Μικρός Κεραμεικός

Είσ.: € 16-5.

Tηλ:

Συναυλίες

Δημήτρης Αϊβαλιώτης

  • Αφιέρωμα

«'Oταν ο Μάνος κελαηδεί»: Ένα μεγάλο μουσικό αφιέρωμα στον Μάνο Ελευθερίου. Ο Δημήτρης Αϊβαλιώτης και οι μουσικοί συνοδοιπόροι του μας ξεναγούν σε ένα κήπο με διαμάντια. Σε μία διαδρομή που σε κάθε στάση είναι γραμμένη μία δική μας στιγμή, ένα δικό μας βίωμα με κοινό παρονομαστή το μεγαλειώδες έργο του Μάνου Ελευθερίου. Στην αφήγηση αυτού του πλούτου του μεγάλου ποιητή και στιχουργού, η σπουδαία ηθοποιός Δώρα Χρυσικού.

13/09 Παρ. 9.15 μ.μ.

The Absorbus Machine

  • Μουσικές του κόσμου

To ιδιαίτερο μουσικό σχήμα που προτείνει το σιτάρ ως βασικό όργανο δημιουργεί μια μυσταγωγική εμπειρία. Ο συνδυασμός του οργάνου αυτού με τα περίτεχνα κρουστά, τις φλογέρες, τις κιθάρες, τη μυστηριακή φωνή, την ιδιαίτερη αισθητική εμφάνιση και θεατρικότητα, δημιουργεί μια σπάνια εμπειρία. Οι συνθέσεις του συγκροτήματος είναι πρωτότυπες, ατμοσφαιρικές και εγκεφαλικές, ενώ ήδη παρακολουθούνται με επιτυχία από αρκετό κοινό.

14/09 Σάβ. 9.15 μ.μ.

Stefania Morosini Quartet

  • Jazz-Blues-Ethnic

Ένα ταξίδι από την Ella Fitzgerald, τον Cole Porter και την Etta James έως την Edith Piaf, την Dalida, τον Charles Aznavour και πολλούς άλλους και από τα jazz bars της Νέας Υόρκης μέχρι τους δρόμους του Παρισιού. Με άξονα το θέμα της αγάπης θα ταξιδέψει το κοινό της σε μελωδίες ντυμένες άλλοτε με χαρούμενα και γιορτινά χρώματα και άλλοτε μελαγχολικά, μέσα απο jazz, soul, chanson αλλά και pop ήχους που όλοι έχουμε αγαπήσει.

15/09 Κυρ. 9 μ.μ.