Faust

Είσ.: € 8.

Συναυλίες

Σάσα Παπαλάμπρου & Απόστολος Καλτσάς

  • Rock-pop-folk

Μια τραγουδίστρια κι ένας μπασίστας σε ένα ευφάνταστο πρόγραμμα με jazz standards, funk του '70 αλλά και σμυρναίικα και δικά τους κομμάτια. Τέσσερις χορδές και μια φωνή, ή αλλιώς ένας μπασίστας και μια τραγουδίστρια σ’ ένα project που αποδεικνύει ότι όσο πιο πολλοί οι περιορισμοί τόσο πιο απρόβλεπτο κι ευφάνταστο το μουσικό αποτέλεσμα. Στο νέο κύκλο εμφανίσεων, το ντουέτο συμπράττει με σπουδαίες μουσικές προσωπικότητες της ελληνικής μουσικής σκηνής. Την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου μαζί τους ο μοναδικός Βαγγέλης Καρίπης στα κρουστά.

10/10 Πέμ. 9.30 μ.μ.

BlueBalls

  • Rock-pop-folk

Με ένα πρόγραμμα ροκ και φανκ διασκευών και με το δικό τους ξεχωριστό ύφος υπόσχονται μια βραδιά γεμάτη χαρά. Με ένα πρόγραμμα rock, funk, disco και ska διασκευών, με το ξεχωριστό τους ύφος, αλλά και δικά τους τραγούδια από τα άλμπουμ που έχουν κυκλοφορήσει, υπόσχονται μία βραδιά γεμάτη wtf στιγμές και γέλιο.

11/10 Παρ. 9 μ.μ.

Majovoli

  • Rock-pop-folk

Διαμάντια της pop, indie και rock από το ελληνικό και το διεθνές ρεπερτόριο. Οι Majovoli, με την δυναμική τους παρουσία και τις πολυφωνικές ερμηνείες, σκοπεύουν να προσφέρουν μια αξέχαστη εμπειρία στο κοινό του Faust. Οι Majovoli είναι ένα νεανικό πενταμελές σχήμα που μέσα από τη μουσική περιγράφει τον ξέφρενο ρυθμό της ζωής των μελών του.

12/10 Σάβ. 9.30 μ.μ.