Κλήρωση Kingston DataΤraveler: Νικητές

Ποιοί και ποιές κέρδισαν τα 5 κορυφαία USB drives;

Όπως μπορεί να βεβαιώσει κάθε φίλος ή φίλη του Αθηνόραμα Digital που ασχολείται έστω και σε μικρό βαθμό - πόσο μάλλον καθημερινά! - με τους προσωπικούς υπολογιστές, ένα ποιοτικό και γρήγορο USB drive (τα γνωστά μας "φλασάκια") μπορεί να φανεί από χρήσιμο έως... σωτήριο σε περιπτώσεις. Η Kingston το γνωρίζει καλύτερα απ' όλους, δε, γι' αυτό και διοργάνωσε μαζί μας πριν από μερικές ημέρες σχετική κλήρωση, ώστε 5 τυχεροί ή τυχερές να χρησιμοποιούν από δω και πέρα μερικά από τα νέα της USB drives, τα DataTraveler 3.0 (τα οποία μας είχαν αφήσει θετικότατες εντυπώσεις στη σχετική παρουσίαση).

Χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις, λοιπόν, οι πέντε φίλοι και φίλες που κερδίζουν από ένα DataTraveler 3.0 16GB, προσφορά της Κingston Technologies, είναι οι:

Σπύρος Κολέμπας
Κατερίνα Οικονομάκη
Εμμανουέλα Σωτηροπούλου
Τάκης Κολοκοτρώνης και
Ηλίας Χουλιάρας

Όπως πάντοτε τα συγχαρητήριά μας στους νικητές και νικήτριες, αλλά και τις ευχαριστίες μας σε όλους τους φίλους και τις φίλες του Αθηνόραμα Digital που έλαβαν μέρος στη σχετική κλήρωση. Οι νικητές έχουν ειδοποιηθεί και παρακαλούνται να επικοινωνήσουν μαζί μας για την παραλαβή των δώρων τους. Απ' όσους φίλους και φίλες δεν κέρδισαν κάτι σε αυτήν την κλήρωση, δε, ζητούμε... λίγη υπομονή. Δύο νέες έρχονται πολύ σύντομα!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ