Ο Κώστας Αγέρης μάς ταξιδεύει σε ήχους και μελωδίες του Πόντου

Η Κώστας Αγέρης μας προσκαλεί σε ένα μουσικό "Ταξίδι" στο Δασικό Χωριό Ευβοίας με ελεύθερη είσοδο.

Κώστας Αγέρης

Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου, το Δασικό Χωριό Ευβοίας θα φιλοξενήσει μια μοναδική μουσική εκδήλωση με τίτλο "Ταξίδι", που θα παρουσιάσει ο τραγουδιστής Κώστας Αγέρης. Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 8.30 μ.μ. και η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους τους ενδιαφερόμενους.

Αυτή η εκδήλωση αποτελεί συνέχεια της πολιτιστικής προσπάθειας του Μεγάρου να φέρει μουσική και πολιτισμό στις απομονωμένες περιοχές της Βόρειας Εύβοιας, ακόμη και όταν οι επισκέπτες φεύγουν. Το Μέγαρο διατηρεί τη δέσμευσή του για την ενίσχυση της τοπικής κουλτούρας, προσφέροντας ζωντανές μουσικές παραστάσεις που συνδέουν τους κατοίκους με τη μουσική παράδοση.

Η συναυλία του Κώστα Αγέρη είναι εμπνευσμένη από τις μουσικές του Πόντου, και θα ταξιδέψει το κοινό μέσα από ήχους και μελωδίες που αντλούν έμπνευση από την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής. Αυτή η εκδήλωση έρχεται μετά από μια σειρά επιτυχημένων συναυλιών, συμπεριλαμβανομένης αυτής της Δήμητρας Γαλάνη και του Θοδωρή Κοτονιά, που ενθουσίασαν το κοινό.

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Αντλώντας δύναμη μέσα από το τραγούδι

Διαβάστε το άρθρο της Μεξικανής τραγουδίστριας και τραγουδοποιού Silvana Estrada στους New York Times.

02/10/2024

5+1 τραγούδια του Sting που γεννήθηκε σαν σήμερα (2/10)

Με αφορμή τα γενέθλια του αγαπημένου τραγουδιστή, ακούμε ξανά έξι κομμάτια του.

Αυτή η εβδομάδα θα έχει πολλή μουσική

Στα άχαστα μουσικά ραντεβού των επόμενων ημερών βρίσκουμε ένα open party στη γειτονιά του Νέου Κόσμου, ένα δωρεάν φεστιβάλ που ξετυλίγει διαφορετικές πτυχές της εγχώριας εναλλακτικής σκηνής, ένα all-rap b2b στον Λόφο του Λυκαβηττού και πολλά ακόμα.

Δανάη Παπαματθαίου-Μάτσκε και Γιώργος-Εμμανουήλ Λαζαρίδης συναντιούνται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Δύο έλληνες σολίστ με διεθνή διαπιστευτήρια ερμηνεύουν τρεις εμβληματικές σονάτες του ρεπερτορίου της μουσικής δωματίου.

Tο 2025 ανακηρύσσεται έτος Μίκη Θεοδωράκη

Ο Σύλλογος Οι Φίλοι της Μουσικής διοργανώνει πλήθος εκδηλώσεων για να τιμήσει τον μεγάλο συνθέτη.

28 Ομοσπονδίες, σύλλογοι και σωματεία καταγγέλουν άδικα πρόστιμα σε μουσικούς του δρόμου

Έντονες αντιδράσεις έχουν προκληθεί μετά από επιβολή προστίμων συνολικού ύψους € 10.000 στον υπαίθριο χώρο του λιμανιού του Ναυπλίου.

Street Mode Specials 2024: Μια τριήμερη γιορτή μουσικής με Saske, Πάνο Βλάχο, Ταφ Λάθος και άλλους στη Θεσσαλονίκη

Αυτό το φθινόπωρο, η Μονή Λαζαριστών θα φιλοξενήσει μια μουσική εμπειρία που θα συγκεντρώσει αγαπημένους καλλιτέχνες όπως οι Saske, Νέγρος του Μοριά, Πάνος Βλάχος και πολλοί άλλοι.