Logitech: νέο Keys-To-Go 2 για πληκτρολόγηση... παντού

Το εξαιρετικά φορητό πληκτρολόγιο των Ελβετών διευκολύνει την δουλειά με tablet οποιουδήποτε λειτουργικού συστήματος

Ελάχιστες εταιρείες γνωρίζουν πιο πολλά για τα περιφερειακά ή αξεσουάρ φορητών συσκευών από την Logitech, η οποία προωθεί πλειάδα τέτοιων προϊόντων για πάνω από 25 χρόνια πλέον - και με τα νεότερα tablet των Apple ή Samsung να είναι τόσο ισχυρά όσο πολλά laptop, σωστά διέκρινε την ανάγκη ενός πληκτρολογίου δημιουργημένου για τα πρώτα ώστε ν' αξιοποιούνται παραγωγικά οπουδήποτε. Το νεότερο τέτοιο μοντέλο της είναι το Keys-To-Go 2, το οποίο σχεδιάστηκε ειδικά για χρήση "εκεί έξω" και φέρει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που θα διευκολύνουν το κοινό του.

Το Keys-To-Go 2 είναι βεβαίως συμπαγές και ελαφρύ - όπως περιμένει κανείς για ένα προϊόν που θα μεταφέρει μαζί με άλλη φορητή συσκευή - δεν παύει ωστόσο να διαθέτει και ενσωματωμένο κάλυμμα για την προστασία του από χτυπήματα ή πτώσεις. Αν και το κύριο σενάριο χρήσης του είναι αυτό του συνδυασμού του με ένα tablet, μπορεί να αξιοποιηθεί με οποιαδήποτε άλλη φορητή συσκευή (όπως π.χ. laptop ή smartphone) καθώς παραμένει συμβατό πρακτικά με όλα τα λειτουργικά συστήματα της αγοράς: Android, ChromeOS, Windows, iPadOS, iOS και MacOS. Κοινώς λείπει μόνο το... Linux, αν και ίσως συνεργάζεται μέσω Bluetooth και με αυτό!

Προκειμένου να υποστηρίξει καλύτερα - με ειδικά πλήκτρα εκτέλεσης εντολών - όλα τα παραπάνω λειτουργικά συστήματα, το Keys-To-Go 2 διατίθεται σε 2 διατάξεις, αυτήν για συσκευές Apple (iPadOS/iOS/macOS) και την Universal (Android/ChromeOS/Windows). Τα πλήκτρα του βασίζονται σε μηχανισμό τύπου "ψαλίδι" (scissor switches) για περισσότερο άνετη και γρήγορη πληκτρολόγηση, ενώ μπορεί να παραμένει ασύρματα συνδεδεμένο με έως και τρεις διαφορετικές συσκευές ταυτόχρονα (η εναλλαγή μεταξύ τους γίνεται εύκολα μέσω των πλήκτρων Easy Switch).

To Keys-To-Go 2 θα γίνει διαθέσιμο πολύ σύντομα σε χρώμα ανοιχτό γκρι, γραφίτη και λιλά (το τελευταίο μόνο στην διάταξη Universal) τόσο στο ηλεκτρονικό κατάστημα της ίδιας της Logitech όσο και στα καταστήματα των εμπορικών της συνεργατών με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα €82.99.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ