Η Sharon Kovacs επιστρέφει στην Ελλάδα για δύο συναυλίες

Στο "Fuzz Club" της Αθήνας και στο "Principal Club Theater" της Θεσσαλονίκης θα βρεθεί η εκκεντρική ερμηνεύτρια με έναν πλούσιο κατάλογο ανεξίτηλων hits.

Sharon Kovacs

Μια από τις πλέον αγαπημένες ερμηνεύτριες των τελευταίων ετών και ταυτόχρονα μια συνθέτρια με ολοδικό της στυλ, η Sharon Kovacs έρχεται το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου στο "Fuzz Club" της Αθήνας και την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στο "Principal Club Theater" της Θεσσαλονίκης, αποτελώντας την ιδανική έναρξη της εορταστικής περιόδου, μέσα από έναν πλούσιο κατάλογο ανεξίτηλων hits.

Η Sharon Kovacs αποτελεί ένα καλλιτεχνικό case study στην οικειότητα της εκκεντρικότητας. Από το 2013 που ξεκίνησε στα μικρά clubs της Ολλανδίας μέχρι τις μεγάλες ευρωπαϊκές περιοδείες του σήμερα, η πορεία της δείχνει όλο και περισσότερο μια καλλιτεχνική ύπαρξη με σαφή επίγνωση του τι θέλει να πετύχει. 

Η σχέση της με το ελληνικό κοινό είναι κατ' επανάληψη παγιωμένη από τις προηγούμενες επισκέψεις της. Το "My Love" έφτασε στο #1 των ελληνικών charts πριν από οπουδήποτε αλλού και αποτέλεσε το εφαλτήριο μιας λαμπρής καριέρας. 

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Fuzz Live Music Club

Π. Ιωακείμ 1 & Πειραιώς 209, Ταύρος
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

"The Fall of the House of Commons": Όπερα με προβληματισμούς για το ΑΙ στη Λυρική

Ένα τολμηρό έργο για τη συνύπαρξη ανθρώπινης και τεχνητής νοημοσύνης έρχεται στην Εναλλακτική Σκηνή σε μουσική Ορέστη Παπαϊωάννου, λιμπρέτο Αλέκου Λούντζη και Ορφέα Απέργη και σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ευκλείδη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/04/2025

25 κεράκια για το "Magnificent Tree" των Hooverphonic

Οι αγαπημένοι του ελληνικού κοινού επιστρέφουν με την Geike Arnaert στα φωνητικά και τη συνοδεία κουαρτέτου εγχόρδων, γιορτάζοντας ένα σημαντικό ορόσημο (17/4, "Fuzz Club").

Επιβεβαίωση της κλάσης ενός σπουδαίου πιανίστα (Λουγκάνσκυ) και των υποσχέσεων ενός νέου αρχιμουσικού (Κ. Τερζάκης) σε συναυλίες της ΚΟΑ

Σημαντικά έργα, επιτυχημένες ερμηνείες και η παρουσία ενός σολίστ τεραστίου διαμετρήματος, τράβηξαν την προσοχή στις δύο τελευταίες τακτικές συναυλίες της ΚΟΑ σε Αθήνα και Πειραιά.

Θα πήγαινες ποτέ για όπερα στα Καμίνια;

Η νέα ομάδα της πρωτοβουλίας "Η Όπερα των Καμινίων" παρουσιάζει ένα γκαλά όπερας στον Πολιτιστικό Πολυχώρο "Κ. Κωσταράκος".

10 χρόνια μετά, οι Machine Head ξανά στην Αθήνα

H metal μπάντα φέρνει τον ακραίο της ήχο στο Floyd Live Music Venue. Μαζί τους οι Fleshgod Apocalypse.

Οι "Ροές Αυτοσχεδιασμού" επιστρέφουν για τη Διεθνή Ημέρα Τζαζ

Η βραδιά που συνδυάζει τη τζαζ με το χορό επανέρχεται με τους Scrap Music (Βαγγέλη Στεφανόπουλο, David Lynch, Δημήτρη Κλωνή) και τον Ερμή Μαλκότση, συνεργάτη των "κι όμΩς κινείται".

Αφιέωμα στον μυθικό Miles Davis

Ο Μάνος Θεοδοσάκης έρχεται για μια ξεχωριστή βραδιά στο Theatre of the No μαζί με τους Gilad Atzmon, Γιώργο Πανταζόπουλο και Παναγιώτη Θέμα.