Κόρη του λοχαγού’ είναι η ιστορία μιας επανάστασης της αγάπης"

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης μάς λέει όσα δεν ξέρουμε για την "Κόρη του λοχαγού" του Πούσκιν με αφορμή την πρεμιέρα της παράστασης στις 23/10 στο Σύγχρονο Θέατρο, ενώ μιλάει και για τη συνεργασία του με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη στο "The Humans".

Δέκα επιτυχημένες παραστάσεις μετακομίζουν!

Σε νέα στέγη θα παίζονται δέκα παραστάσεις που έρχονται δυναμικά από τις προηγούμενες σεζόν.

Το θέατρο Σημείο γεμίζει "αστΕΡΩΣκονη", ένα σκηνικό έρωτα και κοσμογονίας

Εσείς πότε ερωτευτήκατε για τελευταία φορά, μας ρωτάει η Χριστίνα Ματθαίου με αφορμή τη νέα της παράσταση για την αρχαιότερη ιστορία σύγκρουσης, αυτή της ύλης που αφήνουν πίσω τους τα ερωτευμένα σώματα.

"Η Δημοκρατία του Μπακλαβά": Η παράσταση φαινόμενο επιστρέφει μετά από διεθνή περιοδεία

Η καλοκουρδισμένη παράσταση που αποδομεί την "παραδοσιακή" ελληνοτουρκική εχθρότητα μέσα από μια απολαυστική κωμική παραβολή, επιστρέφει για λίγες μόνο παραστάσεις στην Αθήνα.