Ο Σωκράτης Μάλαμας και ο Γιάννης Κότσιρας live στην παραλία Βαγιωνιάς

Μουσικές βραδιές στην παραλία της Αρχαίας Επιδαύρου.

Μάλαμας
    

Το Vagionia Music Festival ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Σωκράτη Μάλαμα και τον Γιάννη Κότσιρα σε δύο ξεχωριστές βραδιές που θα γεμίσουν με αγαπημένες μελωδίες τα Αυγουστιάτικα βράδια μας στην παραλία της Βαγιωνιάς, στην Αρχαία Επίδαυρο.

Την Κυριακή 11 Αυγούστου, θα απολαύσουμε τον Σωκράτη Μάλαμα. Μαζί του η Ιουλία Καραπατάκη και η εκλεκτή μπάντα του, με τους Γιάννη Παπατριανταφύλλου στο κοντραμπάσο, Κυριάκο Ταπάκη στο λαούτο και το μπουζούκι, Σπύρο Βρυώνη στην ηλεκτρική κιθάρα, Καλογιάννη Βεράνη σε βιολί, τρομπέτα, φωνή, Νίκο Μαγνήσαλη στα τύμπανα και Γιάννη Μάλαμα σε κρουστά και φωνή.  

Γιάννης Κότσιρας

Τη Δευτέρα 12 Αυγούστου, σειρά έχει ο Γιάννης Κότσιρας. Μαζί του η Μυρτώ Βασιλείου. Τους συνοδεύει μία ομάδα εξαιρετικών μουσικών: ο Άκης Κατσουπάκης στα πλήκτρα και τις ενορχηστρώσεις, ο Βαγγέλης Μαχαίρας στο μπουζούκι, ο Ηρακλής Παχίδης στα τύμπανα, ο Κώστας Μιχαλός στις κιθάρες, ο Γιάννης Πλαγιανάκος στο μπάσο και η Αγγελική Ποτήρη στο βιολί και φωνή.

Ανάμεσα στα τραγούδια που θα μοιραστεί μαζί μας ο Γιάννης Κότσιρας, θα είναι και μερικά ολοκαίνουργια, από τον νέο του κύκλο τραγουδιών "Παράθυρο στο άπειρο", σε μουσική του Μανώλη Ανδρουλιδάκη και στίχους του Άλκη Αλκαίου. Καθώς το φεγγάρι θα γεμίζει πάνω από την Αργολική γη και η θάλασσα θα μας δροσίζει με την αύρα της, εμείς παρέα με τους αγαπημένους καλλιτέχνες θα τραγουδάμε παλιά και νέα τραγούδια.

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Οι Χατζηφραγκέτα "ξαναχτυπούν" στην Αθήνα

Το αχτύπητο δίδυμο Φραγκιαδάκη – Χατζηγιάννης έρχεται με full-band σύνθεση και άκρως καλοκαιρινή διάθεση στο Θέατρο Βράχων.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
08/08/2024

3 ισπανόφωνοι ΛΟΑΤΚΙ+ τραγουδιστές για να ανακαλύψεις αυτό το καλοκαίρι

Ο ήχος και μόνο της γλώσσας της Ιβηρικής Χερσονήσου και της Λατινικής Αμερικής μάς ξυπνάει το καλοκαιρινό μουντ. Με την αφορμή αυτή, σου προτείνουμε τρία ισπανόφωνα αστέρια που αξίζουν να μπουν στο ραντάρ σου.

Οι Aerosmith ακύρωσαν όλες τις συναυλίες της περιοδείας τους

Το "τέλος εποχής" για το επιτυχημένο συγκρότημα φαίνεται να ήρθε πιο νωρίς από ότι περιμέναν όλοι λόγω τραυματισμού του τραγουδιστή Στίβεν Τάιλερ.

Μιχάλη και Χρήστο Καλκάνη, τι φέρνουν οι Seeds στο Kournos Music Festival στη Λήμνο;

Οι resident artists του 4ου Kournos Music Festival μιλάνε στο "α" για όσα πρόκειται να παρουσιάσουν με όχημα το νέο τους σχήμα Seeds.

Το 11ο Φεστιβάλ Ελάτειας είχε μουσική, φύση και όνειρο

Από απίστευτες live εμφανίσεις μέχρι ανεπανάληπτες στιγμές camping, σας μεταφέρουμε τον παλμό και την ενέργεια που μας κατέκλυσαν στην Ελάτεια.

Μουσική πανσέληνος στο Μουσείο Μαρία Κάλλας

Απολαύστε μια μαγευτική μουσική βραδιά με θέα την Ακρόπολη και ερμηνείες σπουδαστών του Ωδείου Αθηνών.