Ο Baby Lasagna, που γνωρίσαμε από τη φετινή Eurovision, έρχεται στην Ελλάδα

Το φαινόμενο της φετινής Eurovision, από την Κροατία, θα ανέβει στη σκηνή του "Fuzz Club".

Baby Lasagna

Ο Baby Lasagna που σάρωσε σε όλες τις χώρες στις ψηφοφορίες του κοινού του πιο δημοφιλούς μουσικού διαγωνισμού της Ευρώπης, θα βρεθεί στην Αθήνα για μία και μοναδική συναυλία στο "Fuzz Club" στις 26 Απριλίου του 2025.

Ο Baby Lasagna, το μουσικό project του Marko Purisic, γεννήθηκε από την ανάγκη του τραγουδοποιού για καλλιτεχνική έκφραση, προκειμένου να γράψει και να ερμηνεύσει μουσική χωρίς αυστηρούς περιορισμούς είδους. Με τον Baby Lasagna, ο Marko βρήκε επιτέλους μια θέση μέσα στην οποία μπορεί να συνδυάσει ασυμβίβαστα είδη, δημιουργώντας νέους ήχους.

Η μουσική του παρουσιάστηκε για πρώτη φορά δημόσια στα τέλη του 2023, με τα single "IG BOY" και "Don’t hate youself, but don’t love yourself too much", ενώ το πρώτο εξάμηνο του 2024 ήρθε η παγκόσμια αναγνώριση με το "Rim Tim Tagi Dim". Το τραγούδι κέρδισε τον Κροατικό διαγωνισμό ESC Dora τον Φεβρουάριο και κατέλαβε τη δεύτερη θέση στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στη Σουηδία τον Μάιο, κερδίζοντας μακράν τις περισσότερες ψήφους του κοινού στις τηλεψηφοφορίες σε όλο τον κόσμο.

Το τραγούδι έχει πλέον ξεπεράσει τα 35 εκατομμύρια streams στο Spotify και βρίσκεται αρκετό καιρό στο Top 40 των επίσημων charts σε χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γερμανία και η Αυστρία.

Μετά από την Eurovision, η ιστορία του Baby Lasagna απογειώθηκε εξαιρετικά γρήγορα, με την υπογραφή δισκογραφικής συμφωνίας με την Polydor / Universal Γερμανίας, κάνοντας συγχρόνως sold out σε μία ημέρα τρεις συναυλίες στο στάδιο του Ζάγκρεμπ της Κροατίας. Tην ίδια αποθεωτική υποδοχή γνώρισαν πολλές ακόμα συναυλίες του στην Κροατία, τα Βαλκάνια και την Ευρώπη.

Ο Marko ετοιμάζει και νέα μουσική με singles και βίντεο να έχουν ήδη προγραμματιστεί για τα τέλη Ιουνίου, ενώ το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο άλμπουμ του θα κυκλοφορήσει τον επόμενο χειμώνα.

Η προπώληση εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Παρασκευή 21/6/2024 μέσω more.com

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

O Χρήστος Δάντης συναντά τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου στο CT Garden

O λαϊκός τραγουδιστής, συνθέτης, στιχουργός και παραγωγός συναντά στη σκηνή μετά 20 ολόκληρα χρόνια τον καλό του φίλο και αγαπημένο ερμηνευτή.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/07/2024

Οι Puressence ξανά στην Αθήνα μετά από 11 χρόνια

Το συγκρότημα από το Μάντσεστερ επιστρέφει στην Αθήνα για ένα μοναδικό live στο "Floyd".

Death Disco Indoor Festival: Ένα σκοτεινό διήμερο στο "Fuzz"

Το Death Disco Festival επιστρέφει, αυτή τη φορά σε indoor mood για ένα σκοτεινό Σαββατοκύριακο με τους Twin Tribes, Linea Aspera, Suicide Commando και Ultra Sunn μεταξύ άλλων.

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με τον Λεωνίδα Καβάκο και το Apollωn Ensemble μας έδωσε μια γεύση από το πώς η αρχαία Μεσσήνη μπορεί να εμπνεύσει αξέχαστα πολιτιστικά δρώμενα

Ακούγοντας στο Εκκλησιαστήριο/Ωδείο της Αρχαίας Μεσσήνης, το εξαιρετικής βιρτουοζιτέ και χημείας ενσάμπλ να παιζει τα κοντσέρτα για βιολί του Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ, ήξερα ότι αυτή θα ήταν μια ανάμνηση ζωής.

Οι Duran Duran υποδέχονται τον JC Stewart στο Release Athens 2024

Η διασκευή του στο "I’ll Be There For You", της θρυλικής σειράς "Friends", έγινε viral σε ολόκληρο τον πλανήτη και τον ανέδειξε σε έναν ανερχόμενο τραγουδοποιό.

Ο δικός μας σοφός, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης

Ο φετινός Ιούλιος ξεκίνησε με Αλκίνοο Ιωαννίδη και την ιστορική μπάντα του στον Λυκαβηττό, είκοσι τέσσερα χρόνια μετά τις πρώτες κοινές τους εμφανίσεις και την ηχογράφηση του live album "Εκτός τόπου και χρόνου". Άλλη μια βραδιά με τη σοφία, την αξιοπρέπεια, και τη δύναμη της μουσικής και του λόγου του Αλκίνοου. Άραγε τον ακούει κανείς;

Μπορεί μια playlist με nature sounds από την Greenpeace να βοηθήσει τη φύση;

Η Greenpeace έφτιαξε την ιδανική, natured themed playlist για να αποδράσουμε από το άγχος της καθημερινότητας.