Μετράμε αντίστροφα για το Off the Hook στο "SKRA Dynasty"

Η Off The Hook countdown week φέρνει στο "SKRA" μια σειρά από DJ Sets, με προσκεκλημένους που θα αναλάβουν την απαραίτητη φεστιβαλική "προθέρμανση".

Off The Hook Festival

Το Off the Hook βρίσκεται μόλις μια ανάσα μακριά και το "SKRA Dynasty" κάνει την αναμονή πιο ενδιαφέρουσα φέρνοντας απανωτά DJ sets για την απαραίτητη φεστιβαλική "προθέρμανση". Η εβδομάδα της αντίστροφης μέτρησης ξεκινάει στις 30 Αυγούστου με τον DJ.Silence και ολοκληρώνεται στις 5 Σεπτεμβρίου, μια ημέρα πριν την έναρξη του φεστιβάλ, με τον Santoner. Παράλληλα, στον χώρο του bar θα μπορείτε να βρείτε επιλεγμένο merch των καλλιτεχνών του φετινού line-up.


H φετινή έκδοση του Off the Hook, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Athens Olympic Complex, φέρνει ένα δυνατό line-up, που όπως πάντα δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην εγχώρια hip-hop σκηνή, χωρίς να λείπουν και οι διεθνείς καλεσμένοι. Για τις δύο ημέρες του φεστιβάλ, 6 και 7 Σεπτεμβρίου, ετοιμάζονται να μας δώσουν μια γεύση από τις πρώτες τους δουλειές οι ανερχόμενοι Half Quickie και Avi. Ακολουθούν οι ΣαντάμΕθισμός και Wang που μας χάρισαν τρεις από τους καλύτερους solo δίσκους της χρονιάς. Ακόμη, δεν θα λείψουν οι ξένες συμμετοχές των Beny Jr., Aitch και IAM. Ενώ, θα εμφανιστούν οι Dani Gambino και Λόγος Τιμής από τους οποίους περιμένουμε performances γεμάτες ενέργεια όπως μας έχουν συνηθίσει. Τέλος, στο αποκορύφωμα του line-up έχουμε τον ΛΕΞ, βετεράνο πλέον της ελληνικής hip-hop σκηνής.

Off The Hook countdown week

30/8 – DJ.Silence
31/8 – Joe Castello
1/9 – DJ Stigma
2/9 – TH Mark
3/9 – Melow
4/9 – Sativa
5/9 – Santoner

Προπώληση για το Off the Hood μέσω more.com εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Olivia Rodrigo: Ταξιδέψαμε στο Βερολίνο και είδαμε το απαστράπτον, ροκ και απροσποίητα φαν "Guts Tour"

Η superstar της Gen-Z επιβεβαιώνει τη γρήγορη άνοδό της στο pop/rock stardom, έχοντας αφήσει πίσω της τα Disney χρόνια της, χωρίς όμως να ενηλικιωθεί απότομα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΑΝΝΑ ΦΑΡΔΗ
31/08/2024

Αυτό είναι το αναλυτικό πρόγραμμα του Plisskën Festival 2024

Με τρομερά ονόματα της παγκόσμιας σκηνής όπως οι Viagra Boys, Yung Lean και Acid Pauli ετοιμάζεται το φετινό φεστιβάλ.

Οι Mother of Millions επιστρέφουν με νέο υλικό στο "Fuzz"

Για μια live εμφάνιση στη καρδία της πρωτεύουσας ετοιμάζονται λίγο μετά τη κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ.

Οπερατικό οδοιπορικό στην Κοπεγχάγη: "Σαούλ" του Χαίντελ και "Αριάδνη στη Νάξο" του Ρ. Στράους με αξιομνημόνευτες σκηνοθετικές υπογραφές Κόσκυ και Μίτσελ

Μία ολιγοήμερη επίσκεψη στην Κοπεγχάγη στις αρχές του περασμένου Απρίλη αποτέλεσε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε δύο παραστάσεις στην πανέμορφη Όπερα της πόλης.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου αποχαιρετά το καλοκαίρι με δύο μεγάλες συναυλίες

Ο "αιώνιος έφηβος" ολοκληρώνει την περιοδεία του στο Θέατρο Πέτρας και στο Θέατρο Βράχων.

Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού: Όλες οι συναυλίες που θα δούμε στον λόφο το φθινόπωρο

Στον Λυκαβηττό έρχεται από τα τέλη Αυγούστου μέχρι τα μέσα του Οκτωβρίου πληθώρα καλλιτεχνών της ελληνικής και διεθνούς μουσικής σκηνής. Βρες παρακάτω τους αγαπημένους σου τραγουδιστές και απόλαυσε τους από κοντά!

5 live που δεν θα χάσουμε τις επόμενες μέρες

Επιστροφή στην αστική πραγματικότητα με αφορμή τις πρώτες συναυλίες του Σεπτέμβρη.