Κλήρωση: Kingston DataΤraveler R3.0

Κερδίστε 5 ποιοτικά USB drives για το καλοκαίρι... και όχι μόνο!

Δεν νομίζουμε να αμφιβάλλει οποισδήποτε φίλος ή φίλη του Αθηνόραμα Digital για την πρακτική αξία των USB flash drives, των γνωστών... "στικακίων" που χρησιμοποιούνται ευρύτατα από κατόχους προσωπικών υπολογιστών (και όχι μόνο) εδώ και χρόνια. Ειδικά σε περίοδο διακοπών, δε, η δυνατότητα να έχει κανείς μαζί του είτε αρχεία της δουλειάς (ναι... ναι... ξέρουμε) είτε αρχεία ψυχαγωγίας (ταινίες ή μουσική), είναι σαφώς χρήσιμη. Η Kingston το γνωρίζει, γι' αυτό άλλωστε και προωθεί πλειάδα διαφορετικών USB flash drives για κάθε απαίτηση και σε διαφορετικά επίπεδα τιμών.

Το DataTraveler 3.0 είναι από τις πιο πρόσφατες προτάσεις της εταιρείας για ένα φορητό αποθηκευτικό μέσο γρήγορο και... ανθεκτικό στις κακουχίες! Το περίβλημά του είναι κατασκευασμένο από ελαστικό υλικό, το οποίο προστατεύει το κυρίως σώμα της συσκευής από κραδασμούς και χτυπήματα, ενώ η συμβατότητά του με την έκδοση 3.0 των θυρών USB επιτρέπει την ανάγνωση κι εγγραφή δεδομένων σε υψηλότατες ταχύτητες. Πρόκειται για μία πρόταση που θα "κερδίσει" τον κάτοχό της από τα πρώτα κιόλας λεπτά... συμβίωσης μαζί του, όπως διαπιστώσαμε και από τη σχετική μας παρουσίαση.

Αυτό ακριβώς το USB flash drive, στη χωρητικότητα των 16 GB, δίνει η Kingston σε πέντε (5) φίλους και τις φίλες του Αθηνόραμα Digital να κερδίσουν μέσα από την παρούσα κλήρωση. Το μόνο που έχουν να κάνουν για να συμμετάσχουν, είναι να γίνουν μέλη - το γνωστό... "να κάνουν Like" - στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook (τα ήδη μέλη λαμβάνουν μέρος στις κληρώσεις μας αυτόματα). Η συγκεκριμένη κλήρωση θα διαρκέσει έως την Κυριακή 5/8 και ο νικητής ή νικήτρια θ' ανακοινωθεί τη Δευτέρα 6/8. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ