Οι Swingin’ Cats, οι 48 Ores και οι resident DJs του Gazarte φέρνουν το τσίρκο στην πόλη μας

Κλόουν, ακροβάτες, μίμοι κ.λπ. σε ένα αυστηρά μασκέ καρναβαλικό υπερθέαμα.

48 Ores

Το καθιερωμένο διήμερο αποκριάτικο χορευτικό πάρτι του Gazarte επιστρέφει και φέτος με μάγους, ζογκλέρ, ακροβάτες και θηριοδαμαστές. Το Σάββατο 5  Μαρτίου, οι The Swingin’ Cats αναλαμβάνουν να δημιουργήσουν το απόλυτο καρναβαλικό υπερθέαμα με ρετρό διάθεση, διασκευές και κινηματογραφικά σκηνικά. Την εορταστική ατμόσφαιρα ολοκληρώνουν οι resident DJs που θα συνεχίσουν μετά το live των πιο χορευτικών γατιών σε ξέφρενους ρυθμούς.

SWINGIN CATS
The Swingin’ Cats

Την Κυριακή 6 Μαρτίου, οι ειδικοί του live clubbing, οι 48 Ores έρχονται με ρυθμό για να μας ταξιδέψουν από τις δεκαετίες των 70’s και των 80’s από την electro pop έως την λατινοαμερικάνικη rumba και τα σημερινά ραδιοφωνικά hits της pop. Ντυθείτε, λοιπόν, κλόουν, ακροβάτες, μίμοι, ταχυδαχτυλουργοί, κωμικοί, θηριοδαμαστές, χορευτές, performers, μάγισσες και πάρτε μέρος στο αυστηρώς μασκέ τσίρκο-πάρτι.

48 Ores
48 Ores

Περισσότερες πληροφορίες

The Swingin’ Cats

  • Swing

Τα πιο χορευτικά γατιά σε ένα καρναβαλικό υπερθέαμα με θέμα «Carnival Circus».

Gazarte

Βουτάδων 32-34, Γκάζι
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Eric Prydz και KÖLSCH headliners του Primer 2024

Headliner του Μain Stage o Σουηδός Eric Prydz, που εμφανίζεται για πρώτη φορά στην Αθήνα, ενώ στα decks του Afterhours Stage πρωταγωνιστεί ο Δανός KÖLSCH.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
10/05/2024

Η Sharon Kovacs επιστρέφει στην Ελλάδα για δύο συναυλίες

Στο "Fuzz Club" της Αθήνας και στο "Principal Club Theater" της Θεσσαλονίκης θα βρεθεί η εκκεντρική ερμηνεύτρια με έναν πλούσιο κατάλογο ανεξίτηλων hits.

Massive Attack, Beak> και Mount Kimbie μοιράζονται τη σκηνή του Release Athens 2024

Μία από τις σπουδαιότερες μπάντες των τελευταίων δεκαετιών, επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια στη χώρα μας με το πιο εντυπωσιακό show τους μέχρι σήμερα.

Τριπλό ραντεβού στο φινάλε της σεζόν του "Half Note"

Οι Γεώργιος Τσώλης, Ηρώ και η Μιράντα Βερούλη με την συνοδεία του γκρουπ Choro Plus ανεβαίνουν στη σκηνή του"Half Note".

Eurovision: 50 χρόνια από τη νίκη που άλλαξε τον διαγωνισμό

Τελικά οι Abba δεν θα συνυπάρξουν με τη Μαρίνα Σάττι, όμως τα πάντα φέτος ξαναγυρνούν γύρω από τον θρύλο τους, αφού πέρασε μισός αιώνας από όταν το "Waterloo" δημιούργησε ένα παγκόσμιο ποπ φαινόμενο, θέτοντας την Eurovision σε ολότελα νέο πλαίσιο.

Το μουσικοθεατρικό έργο "Η φωνή των Βακχών" του Γιάννη Αγγελάκη στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ

Στην παράσταση μουσικού θεάτρου συμμετέχει ο τενόρος Χρήστος Κεχρής και μουσικοί από το ειδικευμένο στη σύγχρονη μουσική σύνολο Ergon Εnsemble.

Easter Eggs: Η πασχαλινή παράδοση της διεθνούς δισκογραφίας

Το μουσικό γεγονός της φετινής άνοιξης –η κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου φρέσκου άλμπουμ της υπέρτατης pop star Taylor Swift– επαναφέρει στο προσκήνιο έναν ιδιαίτερο "θεσμό", που έχει ήδη σημαντική ιστορία, μα παραμένει αγαπητός και στο νεότερο κοινό.