
Μετά την πρώτη sold out βραδιά των "Ροών Αυτοσχεδιασμού", οι ομάδες "κι όμΩς κινείται" και "Jazz Solidarity Network" επανέρχονται με τις Ροές Αυτοσχεδιασμού #2 σε μία μέρα που είναι η πλέον κατάλληλη: την Τετάρτη 30 Απριλίου (21.30), κατά την οποία κάθε χρόνο εορτάζεται η International Jazz Day. Η Ελλάδα θα μπει στον παγκόσμιο χάρτη των εκδηλώσεων που θα γίνουν για την τζαζ και τον αυτοσχεδιασμό, υπό τον συντονισμό του Herbie Hancock Institute of Jazz. Μέσα από τις Ροές Αυτοσχεδιασμού #2 το ελληνικό κοινό θα συντονιστεί με το κοινό περισσότερων από 70 χωρών.
Η ελληνική βραδιά στο θέατρο Ροές θα περιλαμβάνει ένα αυτοσχεδιαστικό μουσικό σχήμα με τον τίτλο "Scrap Music" που έχει ιδρύσει ο πιανίστας και συνθέτης Βαγγέλης Στεφανόπουλος. Για την συγκεκριμένη περίσταση θα προσκαλέσει τον διεθνούς φήμης σαξοφωνίστα και μέλος των Human Touch, David Lynch, και τον σημαντικό ντράμερ Δημήτρη Κλωνή. Οι τρεις μουσικοί θα μας οδηγήσουν σε ένα αυτοσχεδιαστικό ταξίδι στα ηχητικά τοπία των acid jazz, nu jazz, funk, dub, afro beat, drum and bass και electronica.
Δίπλα τους θα βρεθεί μια ομάδα επιλεγμένων χορευτών του σύγχρονου χορού και των ακροβατικών. Η επιλογή της Χριστίνας Σουγιουλτζή για τη βραδιά αυτή είναι ο για πολλά χρόνια στενός της συνεργάτης μέσα από τους "Sinequanon" και τους "κι όμΩς κινείται", ο Ερμής Μαλκότσης. Ένας χορευτής πρώτης γραμμής που δεν βλέπουμε συχνά σε παραστάσεις. Οι συνοδοιπόροι του θα ανακοινωθούν σύντομα.
Προπώληση μέσω more.com.
Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας στον οδηγό μουσικής του "α".
Περισσότερες πληροφορίες
«Ροές Αυτοσχεδιασμού #2»
Οι καλλιτεχνικές ομάδες κι όμΩς ΚΙΝΕΙΤΑΙ και Jazz Solidarity Network σε μια ακόμα παράσταση αφιερωμένη στον κοινό αυτοσχεδιασμό μουσικών και χορευτών επί σκηνής. Η ελληνική εκπροσώπηση θα περιλαμβάνει ένα μοναδικό αυτοσχεδιαστικό μουσικό σχήμα με τον προκλητικό τίτλο «SCRAP MUSIC» που έχει ιδρύσει ο πιανίστας και συνθέτης Βαγγέλης Στεφανόπουλος. Για την συγκεκριμένη περίσταση θα προσκαλέσει τον διεθνούς φήμης σαξοφωνίστα και μέλος των Human Touch, David Lynch, και έναν από τους κορυφαίους ντράμερ της χώρας μας, τον Δημήτρη Κλωνή. Οι τρεις μουσικοί θα μας οδηγήσουν σε ένα αυτοσχεδιαστικό ταξίδι στα ηχητικά τοπία των acid jazz, nu jazz, funk, dub, afro beat, drum and bass και electronica. Δίπλα στο μοναδικό αυτό επιτελείο μουσικών θα βρεθεί μια ομάδα επιλεγμένων χορευτών του σύγχρονου χορού και των ακροβατικών, που θα αποπειραθεί να συνομιλήσει ισότιμα μαζί τους. Η επιλογή της Χριστίνας Σουγιουλτζή για τη βραδιά αυτή είναι ο για πολλά χρόνια στενός της συνεργάτης μέσα από τους «Sinequanon» και τους «κι όμΩς ΚΙΝΕΙΤΑΙ», ο Ερμής Μαλκότσης. Ένας χορευτής πρώτης γραμμής που δεν βλέπουμε συχνά σε παραστάσεις.