Gran Turismo 6: οι εκδόσεις

Απλή, επετειακή, συνοδευτική ενός PS3; Επιλογές, υπάρχουν!

Κάθε μεγάλη παραγωγή στην αγορά του gaming που... σέβεται τον εαυτό της είναι γνωστό πως - ειδικά τα τελευταία χρόνια - δεν κυκλοφορεί μόνο σε "απλή", τυπική συσκευασία όπως οι άλλες. Οι σειρές τίτλων που έχουν "χτίσει" με τα χρόνια φανατικό κοινό που τους τιμά κάθε φορά ή οι τίτλοι εκείνοι που "έχουν να δώσουν το κάτι παραπάνω" επειδή το όλο τους φροντισμένο υπόβαθρο μπορεί να υποστηρίξει πολλά extras, συνοδεύονται από ειδικές ή/και συλλεκτικές εκδόσεις. Το Gran Turismo 6 δεν θα μπορούσε να διαφέρει, γι' αυτό και η Sony προσφέρει όχι λιγότερους από τέσσερις διαφορετικούς τρόπους να το αποκτήσει κανείς - ο καθένας με τα δικά του χαρακτηριστικά.

Ο πρώτος και αμεσότερος τρόπος είναι αυτός της ψηφιακής λήψης του GT6 απευθείας από το PlayStation Store. Με τον τρόπο αυτό ο παίκτης λαμβάνει την Standard Edition του τίτλου, την "απλή" δηλαδή έκδοση από τις δύο που κυκλοφορούν στο εμπόριο σε μορφή υλικού αποθηκευτικού μέσου, σε αρχείο μεγέθους 15 GB (που αποσυμπιέζεται σε 30 GB δεδομένων κατά την εγκατάσταση). Οι φίλοι και οι φίλες που θα προπαραγγείλουν τον τίτλο από το PS Store με τον τρόπο αυτό, λαμβάνουν ως... κίνητρο-δώρο και το Precision Pack, πέντε αγωνιστικά αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων στις "επετειακές" τους εκδοχές.

Αποκτώντας με τον τρόπο αυτό ο καταναλωτής το GT6 εξοικονομεί και €10, καθώς η συνιστώμενη τιμή λιανικής της Standard Edition σε υλική μορφή ανέρχεται στα €69.99 ενώ σε ψηφιακή στα €59.99. O... συνήθης, δεύτερος τρόπος πάντως του δίσκου Blu-ray στην προπαραγγελία του επίσης συνοδεύεται από το ίδιο bonus του Precision Pack, ενώ στη χώρα μας θα συνοδευτεί πιθανότατα και από επιπλέον κωδικό είτε για μία ακόμη ειδική "ομάδα" αυτοκινήτων - ανάμεσα στις Torque, Velocity, Performance και Adrenaline - είτε για 1 εκατομμύριο credits στο... νομισματικό σύστημα των Gran Turismo, για να τα "ξοδέψει" ο παίκτης όπως επιθυμεί!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ