Primer Music Festival 2024: Τα αγαπημένα μας κλικ από την κορυφαία εμπειρία ηλεκτρονικής μουσικής

Δείτε το φωτορεπορτάζ του "α" για το Primer Music Festival 2024, μια διοργάνωση που θα μας μείνει αξέχαστη.

Primer Music Festival 2024 © Ραφαήλ Τσακμάκης

Το Primer Music Festival έχει καταφέρει να καθιερωθεί ως ένα από τα μεγαλύτερα events ηλεκτρονικής μουσικής της Ελλάδας. Κι αν ήσουν στο φετινό Primer ξέρεις τι εννοώ. Τα βραχιολάκια με το barcode που μπορούσες να φορτίσεις από πριν; Οι καλλιτέχνες; Τα φωτορυθμικά; Ο ήχος; Από όπου και να το πιάσεις, η φετινή διοργάνωση ανέβασε τον πήχη για την ελληνική σκηνή της ηλεκτρονικής μουσικής – όπως ανέβασε κι εμάς!

Διαβάστε Επίσης

Το Main Stage φιλοξένησε μερικούς από τους μεγαλύτερους super stars της EDM, όπως ο κορυφαίος Σουηδός DJ και παραγωγός Eric Prydz, που ανέβασε κι άλλο τη θερμοκρασία με το εντυπωσιακό set του, γεμάτο από δυνατά beats και μελωδίες που "σε έπαιρναν από το χέρι" και σε οδηγούσαν στη μέση της πίστας, οι Röyksopp με το εντυπωσιακό live show τους, και ο Argy, ενώ η εκρηκτική Miss Monique και ο Pedrik συμπλήρωσαν το δυναμικό line-up. Η δράση μεταφέρθηκε στην ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα του Afterhours Stage με τους Kölsch, Agents Of Time, Nick Jojo και Christian Cambas. Την επόμενη μέρα, το wonderkid της ηλεκτρονικής σκηνής, Martin Garrix, ανέλαβε την πρωτοκαθεδρία, πλαισιωμένος από τους Gordo, Morten, Tujamo, Juicy M και Playmen, συνθέτοντας ένα high energy line-up με ξεκάθαρο EDM προσανατολισμό.

Μετά από αυτή την εμπειρία, το μόνο που μένει είναι να θυμόμαστε το μότο του φεστιβάλ που μας ενέπνευσε όλους: "We dare, we love, we rave. We are Primer Nation”.

12 κλικ από το Primer Music Festival 2024

PRIMER
© Ραφαήλ Τσακμάκης

Primer Music Festival 2024
© Ραφαήλ Τσακμάκης

Primer Music Festival 2024
© Ραφαήλ Τσακμάκης

Primer Music Festival 2024
© Ραφαήλ Τσακμάκης

Primer Music Festival 2024
© Ραφαήλ Τσακμάκης

Primer Music Festival 2024
© Ραφαήλ Τσακμάκης

Primer Music Festival 2024
© Ραφαήλ Τσακμάκης

Primer Music Festival 2024
© Ραφαήλ Τσακμάκης

Primer Music Festival 2024
© Ραφαήλ Τσακμάκης

PRIMER
© Ραφαήλ Τσακμάκης

PRIMER
© Ραφαήλ Τσακμάκης

PRIMER
© Ραφαήλ Τσακμάκης

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Primer Music Festival 2024 - Ημέρα 1η

  • Dance

Το μεγαλύτερο φεστιβάλ χορευτικής μουσικής της Αθήνας επιστρέφει μεγαλύτερο από ποτέ με δύο stages υψηλών προδιαγραφών και περισσότερους από 18 διεθνείς προσκεκλημένους DJs που θα αναλάβουν να δώσουν τον ρυθμό στην 20ώρη χορευτική σκυταλοδρομία. Το απόλυτο φεστιβαλικό experience εμπειρία θα απλωθεί φέτος σε ένα ανοιχτό και ένα κλειστό venue. Αφενός στο ξεχωριστού design Main stage της Πλατείας Νερού που αποτελείται από 800 τ.μ. led οθονών και θα προσφέρει μια νέα, εμβυθιστική οπτικο-ακουστική εμπειρία και αφετέρου στο νέο Afterhours Stage στο Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου Tae Kwon Do, θα φιλοξενηθούν μερικά από τα πιο hot ονόματα της παγκόσμιας clubland.

Primer Music Festival 2024 - Ημέρα 2η

  • Dance

Τη σκυτάλη θα πάρει το wonderkid της ηλεκτρονικής σκηνής Martin Garrix, που μέσα σε μια δεκαετία έχει καταφέρει όσο λίγοι, με εμφανίσεις στις μεγαλύτερες σκηνές και clubs του πλανήτη. Οι Gordo, Morten, Tujamo, Juicy M και Playmen θα πλαισιώσουν τον Garrix, συνθέτοντας ένα high energy line-up που υπόσχεται πολύ χορό. Το απόλυτο φεστιβαλικό experience εμπειρία θα απλωθεί φέτος σε ένα ανοιχτό και ένα κλειστό venue. Αφενός στο ξεχωριστού design Main stage της Πλατείας Νερού που αποτελείται από 800 τ.μ. led οθονών και θα προσφέρει μια νέα, εμβυθιστική οπτικο-ακουστική εμπειρία και αφετέρου στο νέο Afterhours Stage στο Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου Tae Kwon Do, θα φιλοξενηθούν μερικά από τα πιο hot ονόματα της παγκόσμιας clubland.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Τα μουσικά ραντεβού που δεν θα χάσουμε αυτή την εβδομάδα

Αυτές είναι οι συναυλίες και τα φεστιβάλ που δεν θα χάσουμε τις επόμενες μέρες στην Αθήνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥς
26/09/2024

Δυο βραδιές για τον τον Django Reinhardt

Το Gypsy Jazz Trio του Κ. Μητρόπουλου έρχεται στο Theatre of the No

Έκτακτο: Η Μαρινέλλα λιποθύμησε στη σκηνή του Ηρωδείου

Η σπουδαία καλλιτέχνιδα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και η συναυλία αναβλήθηκε.

Το δώρο που μας έκανε η Rosalía για τα γενέθλιά της

To ποπ φαινόμενο γιορτάζει τα γενέθλια της με το νέο single "Omega" σε συνεργασία με τον ανερχόμενο Ralphie Choo.

Διπλό ραντεβού με τον Saske στον Λυκαβηττό

Την πρώτη μέρα, ο ράπερ θα παρουσιάσει το νέο του άλμπουμ ενώ, την επόμενη, θα φιλοξενήσει στο Saskepticism Festival ένα εκρηκτικό rap line-up.

Συναυλίες Candlelight: Μουσικές ιστορίες από Queen, Coldplay και άλλους καλλιτέχνες υπό το φως των κεριών

Η Αθήνα ετοιμάζεται να υποδεχθεί ένα υπερθέαμα που συνδυάζει τις εμβληματικές μελωδίες κορυφαίων καλλιτεχνών με την ατμόσφαιρα των κεριών στο ιστορικό Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής.

Ακούσατε το νέο live E.P. των National;

Η ζωντανή ηχογράφηση της συναυλίας τους στη Ρώμη από τον περασμένο Ιούνιο θα κυκλοφορήσει σε ένα διπλό live album.