WokShop: Δοκίμασε τα πιο ιδιαίτερα, hard to find ασιατικά προϊόντα στo απόλυτo asian-experience της πόλης

Τα WokShop έχουν γίνει viral στο TikTok και καλεί τους λάτρεις της γαστρονομίας να εξερευνήσουν, να δοκιμάσουν και να εμπνευστούν από την ασιατική κουζίνα.

WokShop

Αν αγαπάς τα noodles και το K-drama, λες πάντα r-amen (pun intended) στο τέλος της προσευχής σου ή γενικότερα σου αρέσει η γαστρονομική περιπέτεια, τότε αυτό το άρθρο είναι για 'σένα! Υπάρχει ένα σταυροδρόμι πολιτισμών και κουζινών, που θα σου χαρίσει το απόλυτο ασιατικό, feel-good experience και το όνομα αυτού είναι WokShop

WokShop
Βρες το πιο κοντινό κατάστημα WokShop εδώ

Ίσως σου έχει εμφανιστεί στο fyp στο TikTok, αφού πολλοί creators μοιράζονται συχνά βιντεάκια που πραγματοποιούν το shopping τους ή κάνουν haul με τα πολύ ιδιαίτερα προϊόντά του. Ίσως, πάλι, έχεις περάσει έξω από κάποιο κατάστημα και σου έχει τραβήξει την προσοχή, καθώς χρωματιστές συσκευασίες από kimchi, soju, gyoza, chopsticks, sake, dumplings και ροφήματα με άνιμε χαρακτήρες κυριαρχούν στο χώρο. Τα WokShop δεν είναι απλώς καταστήματα με ασιατικά προϊόντα, είναι το go-to spots που θα σε ταξιδέψουν στην αυθεντική ασιατική κουζίνα με τον πιο fun & ευχάριστο τρόπο.

Πλέον, μπορείς να φιλοξενήσεις όλες τις λαχταριστές γεύσεις της Ασίας στο σπίτι σου χάρη στην τεράστια ποικιλία ασιατικών προϊόντων που προσφέρονται στα καταστήματα (διαθέτει πάνω από 2.000 κωδικούς). Sasimi, wasabi, dim sum, dumplings και spring rolls σε περιμένουν όλο χαρά και ανυπομονησία στα ράφια για να τα δοκιμάσεις και να τα συμπεριλάβεις στο μαγείρεμα του τέλειου ασιατικού γεύματος. Είτε λατρεύεις ήδη την κινεζική, ιαπωνική, ταϊλανδέζικη και κορεάτικη κουζίνα είτε θέλεις να την ανακαλύψεις, μια επίσκεψη στα WokShop θα σε βάλει αυτόματα στο mood για πειρασμό και γευσιγνωσία. Αλμυρά, καυτερά, γλυκά και αναπάντεχα σνακ, που δεν έχεις φανταστεί ποτέ ότι υπάρχουν, θα σου αποκαλυφθούν ξαφνικά και θα σου κλείσουν πονηρά το μάτι, ώστε να γίνουν δικά σου.

WokShop
Καταστήματα WokShop θα βρεις στο Σύνταγμα, Κηφισιά, Γλυφάδα, Αμπελόκηπους, αλλά και στη Θεσσαλονίκη. Βρες τα στον χάρτη εδώ.

WokShop going viral since 2004 

Το ασιατικό στέκι της Αθήνας μάς είπε, πρώτη φορά "κονίτσι ουά”, το 2004 και κατάφερε να γίνει viral πριν υπάρξει καν η έννοια του viral, όπως την αντιλαμβανόμαστε σήμερα. Απ’ όταν άνοιξε το πρώτο κατάστημα WokShop στην κάτω Κηφισιά, εξελίχθηκε σε love-place και κάθε Σάββατο, άνθρωποι από κάθε γωνιά της Αθήνας έδιναν ραντεβού εκεί για να δοκιμάσουν νέα προϊόντα, καθώς και για να παρακολουθήσουν μάθημα για το πώς να φτιάχνουν σούσι. Ήταν από τότε πολύ παραπάνω από ένα απλό μαγαζί λιανικής. Απέπνεε μια μαγική ενέργεια και χάριζε ένα ευχάριστο διάλειμμα στους ανθρώπους, είτε ενδιαφέρονταν για την ασιατική κουζίνα είτε απλώς ήθελαν να ζήσουν κάτι μοναδικό. Όλη αυτή η θετικότητα οφείλεται κατ’αρχάς στον δημιουργό των καταστημάτων, ο οποίος τριάντα χρόνια πριν, το 1994, έχοντας μόλις ολοκληρώσει τις σπουδές του, βρισκόταν σε μια μακράς διαρκείας εξερεύνηση ανά τον κόσμο και στην Ασία ένιωσε ένα μεγάλο "κλικ”. Έτσι, αποφάσισε να μοιραστεί αυτό το "κλικ” με όλους μας στην Ελλάδα, σε μια περίοδο που η ασιατική κουζίνα και κουλτούρα δεν υπήρχε καθόλου στη σκέψη των ανθρώπων. Κάπως έτσι, αβίαστα και οργανικά, τα καταστήματα WokShop, συνεχίζουν μέχρι σήμερα να γοητεύουν τον κόσμο αποτελώντας ένα ταξίδι γεύσης: foodies, content creators, millennials και gen-zερς αγαπούν τα καταστήματα και μεταφέρουν αυτό το experience και στα social media, συνεχίζοντας έτσι την… viral παράδοση. 

Αμέτρητα vlogs, hauls και cooking videos κατακλύζουν καθημερινά τις αρχικές μας σελίδες και μας δείχνουν τις υπερ-λαχταριστές sriracha σάλτσες, τα ζουμερά noodles, πολλά στριφογυριστά sushi rolls και φυσικά τα υπερ-αγαπημένα και υπερ-viral παγωτά wowchi! Μια επίσκεψη σ’ ένα από τα κατάστημα WokShop, θα σου boostάρει τη διάθεση και θα θέλεις να τα αγοράσεις όλα, αφού τα funky προϊόντα μαζί με την ευχάριστη διάθεση των υπερ-κουλ ατόμων που δουλεύουν σε συνδυασμό φυσικά με το μίνιμαλ, καθαρό design του χώρου θα σε χαλαρώσουν και θα αφεθείς κάνοντας μια μεγάλη βουτιά στην ασιατική κουλτούρα. 

WokShop
Στα καταστήματα WokShop πάνω από 2.000 asian καλούδια, καθένα από τα οποία είναι και ένα διαφορετικό experience. Για να βρεις όλα τα καταστήματα στον χάρτη, πάτα εδώ.

Netflix & chill? Μάλλον, wokshop & cook 

Φτάνει πια με τις Netflix & chill βραδιές, χορτάσαμε! Ας ζήσουμε μια νέα εμπειρία. Στα WokShop, πέραν των αμέτρητων προϊόντων που μπορείς να αποκτήσεις, έχεις τη δυνατότητα να κλείσεις δικό σου tailor made prive μάθημα μαγειρικής με φίλους, συνεργάτες σου ή ακόμα και με το άλλο σου μισό. Ναι, καλά κατάλαβες, μόλις σου δώσαμε μια τέλεια ιδέα για το επόμενο date σου! Τι καλύτερο από το να φτιάξεις γευστικά  maki sushi rolls με τον/την αγαπημένη σου ή με τον καλύτερο σου φίλο. Θα έρθετε πιο κοντά και θα δεθείτε μαθαίνοντας κάτι νέο, αφού στο μάθημα δε θα παρακολουθήσετε απλά θεωρητικές γνώσεις, αλλά θα ζήσετε μια "hands on cooking" εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη.

WokShop
Κλείσε το μάθημα που σου ταιριάζει εδώ.

Τα WokShop έχοντας πλούσια παράδοση και τεράστια ποικιλία ασιατικών ειδών, δεν είναι απλά ένα κατάστημα, αλλά ο απόλυτος προορισμός για κάθε foodie που θέλει να δοκιμάσει κάτι λίγο πιο spicy από τα συνηθισμένα. Επισκέψου ένα κατάστημα wokshop και ζήσε τη δική σου εμπειρία. 

WokShop
Ανακάλυψε τα καταστήματα WokShop εδώ.

More Info: 

www.wokshop.gr | Τηλ: 21 0620 6008
Για να βρεις το πιο κοντινό κατάστημα WokShop στον χάρτη:
Wok Shop Σύνταγμα
WokShop Κηφισιά
Wok Shop Γλυφάδα
Wok Shop Αμπελοκήπων: Σεβαστουπόλεως 38
Wok Shop Θεσσαλονίκη: Ερμού 18

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Περίτεχνα σοκολατένια αβγά και μοσχοβολιστά τσουρέκια για το Πάσχα

Τα πιο φίνα πασχαλινά αβγά της πόλης, που θα συγκινήσουν αισθητικά και γευστικά μεγάλους και μικρούς.

ΓΡΑΦΕΙ: ΝΤΙΝΑ ΓΚΡΟΥΜΟΥΤΗ
26/04/2024

Οι "Δύο Κόσμοι" του Κτήματος Γκότση ενώνουν "τραγανά" το Πάσχα με το Θέρος

Το Ασύρτικο του Κτήματος Γκότση έχει την διάθεση της Σαντορίνης σε περιβάλλον Μεσσηνίας και "δελεάζει" τις γεύσεις του Πάσχα.

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Λαμπάδες, ευχετήριες κάρτες, διακοσμητικά και πολλά άλλα.

Κτήμα Σκούρα: H νέα προσέγγιση του Αγιωργίτικου στη "Νεμέα" 2021 κάνει το Πάσχα "χάρμα"

Με το Αγιωργίτικο συστήνεται το Πάσχα & το Κτήμα Σκούρα έχει προβλέψει.

Νομοθετικές αστοχίες του Υπουργείου Πολιτισμού αξίας 27,5 εκ. ευρώ καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος

Δείτε τι δηλώνει το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Θ.Α. για την επιδότηση καλλιτεχνών και χειροτεχνών.

Όλγα Κεφαλογιάννη: "Οι γυναίκες συνεχίζουν τον αγώνα για να κατακτήσουν τη θέση που τους αξίζει"

Η Υπουργός Τουρισμού βρέθηκε στην ημερίδα Women Who Dare: Οι Γυναίκες που αλλάζουν τον κόσμο, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

ΥΠΠΟ: Επεμβάσεις στερέωσης στο "Μικρό Ανάκτορο" της Κνωσού

Το "Μικρό Ανάκτορο" βρίσκεται στα βορειοδυτικά του ανακτόρου της Κνωσού, με το οποίο φαίνεται ότι συνδέονταν μέσω του λεγόμενου "Βασιλικού Δρόμου".