Πετάει το Internet; Πετάει!

Ο αττικός ουρανός γέμισε κόκκινους χαρταετούς που πέταξαν με τις ψηλές ταχύτητες της INALAN στο Άλσος Βεΐκου.

INALAN

Τετρακόσιοι χαρταετοί μοιράστηκαν σε όλους όσοι βρέθηκαν την Καθαρά Δευτέρα στο Άλσος Βεΐκου και πέταξαν ψηλά με μοναδικό σύνθημα τις ψηλές ταχύτητες και το γρήγορο Internet της INALAΝ. Άλλωστε είναι η εταιρεία που με τις συμμετρικές ταχύτητες σε Upload και Download, χάρη στην 100% τεχνολογία οπτικής ίνας, έχει εγκατασταθεί βαθιά στην κοινότητα.

INALAN

Παιδιά και ενήλικες συγκεντρώθηκαν στο πάρκο του Γαλατσίου, που αποτελεί πνεύμονα της Αθηνάς, πετώντας ψηλά τους χαρταετούς και γεμίζοντας χρώματα τον αττικό ουρανό.

Το μοίρασμα χαρταετών έδωσε χαρά σε μικρούς και μεγάλους που έτρεχαν πάνω κάτω για να δουν τους χαρταετούς τους να ανεβαίνουν ψηλά ενώ απόλαυσαν λαγάνα και άλλα σαρακοστιανά εδέσματα δημιουργώντας μια μαγευτική ατμόσφαιρα που έμεινε ανεξίτηλη στις καρδιές όλων όσων παρευρέθηκαν.

INALAN

Αυτή η εκδήλωση δεν θα ήταν εφικτή χωρίς τη συμβολή όλων εκείνων που αγκάλιασαν την ιδέα και συνέβαλαν στην υλοποίησή της. Από τους εθελοντές που εργάστηκαν ανιδιοτελώς μέχρι τους επισκέπτες που έδωσαν ζωή στο γεγονός με την παρουσία τους, η κοινότητα απέδειξε για άλλη μια φορά τη δύναμή της στην οργάνωση και την υποστήριξη.

INALAN

Μέσα από αυτήν την εκδήλωση, η INALAN απέδειξε με το μήνυμα "ψηλές ταχύτητες" ότι πρωταγωνιστεί στον χώρο του Internet και παράλληλα επιβεβαίωσε την αφοσίωσή της στην προστασία του περιβάλλοντος και την προώθηση μιας πιο συνειδητής κοινότητας. Το μέλλον που έχει οραματιστεί είναι εδώ, και συνεχίζει αποφασισμένη να κάνει τη διαφορά.

INALAN

Με την επιτυχία αυτής της εκδήλωσης να μας εμπνέει, η INALAN προετοιμάζεται για τις επόμενες ενέργειές της, πάντα με στόχο τη δημιουργία μιας κοινότητας που ενώνεται για το κοινό καλό.

INALAN

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Περίτεχνα σοκολατένια αβγά και μοσχοβολιστά τσουρέκια για το Πάσχα

Τα πιο φίνα πασχαλινά αβγά της πόλης, που θα συγκινήσουν αισθητικά και γευστικά μεγάλους και μικρούς.

ΓΡΑΦΕΙ: ΝΤΙΝΑ ΓΚΡΟΥΜΟΥΤΗ
26/04/2024

Οι "Δύο Κόσμοι" του Κτήματος Γκότση ενώνουν "τραγανά" το Πάσχα με το Θέρος

Το Ασύρτικο του Κτήματος Γκότση έχει την διάθεση της Σαντορίνης σε περιβάλλον Μεσσηνίας και "δελεάζει" τις γεύσεις του Πάσχα.

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Λαμπάδες, ευχετήριες κάρτες, διακοσμητικά και πολλά άλλα.

Κτήμα Σκούρα: H νέα προσέγγιση του Αγιωργίτικου στη "Νεμέα" 2021 κάνει το Πάσχα "χάρμα"

Με το Αγιωργίτικο συστήνεται το Πάσχα & το Κτήμα Σκούρα έχει προβλέψει.

Νομοθετικές αστοχίες του Υπουργείου Πολιτισμού αξίας 27,5 εκ. ευρώ καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος

Δείτε τι δηλώνει το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Θ.Α. για την επιδότηση καλλιτεχνών και χειροτεχνών.

Όλγα Κεφαλογιάννη: "Οι γυναίκες συνεχίζουν τον αγώνα για να κατακτήσουν τη θέση που τους αξίζει"

Η Υπουργός Τουρισμού βρέθηκε στην ημερίδα Women Who Dare: Οι Γυναίκες που αλλάζουν τον κόσμο, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

ΥΠΠΟ: Επεμβάσεις στερέωσης στο "Μικρό Ανάκτορο" της Κνωσού

Το "Μικρό Ανάκτορο" βρίσκεται στα βορειοδυτικά του ανακτόρου της Κνωσού, με το οποίο φαίνεται ότι συνδέονταν μέσω του λεγόμενου "Βασιλικού Δρόμου".