Super Street Fighter IV

Το καλύτερο... ακόμη καλύτερο!

Είδος: Fighting
Φορμά: Playstation3,Xbox 360
Τιμή: €39,99

Εταιρία: Capcom
Διανομή: CD-Media

Να, αυτά συμβαίνουν όταν έχεις... δώσει δικαιώματα στο παρελθόν: ακούγοντας κανείς ότι η Capcom κυκλοφορεί αυτές τις ημέρες στα καταστήματα το Super Street Fighter IV, αμέσως θυμάται τις... παλιές καλές εποχές, που κάθε Street Fighter αποκτούσε μία Turbo, μία Hyper ή μία Ultra έκδοση, προσπαθώντας κάθε φορά να αποσπάσει περισσότερα χρήματα από το ίδιο κοινό με ελάχιστα διαφορετικό ή εμπλουτισμένο περιεχόμενο. Ακόμη και όσοι δεν είχαν ζήσει αυτές τις... ένδοξες εποχές, είναι εύκολο να νομίσουν το ίδιο, καθώς το SSFIV εμφανίζεται ένα χρόνο μόλις μετά από το εξαιρετικό και άκρως επιτυχημένο Street Fighter IV - διάστημα πολύ μικρό για να είναι βέβαια καινούργια παραγωγή που ζητά το τυπικό αντίτιμο των 59.99 ευρώ.

Ευτυχώς, το SSFIV είναι κάτι σημαντικά καλύτερο και πιο ενδιαφέρον από μία Extended Edition ή Director's Cut του περυσινού τίτλου - και κανείς δεν είναι περισσότερο ευτυχής να το διαπιστώσει από μας, που είχαμε απολαύσει δεόντως και για ώρες αμέτρητες το αναγεννημένο περυσινό Street Fighter. Δηλώνουμε ικανοποιημένοι, δε, και για το γεγονός ότι η Capcom αναγνώρισε πως υπάρχει πολύ κοινό περιεχόμενο ανάμεσα στους δύο τίτλους, γι' αυτό τιμολόγησε στα €39.99 και όχι τα €59.99 το SSFIV.

Όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές από το Σεπτέμβριο, η νέα έκδοση φέρνει στο προσκήνιο μία σειρά από πρόσθετα στοιχεία, βελτιώσεις σε υπάρχοντα και την υποδομή για επέκταση του Street Fighter IV μέσα από το Δίκτυο (extra περιεχόμενο από το PlayStation Store και το Xbox Live). Στα νέα στοιχεία συγκαταλέγονται οι 10 καινούργιοι μαχητές - εξαιρετικά σχεδιασμένοι και ευθυγραμμισμένοι με τους υπόλοιπους 25 υπάρχοντες - τα πέντε νέα πεδία μάχης, τα... ιστορικά bonus επίπεδα (ναι ναι... του αυτοκινήτου και των βαρελιών) και οι δύο διαφορετικές ειδικές κινήσεις Ultra για όλους ανεξαιρέτως τους χαρακτήρες.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ