Wind: εορταστική κλήρωση, super δώρα!

Εντυπωσιακό "πακέτο" home entertainment, για αμέτρητες ώρες διασκέδασης

Οι τελευταίες ημέρες του χρόνου... τυγχάνουν να είναι εορταστικές, μεν, αλλά δεν παύουν να είναι και αυτές που προσφέρονται περισσότερο για μία ματιά στο τί συνέβη σε όλες τις προηγούμενες. H αναδρομή στους τελευταίους δώδεκα μήνες και τα γεγονότα που ξεχώρισαν σε αυτούς έχει γίνει... παράδοση πλέον στην αγορά της τεχνολογίας - και το Αθηνόραμα Digital τηρεί τη συγκεκριμένη μέσα από το σχετικό αφιέρωμα. Στην "Ανασκόπηση 2011" καταγράφουμε όσα αξίζουν αναφοράς και σχολιασμού στο χώρο της τεχνολογίας και του home entertainment, διακρίνουμε τους μεγάλους νικητές και τους μεγάλους χαμένους της χρονιάς, κάνουμε δε και μερικές προβλέψεις για το - όπως ήδη διαφαίνεται - σημαντικό 2012.

Χορηγός του αφιερώματος είναι η Wind, η οποία στηρίζει την "Ανασκόπηση 2011" με τον πιο μεγάλο διαγωνισμό του ελληνικού Web φέτος για την ηλεκτρονική διασκέδαση στο σπίτι. Ένας υπερτυχερός φίλος ή φίλη ανάμεσα σε όσους/όσες θα λάβουν μέρος στη σχετική κλήρωση θα λάβει ένα πλήρες "πακέτο" οικιακής ψυχαγωγίας: μία τηλεόραση Sony Bravia HX820 3D των 55 ιντσών, ένα ολοκληρωμένο σύστημα 3D home cinema Sony BDV-E980W, ένα PlayStation3, ένα αντίτυπο του κορυφαίου video game για φέτος, του Uncharted 3, καθώς και 5 ταινίες σε δίσκο Blu-ray. Όλα όσα χρειάζεται κανείς για αμέτρητες - αλλά αμέτρητες! - ώρες διασκέδασης στο σπίτι με μουσική, ταινίες και gaming!

Στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στις 11/1, νικητής αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Καλανδράκης (η σχετική σελίδα της Wind βρίσκεται εδώ). Ευχόμαστε σε όλους τους φίλους και τις φίλες της WIND και του Αθηνόραμα Digital καλή επιτυχία σε κάποια από τις επόμενες κληρώσεις μας και, φυσικά, καλή χρονιά!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ