Kingston: Δικτυακό τουρνουά StarCraft II

Με αφορμή τα γενέθλια της σειράς HyperX, μεγάλα χρηματικά βραβεία

Οι κατασκευαστές προσωπικών υπολογιστών και σχετικών με αυτούς προϊόντων δικαίως επιδιώκουν να συνδέσουν το όνομά τους με το PC gaming: οι άνθρωποι που επιδίδονται στο... σπορ αυτό έχουν απαιτήσεις από τον όποιο Η/Υ χρησιμοποιούν και συχνά προτίθενται να ξοδέψουν αξιόλογα ποσά για να βελτιώσουν τη λειτουργία του. Στο πλαίσιο αυτό η Kingston, γνωστή για τα περιφερειακά και τα υποσυστήματα που προσφέρει στην αγορά εδώ και χρόνια - από μνήμες και σκληρούς δίσκους τεχνολογίας SSD μέχρι όλων των τύπων USB drives - διοργανώνει αυτές τις μέρες διεθνές online τουρνουά βασισμένο σε ένα από τα πλέον δημοφιλή PC games των τελευταίων ετών: το StarCraft II.

Η διοργάνωση του Δικτυακού αυτού πρωταθλήματος γίνεται με αφορμή τα 10 χρόνια παρουσίας των προϊόντων HyperX της Kingston στην αγορά: πρόκειται για κορυφαίων επιδόσεων μνήμες και σκληρούς δίσκους τεχνολογίας SSD, τα οποία επιταχύνουν σημαντικά όλες τις λειτουργίες ενός μοντέρνου PC και, φυσικά, τα games του. Τα μοντέλα αυτά στις αντίστοιχές τους κατηγορίες κοστίζουν "κάτι παραπάνω" από άλλα που απευθύνονται στο ευρύ κοινό, οι επιδόσεις τους ωστόσο είναι ο λόγος για τον οποίο οι αφοσιωμένοι PC gamers - και οι λεγόμενοι power users γενικότερα - τα προτιμούν.

Οι εγγραφές στο Δικτυακό τουρνουά της Kingston για το StarCraft II έχουν ήδη ξεκινήσει και ολοκληρώνονται στις 27/9 (εννοείται πως η συμμετοχή είναι δωρεάν). Οι online αναμετρήσεις που θα οδηγήσουν στην τελική 16άδα της παγκόσμιας κατάταξης θα διεξαχθούν από την 1/10 έως την 30/11 και ο τελικός θα διεξαχθεί στις 7 και 8 Ιανουαρίου κατά τη διάρκεια της διεθνούς έκθεσης CES 2013 στο Las Vegas. O πρώτος νικητής και HyperX Champion θα κερδίσει 7000 δολάρια, ο δεύτερος 4500, ο τρίτος 2500 και ο τέταρτος 1000. Όλες οι σχετικές πληροφορίες για τους όρους, τους κανόνες, τη δομή του τουρνουά και φυσικά τα βραβεία βρίσκονται σε αυτή τη σελίδα. Όσοι πιστοί (και αξιόμαχοι στο StarCraft II), προσέλθετε!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ