Τρία χρόνια Αθηνόραμα Digital: Νικητές

Ποιοί ή ποιές κέρδισαν τα 36 δώρα των επετειακών μας κληρώσεων;

Κάθε κλήρωση που διοργανώνουμε έχει, φυσιολογικά, όλο και περισσότερες συμμετοχές - αλλά για τις συγκεκριμένες που μόλις ολοκληρώθηκαν, τις επετειακές των τρίτων μας γενεθλίων, καταρρίφθηκε... κάθε προηγούμενο ρεκόρ! Ειδικά οι κυρίες ήταν περισσότερο ενεργές από ποτέ, παρά το γεγονός ότι τα περισσότερα από τα δώρα που προσφέραμε έχουν ως σύνηθες κοινό τους κύριους. Ενθαρρύνουμε, φυσικά, τις μεν και τους δε να συνεχίσουν έτσι και στις επόμενες κληρώσεις που θα διοργανώσουμε ως το τέλος του χρόνου - κάποιες από τις οποίες επιφυλάσσουν εκπλήξεις!

Χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις λοιπόν - πέρα από τις ευχαριστίες μας σε όλες τις εταιρείες για τα δώρα που προσέφεραν - οι 36 φίλοι και φίλες που κερδίζουν τα δώρα των συγκεκριμένων κληρώσεων είναι οι παρακάτω:

Τα δύο PlayStation Vita, προσφορά της Sony Hellas, κερδίζουν οι Νικόλας Καραχάλης και Κώστας Γουναρίδης.

Τα δύο Desire Χ, προσφορά της HTC Greece, κερδίζουν οι Άγη Παρασκευοπούλου και Αλεξία Ιωάννου.

Τα τέσσερα περιφερειακά πληκτρολόγια για iPad, προσφορά της Logitech Greece, κερδίζουν οι Μιχάλης Μανουηλίδης, Ιωάννα Πανέτσου, Τρισεύγενη Ματσούκη και Γιάννης Μυλωνάς.

Το Wedge Mobile Keyboard και Wedme Touch Mouse, προσφορά της Microsoft Hellas, κερδίζει ο Θάνος Σταματόπουλος.

Τα δέκα DataTraveler Locker+ G2, προσφορά της Kingston Technology, κερδίζουν οι Παύλος Καλλώνης, Ρούλα Γεωργούση, Σταμάτης Μπατέλης, Γεωργία Τριάντη, Άννα Παρασούλη, Παναγιώτης-Ανδρέας Σταύρου, Μαργαρίτα Πάστρα, Μιχάλης Χάριτος, Ναταλία Κόκλα και Μελίνα Βαγιωργάκη.

Τα επτά MX518, προσφορά της Logitech Greece, κερδίζουν οι Λευτέρης Παΐδας, Άννυ Γαβριήλ, Παντελής Γουρλομάτης, Στράτος Ζαφειριάδης, Λίλη Κουτρομάνου, Σωτήρης Αλεβίζος και Κατερίνα Δεληγιάννη.

Τα δέκα πακέτα Δικτυακής Προστασίας Panda Internet Security, τέλος, προσφορά της Panda Security, κερδίζουν οι Γιάννης Σεϊμένης, Σοφία Μαρτάκη, Κατερίνα Χαλκίδου, Ευάγγελος Αρχιμανδρίτης, Χρήστος Μιχαηλίδης, Αλεξάνδρα Νικολαΐδου, Νίκος Κώνστας, Ροζαλί Τερζάκη, Μαρία Μπόνη και Χρήστος Αντωνόπουλος.

Όπως πάντοτε τα συγχαρητήριά μας στους νικητές και νικήτριες, αλλά και τις ευχαριστίες μας σε όλους τους φίλους και τις φίλες του Αθηνόραμα Digital που έλαβαν μέρος στη σχετική κλήρωση. Οι νικητές έχουν ειδοποιηθεί και παρακαλούνται να επικοινωνήσουν μαζί μας για την παραλαβή των δώρων τους. Απ' όσους φίλους και φίλες δεν κέρδισαν κάτι σε αυτήν την κλήρωση, ζητούμε... λίγη υπομονή. Καινούργιες κληρώσεις έρχονται σύντομα!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ