Οι Lovers of All Kinds και η γυναικεία synth pop μπάντα "Someone Who Isn’t Me" έρχονται στο Ρομάντζο

Οι Lovers of All Kinds κυκλοφόρησαν πρόσφατα το ομώνυμο EP "Lovers of All Kinds" το οποίο θα παρουσιάσουν μαζί με επιλεγμένα ακυκλοφόρητα κομμάτια, ενώ οι "Someone Who Isn’t Me" έρχονται για να μοιραστούν την αδυναμία τους για τα αναλογικά σύνθια, την electro pop μουσική και τους 80’s ρυθμούς.

Lovers of All Kinds

Οι Lovers of All Kinds είναι μια μπάντα με βάση την Αθήνα που συνδυάζει την ποπ και ψυχεδελική μουσική με μοναδικά τολμηρές, avant-garde μπαλάντες. Οι Lovers of All Kinds κυκλοφόρησαν πρόσφατα το ομώνυμο EP "Lovers of All Kinds" το οποίο θα παρουσιάσουν στο Ρομάντζο, την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου στις 9 μ.μ., μαζί με επιλεγμένα ακυκλοφόρητα κομμάτια.

Η μπάντα σχηματίστηκε από τον Φινλανδό συνθέτη Teemu Takatalo και τον συμπατριώτη του, διεθνώς αναγνωρισμένο μουσικό ηλεκτρονικής μουσικής, Jaakko Eino Kalevi (Domino Recrding Company). Στη συνέχεια η μπάντα εμπλουτίστηκε με την συμμετοχή τριών νέων μουσικών -της Ειρήνης Αλισά στο συνθεσάιζερ και στα πλήκτρα, του Σέργιου Βουδρή στο μπάσο και του Παναγιώτη Κοστόπουλου στα ντραμς- γνωστών για τη συμμετοχή τους σε πολλές άλλες μπάντες και μουσικά projects  από την Αθήνα.

Someone Who Isn’t Me

Η Loo (synth, φωνή) και η Μαρία (τύμπανα) είναι η γυναικεία synth pop μπάντα "Someone Who Isn’t Me", που έρχονται επίσης στο Ρομάντσο για να μοιραστούν την αδυναμία τους για τα αναλογικά σύνθια, την electro pop μουσική και τους 80’s ρυθμούς.

Έχουν κυκλοφορήσει 2 singles, το βραβευμένο Gomenaki και το Stop & Remember (feat. Σtella), καθώς και το άλμπουμ τους "Dance With You”. Έχουν επίσης συνθέσει μουσική για το θέατρο και τον κινηματογράφο και το soundtrack τους για την ταινία μικρού μήκους "Amygdala" έλαβε ειδική μνεία Πρωτότυπης μουσικής στο 44ο Φεστιβάλ Δράμας. Ο δεύτερος τους δίσκος, Heartbreaker θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023 καθώς και δύο νέα soundtracks.

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Ρομάντσο

Αναξαγόρα 3-5, Ομόνοια
  • Βινιέτες Τεχνών - City life

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ανακαλύπτοντας το ποιητικό σύμπαν των πνευστών

Ενδιαφέρουσα εναλλακτική στις καθιερωμένες εκδηλώσεις θρησκευτικής μουσικής αποτέλεσε, λίγο πριν το Πάσχα, το "Σαββατοκύριακο των πνευστών" του Μεγάρου Μουσικής, όπου εξέχουσα παρουσία είχαν, μεταξύ άλλων, οι εξαιρετικοί μουσικοί ξύλινων πνευστών της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΥΤΥΧΙΟς Δ. ΧΩΡΙΑΤΑΚΗς
10/05/2024

Το electro-pop τρίο των Cannons στην Τεχνόπολη

Φέτος πραγματοποιούν την πρώτη ευρωπαϊκή περιοδεία τους και κάνουν στάση στην Αθήνα.

Eric Prydz και KÖLSCH headliners του Primer 2024

Headliner του Μain Stage o Σουηδός Eric Prydz, που εμφανίζεται για πρώτη φορά στην Αθήνα, ενώ στα decks του Afterhours Stage πρωταγωνιστεί ο Δανός KÖLSCH.

Η Sharon Kovacs επιστρέφει στην Ελλάδα για δύο συναυλίες

Στο "Fuzz Club" της Αθήνας και στο "Principal Club Theater" της Θεσσαλονίκης θα βρεθεί η εκκεντρική ερμηνεύτρια με έναν πλούσιο κατάλογο ανεξίτηλων hits.

Massive Attack, Beak> και Mount Kimbie μοιράζονται τη σκηνή του Release Athens 2024

Μία από τις σπουδαιότερες μπάντες των τελευταίων δεκαετιών, επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια στη χώρα μας με το πιο εντυπωσιακό show τους μέχρι σήμερα.

Τριπλό ραντεβού στο φινάλε της σεζόν του "Half Note"

Οι Γεώργιος Τσώλης, Ηρώ και η Μιράντα Βερούλη με την συνοδεία του γκρουπ Choro Plus ανεβαίνουν στη σκηνή του"Half Note".

Eurovision: 50 χρόνια από τη νίκη που άλλαξε τον διαγωνισμό

Τελικά οι Abba δεν θα συνυπάρξουν με τη Μαρίνα Σάττι, όμως τα πάντα φέτος ξαναγυρνούν γύρω από τον θρύλο τους, αφού πέρασε μισός αιώνας από όταν το "Waterloo" δημιούργησε ένα παγκόσμιο ποπ φαινόμενο, θέτοντας την Eurovision σε ολότελα νέο πλαίσιο.