Η Ευανθία Ρεμπούτσικα στο Ηρώδειο για μια βραδιά με μηνύματα ειρήνης και αλληλεγγύης

Η Ευανθία Ρεμπούτσικα, με την πολύτιμη συμμετοχή της Γιασμίν Λεβί από το Ισραήλ, της Μίρα Αγουάντ από την Παλαιστίνη και της Ελληνίδας σοπράνο Χριστίνας Πουλίτση μεταφέρει το μήνυμα της ειρήνης, της αγάπης και της συνύπαρξης.

Ευανθία Ρεμπούτσικα

Η Ευανθία Ρεμπούτσικα επιστρέφει στο Ηρώδειο και για μια ακόμα φορά θα μας ταξιδέψει στην Μεσόγειο, χτίζοντας μουσικές γέφυρες που ενώνουν τη χώρα μας με τους λαούς του Ισραήλ και της Παλαιστίνης. Μαζί της 14 δεξιοτέχνες μουσικοί. Με ένα νεύμα της θα ζωντανέψουν μέσα από κοινές μελωδίες και ιστορίες, ηχοχρώματα από τη λεκάνης της Μεσογείου.

Μετά από την περσινή επιτυχημένη συναυλία της στο Ηρώδειο, η Ευανθία Ρεμπούτσικα, με την πολύτιμη συμμετοχή της Γιασμίν Λεβί (Yasmin Levy) από το Ισραήλ, της Μίρα Αγουάντ (Mira Awad) από την Παλαιστίνη και της Ελληνίδας σοπράνο Χριστίνας Πουλίτση, χτίζει τις μελωδικές της "Γέφυρες", μεταφέροντας το μήνυμα της ειρήνης, της αγάπης και της συνύπαρξης.

Σε αυτή τη σημαντική βραδιά, θα θυμηθούμε όλοι τις κοινές μας ρίζες και θα βρούμε νέους τρόπους για να συναντηθούμε στην αγκαλιά μιας μελωδίας που ξεπηδά από ένα μοναδικό βιολί. Οι "Γέφυρες” είναι μια ταπεινή απάντηση της Ευανθίας Ρεμπούτσικα στους καιρούς που ζούμε. Φέρνουν στο προσκήνιο την αναγκαιότητα του "μαζί" και υπογραμμίζουν την ενωτική και θεραπευτική αξία της μουσικής. 

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com.

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Ηρώδειο

Διονυσίου Αρεοπαγίτου
  • Βινιέτες Μουσικής

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ο Μιχάλης Ρακιντζής επιστρέφει με νέα μπαλάντα και μία συναυλία στην Τεχνόπολη

Ο Μιχάλης Ρακιντζής παρουσιάζει το νέο του τραγούδι "Το κορίτσι μου" και ετοιμάζεται για μια εμφάνιση στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
31/07/2024

Οι ΜΕΛΙSSES μεταφέρουν τη sold out συναυλία τους σε νέο χώρο

Σε νέο χώρο θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη συναυλία του συγκροτήματος. Δείτε το μήνυμα της μπάντας και τους λαμπερούς καλεσμένους.

Tarja και Marko Hietala ζωντανά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Οι δύο πρώην Nightwish έρχονται στην Ελλάδα για δύο παραστάσεις στο πλαίσιο του "Living The Dream TOGETHER" tour.

Ο παλμός της μουσικής συνεχίζει να χτυπά στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς μουσικής σκηνής, θεατρικές παραστάσεις, κλασικό χορό, μοναδικά οπτικοακουστικά shows, αλλά και ένα μεγάλο μουσικό αφιέρωμα στο ελληνικό πολιτικό τραγούδι.

"Νυν και αεί": Δείτε το δεύτερο επεισόδιο για τη ζωή του Σταύρου Ξαρχάκου

Μια σειρά επεισοδίων στο youtube αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του μεγάλου συνθέτη.

Για πρώτη φορά στην Αθήνα η αισθαντική System Olympia

Η Ιταλίδα DJ μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους ετοιμάζουν μια ξεχωριστή βραδιά με άρωμα Ιταλίας.

Το 3ο Φεστιβάλ Πορτοκαλιάς είναι ένας πολύ καλός λόγος να επισκεφθείς τα Κύθηρα

Στη Πλατιά Άμμο Κυθήρων θα πραγματοποιηθεί το μουσικό τριήμερο με καλλιτέχνες όπως ο Εισβολές και η Μαρίνα Σάττι μεταξύ άλλων.