Κλήρωση: Kingston HyperX 3K

Ο νέος ταχύτατος δίσκος SSD της εταιρείας, για έναν τυχερό ή τυχερή!

Όπως μπορούν να βεβαιώσουν οι φίλοι και οι φίλες του Αθηνόραμα Digital που έχουν καλή σχέση με την τεχνολογία που στηρίζει τους προσωπικούς υπολογιστές, για όλα φταίνε οι... σκληροί δίσκοι! Υπερβάλλουμε για λόγους έμφασης, ναι, αλλά είναι σαφώς αληθινό το γεγονός ότι όταν τα PC ή τα Mac καθυστερούν, σχεδόν πάντα "φταίχτης" είναι ο σκληρός δίσκος. Ο οποίος στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων είναι μηχανικός, εξ ου και η πολύ μεγάλη διαφορά στην ταχύτητα (όπως έχουμε εξηγήσει αναλυτικά) ανάμεσα στους "παραδοσιακούς" δίσκους και αυτούς μνήμης μόνιμης εγγραφής (solid state drive ή SDD).

Η Kingston είναι μία από τις εταιρείες εκείνες που έχουν να επιδείξουν πολύχρονη εμπειρία στη χρήση τσιπ μνήμης για αποθήκευση δεδομένων κάθε μορφής, φυσιολογικά λοιπόν έχει σημαντική παρουσία στην προϊοντική κατηγορία των δίσκων SSD. Ο HyperX 3K είναι η πιο πρόσφατη πρόταση της εταιρείας, η οποία καταφέρνει να προσφέρει πρακτικά όλα τα πλεονεκτήματα ακριβότερων μοντέλων σε τιμή λογική (για προϊόν του είδους). Είχαμε πρόσφατα την ευκαιρία να τον δοκιμάσουμε - σε αντιπαραβολή τόσο με τον προηγούμενό μας δίσκο SSD της Intel όσο και με έναν τυπικό μηχανικό σκληρό δίσκο - και η γνώμη μας γι' αυτόν είναι θετικότατη, τόσο όσο αφορά στις γενικές μας εντυπώσεις, όσο και στις σχετικές μετρήσεις.

Αυτόν ακριβώς το δίσκο τεχνολογίας SSD, στη χωρητικότητα των 120 GB, προσφέρει την ευκαιρία η Kingston σε έναν φίλο ή φίλη του Αθηνόραμα Digital να κερδίσει μέσα από την παρούσα κλήρωση. Το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι και όσες θέλουν να συμμετάσχουν, είναι να γίνουν μέλη - το γνωστό... "να κάνουν Like" - στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook (τα ήδη μέλη λαμβάνουν μέρος στις κληρώσεις μας αυτόματα). Η συγκεκριμένη κλήρωση θα διαρκέσει έως την Πέμπτη 6/9 και ο νικητής ή νικήτρια θ' ανακοινωθεί την Παρασκευή 7/9. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ