Κλήρωση... ποδοσφαιρική: Panda Internet Security!

Κερδίστε 10 αντίτυπα λογισμικού προστασίας και ένα έτος ενημερώσεων

Με το Internet να έχει πλέον αποδειχθεί απαραίτητο σε τέτοιο βαθμό, ώστε οι Η/Υ χωρίς σύνδεση με αυτό να θεωρούνται... ημιχρήσιμοι μόνο, η προστασία από τις απειλές που παραμονεύουν εκεί δεν είναι πολυτέλεια, είναι ανάγκη. Η Panda Security είναι από τις εταιρείες εκείνες που έχουν να προτείνουν ολοκληρωμένες προτάσεις ασφάλειας και προστασίας PC από Δικτυακές απειλές εδώ και πάρα πολύ καιρό. Αυτές τις μέρες ωστόσο - που ο πυρετός του Euro 2012 έχει πλέον φτάσει στο αποκορύφωμα - η εταιρεία κάνει μία σχετική προσφορά για την έκδοση 2012 του Panda Internet Security, του πλήρους πακέτου της για τη Δικτυακή . Και 10 φίλοι ή φίλες του Αθηνόραμα Digital θα έχουν την ευκαιρία να την εκμεταλλευτούν!

Συγκεκριμένα: η Panda Security είχε, πριν από την έναρξη του Euro 2012, ανακοινώσει πως θα προσφέρει δωρεάν 12 μήνες ενημερώσεων για όλα της τα προϊόντα στους Έλληνες καταναλωτές που θα τα αγόραζαν έως την 1/7/2012, αν η το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα προκρινόταν στην προημιτελική φάση. Παρά το γεγονός ότι η εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου δεν τα κατάφερε χθες με αντίπαλο το αντίστοιχο Γερμανικό συγκρότημα, τη... συνθήκη της Panda Security την εκπλήρωσε - και χάρις στην Panda Security Hellas, δέκα φίλοι ή φίλες του Αθηνόραμα Digital έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν από ένα αντίτυπο του Panda Internet Security 2012, με αυτό το ένα έτος δωρεάν ενημερώσεων.

Το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι και όσες θέλουν να συμμετάσχουν στην παρούσα κλήρωση, είναι να γίνουν μέλη - το γνωστό... "να κάνουν Like" - στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook (τα ήδη μέλη λαμβάνουν μέρος στις κληρώσεις μας αυτόματα). Η συγκεκριμένη κλήρωση θα διαρκέσει έως την Τετάρτη 27/6, οι νικητές θα ανακοινωθούν την Πέμπτη το πρωί και θα πρέπει να παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία μας αυθημερόν, προκειμένου να επωφεληθούν της προσφοράς του ενός έτους δωρεάν αναβαθμίσεων. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ