Το πιο όμορφο, τώρα και για Mini

Περιφερειακό πληκτρολόγιο για το μικρό iPad, από τη Logitech

Αν υπάρχει κάτι που θα ζήλευε κάθε εταιρεία ανταγωνίστρια της Apple (πέρα από τη ρευστότητά της φυσικά), είναι το γεγονός ότι τα προϊόντα της αποκτούν σε χρόνο ρεκόρ μια αγορά περιφερειακών κι αξεσουάρ, από μόνη της επικερδή. Η Logitech είναι μία από τις πλέον έμπειρες εταιρείες σε ακριβώς αυτό, δηλαδή την παραγωγή προϊόντων που βελτιώνουν τη χρήση προϊόντων που έχουμε ήδη - ακόμη κι έτσι, ωστόσο, δεν περιμέναμε προϊόν της για το νέο iPad Mini τόσο σύντομα! Κι όμως, οι Ελβετοί έκαναν... επίδειξη αντανακλαστικών και αυτή τη φορά, παρουσιάζοντας το αντίστοιχο του Ultrathin Keyboard Cover, αλλά σε έκδοση ταιριαστή στο "μικρό" iPad πλέον.

Το Ultrathin Keyboard Mini είναι αυτό ακριβώς που υποδηλώνει το όνομά του: ένας συνδυασμός θήκης και πληκτρολογίου, το οποίο αναλαμβάνει τόσο να προστατεύσει το iPad Mini, όσο και να καταστήσει απείρως ευκολότερη την εισαγωγή κειμένου στις διάφορες εφαρμογές που τη χρειάζονται. Η διαφορά του σε σχέση με άλλα προϊόντα του είδους είναι ο υπέροχος σχεδιασμός του - είναι ολοφάνερα το πιο classy πληκτρολόγιο που έχουμε δει ποτέ για το iPad Mini, όπως ακριβώς ο μεγάλος του αδελφός - αλλά και το λεπτό του προφίλ. Χωρίς υπερβολή, το περιφερειακό της Logitech δεν είναι ιδιαίτερα παχύτερο από το... ίδιο το iPad Mini, το οποίο είναι ήδη πάρα πολύ λεπτό!

Όπως κι άλλα αντίστοιχα προϊόντα του είδους, το Ultrathin Keyboard Mini συνδέεται με το "μικρό" iPad ασύρματα (μέσω Bluetooth), ώστε να επιτρέπει την αξιοποίησή του ως πληκτρολόγιο χωρίς... αντιαισθητικά καλώδια. Ακολουθώντας, δε, τη λογική λειτουργίας των Smart Cover της Apple, προσαρμόζεται με ακρίβεια κι ασφάλεια στο iPad Mini με μαγνήτες - ενώ μπορεί να συγκρατεί το iPad σε δύο θέσεις, ανάλογα τη χρήση (π.χ. πληκτρολόγηση ή θέαση ταινιών). Η Logitech αναφέρει πως η αυτονομία του ανέρχεται σε 3 μήνες (!) με μία φόρτιση, θέτοντας τον μέσο όρο χρήσης του καθημερινά στις 2 ώρες.

Το Ultrathin Keyboard Mini θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη - και κατ' επέκταση στην ελληνική αγορά - από τα τέλη του τρέχοντος μήνα, στην προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης των €79.99. Όσοι κάτοχοι του "μικρού" tablet της Apple έχουν την πρόθεση να το χρησιμοποιήσουν έστω και ελάχιστα επαγγελματικά - και κρίνοντας από το πόσο χρήσιμο μάς έχει φανεί το αντίστοιχο Ultrathin Keyboard Cover στο iPad 3/4 - έχουν σε λογική τιμή έναν από τις καλύτερους τρόπους να το πετύχουν!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ