Δύο βιρτουόζοι της ελληνικής τζαζ στο Jazzet

Η μουσική σκηνή υποδέχεται τον Γιώτη Σαμαρά και τον Κώστα Κωνσταντίνου σε μια ξεχωριστή συναυλία.

Γιώτης Σαμαράς Κώστας Κωνσταντίνου

Το Σάββατο 26 Οκτωβρίου, στις 9.30 το βράδυ, το Jazzet Music Hall (Καραϊσκάκη 99, Χαϊδάρι, Τηλ.: 210 5815626) έχει την τιμή να υποδέχεται στην σκηνή του δύο βιρτουόζους καλλιτέχνες της ελληνικής τζαζ σκηνής, τον Γιώτη Σαμαρά στην κιθάρα και τον Κώστα Κωνσταντίνου στο κοντραμπάσο.

Με πολλές εμφανίσεις και συνεργασίες στο βιογραφικό τους, θα προσφέρουν ένα υψηλής αισθητικής άκουσμα βασισμένο σε δικές τους συνθέσεις αλλά και σε γνωστές ή λιγότερο γνωστές επιλεγμένες τζαζ συνθέσεις. Μια ξεχωριστή συναυλία από δύο καλλιτέχνες αφιερωμένους στη μουσική εκπαίδευση και τη διάδοση της τζαζ μουσικής δημιουργίας.

Συνδρομή: 10€, Ελάχιστη κατανάλωση: 6€

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας στον οδηγό μουσικής του "α".

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ραντεβού στο Jazzèt Music Hall: Μουσικά ταξίδια στην καρδιά της τζαζ και όχι μόνο

Από την τζαζ και τις μελωδίες της Μεσογείου μέχρι τις καινοτόμες μουσικές συνθέσεις, η σκηνή του Jazzèt θα φιλοξενήσει εκδηλώσεις που θα μας ταξιδέψουν σε διαφορετικούς κόσμους ήχου και συναισθημάτων.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
24/04/2025

Οι Valisia Odell κυκλοφόρησαν νέο άλμπουμ

Το "Shadow of A Dream" είναι η νέα δουλειά του ηλεκτρονικού ντουέτου της Valisia και του Αριστομένους Θεοδωρόπουλου.

Αντίο, φίλε, Γιώργο Χαρωνίτη

Ένας αποχαιρετισμός στον φίλο και συνάδελφο Γιώργο Χαρωνίτη, που έφυγε από τη ζωή αφήνοντας πίσω του λέξεις, νότες, σκέψεις, αστεία, γενναιοδωρία και μια παρουσία που δεν μοιάζει να χάνεται.

Ο The Boy φέρνει την "Αυστραλία" στο "Ρομάντσο"

Ένα μουσικό ταξίδι στην αστική μελαγχολία.

Τα must συναυλιακά και clubbing events της εβδομάδας

Από τη μοντέρνα jazz των Mammal Hands, των Immortal Onion και του Kamasi Washington, μέχρι τα εκρηκτικά club nights των Moonshine, Oliver Huntemann και Massano, οι επόμενες μέρες φέρνουν στην Αθήνα εμπειρίες που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα.

Ο Ζερόμ Καλούτα έρχεται για ένα live στο "Κύτταρο"

Μαζί του ο Σπύρος Γραμμένος και η Idra Kayne.

Πρωτομαγιά με τους Encardia στο Theatre of the No

Το συγκρότημα εμπνέεται, δημιουργεί και παρουσιάζει μουσικές και τραγούδια από την πλούσια μουσική παράδοση της Κάτω Ιταλίας αλλά και της ευρύτερης λεκάνης της Μεσογείου.